Fogyókúra, stresszkezelés, biorezonancia
Kezdőlap WEBSHOP Rólam Termékek Vendégkönyv Kapcsolat Bejelentkezés Fotók
Egészségügyi állapotfelmérés

Vendégkönyv

 

 

 

 

Hozzászólás  
CAPTCHA Image

Erika - 2017-10-06 18:50

Még egy babócánk született, Levente! :)
Csodaszép Kisfiú, Isten hozott itt a Földön, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neked, és az egész Családodnak! :)
Ezt írta az Anyukája üzenetként azoknak a Hölgyeknek, akik az út elején járnak, babát szeretnének, és nem sikerül olyan könnyen...
Az elmúlt 2-3 évben többfelé jártam, hogy felkészüljek az anyaságra, és az új baba születésére. Mindenki kövesse a saját megérzéseit, és elé jönnek azok a felkészítő szakemberek, akikre neki szüksége van.
Csodák márpedig vannak, csak tenni kell értük! :)
Levike születése tényleg egy csoda volt!
3 évvel ezelőtt Erika babát várt, de sajnos Benike úgy döntött, hogy mégsem választja még a Földi létet, és elment korábban... :( Nagy trauma ez egy anyának, a családnak, sok erőt kell gyűjteni, hogy újra meg merje próbálni az ember. Keresi az okokat, mit nem csinált jól, miért történhetett ez.
Szerencsére Erika orvosa, Hajdinák Adrienn doktornő hozzám irányította, hogy nézzük meg a hormonrendszert és hogy-hogy lehetne újra kisbabája.
Elkezdtük a közös munkát, testi-lelki síkon egyaránt. A lelki oldásokban kolléganőm, Edit Gulyás-Pintér is sokat segített Erikának.
Helyreállítottuk a hormonrendszer egyensúlyát a megfelelő gyógynövényekkel, feltöltöttük a szervezetét a hiányzó életfontosságú vitaminokkal, ásványi anyagokkal, megbeszéltük a megfelelő étrendet is. Mindezt kiegészítettük kezelésekkel, holisztikus masszázzsal, kronobiológiai oldással, relaxációkkal, meditációval.
És eljött az a nap, amikor kaptam a boldog üzenetet, hogy kismama vagyok! :)
Sokat beszéltünk Erikával a 9 hónap alatt, mert izgult sokszor, hogy minden rendben lesz-e...erősítettem benne, hogy Levike pont akkor fog megszületni amikor a legjobb Neki, és egy nagyon erős, egészséges Kisfiú lesz! :)
A következő még boldogabb pillanat az volt, mikor 22-én este kaptam az üzenetet a fotóval, hogy megszülettem, anya és én is jól vagyunk! :) <3
Picit hamarabb jött Levi, mint az előírt dátum, de minden rendben volt, és ez a lényeg.
Nagyon örültem! Váltottunk pár üzenetet Erikával, mikor írja, hogy ugye tudod, hogy Benike erre a napra volt 3 évvel ezelőtt kiírva....Uhh...végig szaladt rajtam a borzongás...és rögtön azt éreztem, hogy ez a kis csoda ugyanaz a lélek, csak új ruhában. Most már mert megszületni és vállalni a Földi feladatait!
Ez valóban egy csoda! :)
Hosszú, boldog, egészséges, sikeres életet kívánok Neked Levike!

Gyöngyi - 2017-10-06 18:43

Szeretnék megosztani Veletek egy nagyszerű történetet, amit ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki fél éve tartó, erős köhögésétől szeretett volna megszabadulni, és sikerült! :)

Évek óta járok Timihez, amikor úgy érzem, hogy a hagyományos orvostudomány nem ér el nálam további eredményt, hozzá fordulok. Most júniusban is így volt ez.
Közel fél éve tartó masszív köhögéssel jelentkeztem Timinél. A családom és kollégáim már nagyon aggódtak, elviselhetetlen volt hallgatni a folyamatos, kínzó ingerköhögést. Rendszeres tüdőgondozói kezeléseken vettem rész, amelynek eredményekét szteroidokat írtak fel - élethosszig tartóan.
Ekkor a tüdőkapacitásomra 67%-ot mértek.
Timi elkészítette az állapotfelmérést, majd elkezdtük a kezelést: bélflóra erősítés, gyógynövényes cseppek - melyek célzottan a tüdőt célozták meg, fizikai és energetikai oldalról egyaránt, és komplex természetes vitaminok. E közben már kaptam a kezeléseket is a köhögésemre Timitől. Több fajta gépet is bevetettünk a siker érdekében. :) Megkerestük a lelki okokat is, kezeltük, oldottuk azt is. Az étkezésemre a javaslatai alapján odafigyelve vettem részt a kezeléseken és a kúrán.
2 hónap múlva vissza kellett mennem a tüdőgondozóba kontrollra – az általuk felírt gyógyszereket teljesen elhagytam. Ekkor már egyáltalán nem köhögtem.
A vizsgálat kimutatta, hogy a tüdőkapacitásom 95%-ra javult. :)
Nagyon boldog vagyok, hogy a hagyományos orvoslás is kimutatta a kezelések eredményességét.
Azóta is tartom magam a Timi által adott ajánlásokhoz, mert ismét megerősített abban, hogy jó, amit csinál.
Nagyon köszönöm magam és a családom többi tagja nevében.
Gyöngyi
Boldog vagyok, hogy segíthettem Gyöngyi! :)
További jó egészséget kívánok az egész Családnak!

Gyöngyvér - 2017-09-14 14:08

Hurrá! Gyöngyvér megúszta a nőgyógyászati műtétet! 3 hónap alatt annyit javult a szervezete, hogy negatív lett a citológiai eredménye!

"Kedves Timi,
Alábbiakban küldöm röviden a történetem remélem másoknak is segít. Köszönöm szépen még egyszer a segítséget! :)
Timihez a nőgyógyászom, Dr. Kia ajánlott be pozitív rákszűrési eredménnyel. Ismétlő rákszűrés, amely egy esetleges műtétet is kilátásba helyezett, három hónap múlva volt esedékes (2017. június közepére), amelynek eredménye negatív lett. Nagyon boldog vagyok! :)
Amit közben tettem:

Egy teljeskörű állapotfelmérésre elmentem Timihez, Ő kért laborvizsgálatokat is, amely megerősítette, visszaigazolta az állapotfelmérés eredményét.

A vizsgálat alatt kiderült, hogy nagyon gyenge az immunrendszerem, a sejtvitalitásom. ezeket meg kellett erősíteni. A hormon rendszernél is jelzett egyensúlytalanságot, végre megtudtam, hogy sok nem kívánt tünetem, panaszom ezek miatt van, ezt is szépen elkezdtük kezelni.
A bélrendszernél felszívódási zavart jelzett a gép, ezért is tudott kialakulni tápanyag hiány, és emiatt gyengébb a szervezetem.
Timi segítségével fontossági sorrendet állítottunk fel, elsősorban az immunrendszer megerősítésére koncentrálva, mivel a HPV vírus legyőzéséhez ez egy nagyon fontos tényező.
Mozgással és táplálkozás módosításával kombinálva elkezdtem a javasolt terápiát. Mivel a mellékvesém is gyengébb, nem lehet nagyon intenzív sportot csinálnom most, amíg meg nem erősödik, így sétálni kezdtem el, egyszerűen gyalog mentem dolgozni (kb. 10 km naponta).
Pontosan meghatározott, személyre szabott táplálék kiegészítőkkel együtt a Zapper kezelést is felvettem. Ezzel tudtuk kezelni az immunrendszert, irtani a HPV vírus törzseket, kezelni a méhnyaki gyulladást, és még sok egyebet.
Lelki síkon is átbeszéltük, hogy mitől alakulhatott ki ez a problémám, miért jelez így a testem. Ezeket a batyukat is le kellett tennem. :)
Számomra lelkileg nagyon fontos volt a bizalom mind a nőgyógyász, mind Timi személye iránt.
Legközelebb decemberben megyek rákszűrésre. Remélem ez is negatív lesz. :)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, a szakmai tanácsadást és az odafigyelést!
Üdvözlettel:
Gyöngyvér"

Nagyon boldog vagyok, hogy jó lett az eredményed, és hogy tudtam segíteni! Haladj tovább a megbeszélt úton, és minden rendben lesz! :)
További jó egészséget kívánok Gyöngyvér!

Zsanett - 2017-09-14 14:03

Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mit érzek ilyenkor, mikor kapok egy ilyen levelet!
Pár hét és megszületik egy újabb "Kisfiam"!

"Párommal 8 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, mielőtt Timit megkerestem volna.
Timinél először állapotfelmérésen vettem részt és kérésére hormonàlis laborvizsgálatokat is csináltattam.
A vizsgálatok eredményeiből kiderült, hogy gyenge az immunrendszerem, a sejtvitalitásom és enyhe inzulin rezisztenciám van, és a hormonoknál is volt mit egyensúlyba hozni. Ekkor megértettem, hogy miért nem jött eddig a Baba.
Megbeszéltük a teendőimet, hogy ezeket hogyan tudom feljavítani, helyreállítani.
Személyre szabottan bemértük nekem, hogy milyen természetes vitaminokkal, ásványi anyagokkal tudom erősíteni a szervezetem.
Átbeszéltük a megfelelő étrendet, diétát is.
Nagyon örültem Neki, hogy a hormonális értékeknél is megtudtam, hogy mi miért nem jó, és rögtön megoldást is kaptam rá, gyógynövények, vitaminok, étrend, és kis életmódváltás formájában.
Részt vettem pár kezelésen és mindig feltöltődve jöttem el, éreztem, hogy megújulnak a sejtjeim.
Timi tanácsainak és segítségének köszönhetően javultak az értékeim és megtörtént a csoda!
Jelenleg a 35. hétben vagyunk, és már nagyon várjuk, hogy megérkezzen a kisfiúnk.
Köszönöm szépen az odafigyelést és a segítségedet!
Zsanett

Nagyon szívesen Zsani! Annyira örülök Nektek, és nagyon várom a Pocaklakós kép után az első sztár fotót is a kis Trónörökösről!

Luca - 2017-07-10 15:15

Egy nagyon érdekes történetet szeretnék megosztani Veletek. Több mint 10 éve dolgozom ezzel a géppel, és nagyon sokféle esetet láttam már. De még nekem is vannak olyan sztorik, amire azt mondom, hüha, ez hihetetlen.. A következő történet ilyen...
Drága Timi! Szívesen megosztom a tapasztalataimat, hátha sokaknak erőt ad, hogy van megoldás a problémáikra!
3 év nőgyógyászhoz és urológushoz való járkálás és sok-sok rémálom után végre látom a fényt az alagút végén. Januárban találtam rá Dr. Kiára, aki vizsgálatok során kiderítette, hogy hormonprobléma is áll a probléma hátterében. Ekkor küldött el Timihez. Emellett gyerekkorom óta voltak lelki problémáim, halálfélelmem.
Timi már az állapotfelméréskor is nyugtatott, hogy megoldjuk a problémáimat. Őszintén szólva ekkor még szkeptikus voltam, mégis 3 év alatt először éreztem, hogy jó emberek "kezelnek" és velem foglalkoznak, nem csak a tüneteimmel.
Már a második kezelés után sokkal jobban voltam. Az alhasi görcsök, a véres vizelet és a hüvelyi kellemetlen érzés kezdett eltűnni. A vérképek is alátámasztották, hogy pár hét leforgása alatt mennyit változott a hormonszintem.
Elköszöntem a pszichológusomtól, mióta Timihez járok ott már nem is voltam.
Ami pedig végleg elűzte a szkeptikusságomat az annak a hihetetlen eredménynek köszönhető, amit Timi "kollégája" (gépe) mutatott ki. A lelki probléma gyökere szerinte a magzti kor 12. és 23. hetére tehető. Rögtön hívtam Anyucimat, hogy mi történhetett akkor emlékszik-e. Akkor mondta, hogy a 12. hétben vetélt el az ikertesómmal. ( Amit persze eddig is tudtam és sokszor érzem a hiányát, de nem tudtam, hogy hanyadik hétben.)
A 23. héten pedig Anyát megharapta egy kutya és nagyon megijedt mi lesz Velem.
Eszméletlen az egész leesett az állam a villamoson, amikor mondta ezeket Anyu. Rögtön mondtam Timinek ő meg mosolyogva bólogatott. Azóta csak Angyalkának hívom.
Az egész légkört imádom az Egészségreceptben és persze a kezelések mellett Snoopy is hozzájárul a lelki egészségemhez.
Millió puszi Timi!

Nagyon örülök Luca, hogy ilyen gyorsan alakul a szervezeted, és oldódnak a lelki, tudatalatti blokkok is... mindig, minden problémának, testi tünetnek van egy lelki háttere. Ez sokszor a tudatalattinkban van, ezért nehéz kideríteni.
Luca halálfélelme, pánik tünetei, a pocakban elszenvedett történések, az ikertesó elvesztése miatt volt. Mióta ezt oldottuk, nem jött elő. Csodálatos!
Találtam egy cikket, ami erről szól:
Hogyan érzékeli a magzat az ikertestvérét?
Már a hatodik terhességi hét előtt hallja az ikertestvérének a neszeit. Ami azt jelenti, hogy azelőtt hallja a testvére vér (nedv) keringését, mielőtt a saját szíve elkezdene dobogni.
Amikor a másik elmegy, a szívverése és mozdulatai lassan legyengülnek, majd teljesen leállnak, amit rögtön érzékel a másik.
A várandósság második harmadában történő haláleset esetén az életben maradt testvér a halott kis testet is érzékelheti, mivel ekkor már nehezebben szívódik fel, és akár egy kemény csomóként érezheti őt. Kb. 14. héten elhalálozott ikertestvért lehet látni ultrahanggal, előtte még a placentába úgy felszívódik, hogy nem látszik rendesen.
Több esetben megfigyelték, hogy ekkor az életben maradt kitér a testvére elől, és elhúzódik a méh másik sarkába, amíg teheti, sok esetben nem is nagyon mozog, illetve sokkal kevesebbet, mint egy átlagos magzat.
Ha továbbra is sokáig érzékeli a másikat az életben maradott, akkor nagy félelmek alakulnak ki benne, mert azt érzi, hogy menekülne, de nem tud hová.
A veszteségérzés, a saját élet kiteljesedésének meg nem élése, súlyos önbizalmi és önelutasítási blokkok keletkeznek az életben maradott testvér tudattalanjában, a fenti tapasztalatok miatt. Félelem az egyedül léttől, túlragaszkodás az emberi kapcsolatokban, vagy kapcsolódási képtelenség, az elsődleges tünetek.
Az a baba, aki átéli ezt a traumát, sok esetben nem olyan aktív és nyitott a világra, mint az, aki nem. Így az anyával való szoros kapcsolat kialakításában velük másként kell törődni. A baba nem mindig lesz nyitott az anya felé, és ha az anya nem tud az ikerveszteségről, akkor automatikusan magában keresi a hibát, amiért a baba vagy a kisgyermek zárkózott és elutasító. Ha viszont tudjuk, hogy ez az ok, akkor tudunk segíteni a gyermeknek és a kapcsolatunk is egyensúlyba kerül vele.

Ez egy hihetetlen kapocs két lélek között! Csodálatos!
Megyünk tovább az úton, amíg 100%-os leszel minden szempontból!

Puszilunk Snoopyval együtt!

Andrea - 2017-06-09 15:06

Imádom az ilyen reggeli üzeneteket!
Mindig megerősít, hogy mennyire működik a természet patikája, és hogy az emberi test képes magát regenerálni, és helyreállítani!
Örülök, hogy segíthettem Andi!

Szia Timi!
Még csak 10 napja kezdtem el az általad javasolt kúrát, a hormonszint javítását, már javult az alvásminőségem.
Már nem ébredek fel két óránként, ma már 5 órát egybefüggően aludtam és vissza is tudtam aludni.
Az elmúlt egy évben 2 óránként ébredtem, ma már csak egyszer! Remélem ez egyre jobb lesz.
Kár, hogy nem előbb mentem el Hozzád!
Szép napokat!
Puszi, Andi

Kriszti - 2017-05-12 18:05

Ma ismét egy boldog üzenettel indult a napom. :)
Egy újabb Angyalkával bővül az Egészségrecept Családunk! :)
Imáááááádom az ilyen reggeleket!
"Szia!
Szükségünk lenne a további tanácsaidra, ugyanis 19-én nem jött meg és két alkalommal is az derült ki az otthoni tesztek alkalmával, hogy ennek két csíkos oka van. :)
Kérdés, hogy mit változtassak a vitaminok szedésén, illetve milyen egyéb teendőnk, tudnivalónk van. Mire kell különösen odafigyelni?
Köszönünk mindent és várjuk a további tanácsaidat."
Gratulálok Nektek Kriszti!
Meglett a munkánk gyümölcse, vagy gyümölcsei.
Ugyanis a boldog Kismama és Kispapa ikrekre vágyik...
Hamarosan kiderül..
Várom a fotókat, és csodálatos napokat, hónapokat kívánok Nektek! :)

Tündi - 2017-05-12 17:56

Szeretném megosztani Veletek egy kedves Vendégem történetét, mert nagyon sokat lehet tanulni belőle. Pár hete írt nekem egy kedves üzenetet, amit el is tudtok olvasni a korábbi cikkek között. Megkértem Őt, írja le az egész történetet, hogy megismerjétek.
Nem ő volt az első és egyetlen, aki úgy jött hozzám, hogy évek óta tartó fertőzése és hólyag problémája van...és a felmérés után kiderült, hogy hormonális probléma, endometriózis áll a panaszai, tünetei hátterében.
Az állapotfelmérés és beszélgetés után Tündinél is egyértelmű volt számomra a képlet. Szegénykém fogta a fejét, hogy feleslegesen szedte évekig a sok antibiotikumot, ugyanakkor örült is, hogy megvannak az okok, és innen már csak javulni fog az állapota. És ez így is van. Szükség volt a kezelések mellett életmódváltásra.
Személyre szabott útmutatást kapott a táplálkozást, gyógynövényeket, vitaminokat illetően. És mindez maximálisan működik!
Gratulálok Tündi a kitartásodhoz! És boldog vagyok, hogy segíthettem. Várom a folytatást!
Hamarosan új vizekre evezünk...indulhat a Baba prograaam!
"Történetem röviden kamaszkorban kezdődött, amikor rettenetes görcseim voltak minden menstruációkor, ezért kb. 20 évesen el is kezdtem fogamzásgátlót szedni, ami sokat segített mindenféle tünet elnyomásában. Természetesen több nőgyógyász ajánlására. Szedtem is 10 évig.
Majd kb. 3 éve elkezdett újra fájdalmasabb lenni a menstruáció, viszont nem a méhem, hanem a hólyagom környékén. De nem igazán foglalkoztam vele. Majd 2015-ben abbahagytam a fogamzásgátlót a "belső hangomra" hallgatva, valahogy azt mondta a szervezetem, hogy nem kívánja tovább. Pár hónap múlva már véres volt a vizeletem és mindenféle tünetem volt, ami felfázáskor megszokott. Az urológus hónapokig félrekezelt. Rengeteg antibiotikumot beszedtem, majd homokürítésre gyanakodott, hiába mondtam neki, hogy havi rendszerességgel jön elő a probléma, és az ultrahang sem mutatott elváltozást a veséknél.
Sokat szenvedtem a fájdalomtól. Mihelyt elmúlt a fájdalomcsillapító hatása, már be is kellett vennem a következőt. Egyre többet keresgéltem az interneten a dologról és leszűkítettem két "megoldásra". Az egyik egyfajta kóros felfázás, a másik endometriózis volt.
Timit és az Egészségreceptet már 1 évvel azelőtt megtaláltam, valahogy feldobta a Facebook és el is mentettem, hogy elmegyek majd felmérésre én is, ha már kész vagyok, hogy szembenézzek azzal, valami nagy baj van és neve is lehessen annak a bajnak. Tavaly február végén már úgy kértem időpontot, hogy minden nap fájdalmaim voltak, menstruációkor pedig leírhatatlan. Sokat voltam beteg, az életminőségem a béka bizonyos testrésze alatt volt.
Timi megállapított nálam ösztrogén dominanciát, endometriózist, Candidát, parazitákat a hólyag körül, tejérzékenységet, búza allergiát, nehézfémeket. Szóval hoszzú volt a lista. Rögtön el kellett hagynom a tejtermékeket, a búzát és gluténmentesen táplálkozni, kaptam progeszteron krémet az endó ellen, vitaminokat, bélrendszert helyrehozó tablettát, és elkezdtük kezelni a hólyaggyulladást, endót, immunrendszert javítani, mellékvesét rendbehozni.
Nem hazudok, már az első kezelés után éreztem a különbséget. A sok-sok fájdalom után nekem már a pici változás is sokat jelentett. Nagyon hittem is benne, hogy ő tud nekem segíteni, mert az orvosok nem tudtak.
Azóta eltelt egy év, és már nem véres a vizeletem félidőben, csak a menstruáció második napján egy picit, és nem vészes a fájdalom sem, nem kell fájdalomcsillapítót szednem egymás után. Teljesen elmúlt a hólyaggyulladás, fogytam 9-10 kilót (rám is fért, bőven volt rajtam annyi felesleg), erősebb az immunrendszerem, semmilyen megfázás sem kapott el, rendszeres a menstruációm, erősnek érzem magam, és hiszem, hogy teljesen meggyógyulhatok az endóból.
Briginek is sokat köszönhetek, akivel heti rendszerességgel jógázok, így a lelki-testi oldalt is még erősítjük. Sokat változott a szemléletem, hiszen a lelki okokat is feltérképeztük és minden nap úgy kelek fel, hogy ma is azon fogok dolgozni, hogy megoldjam őket.
A nagy tanulság szerintem, hogy egy-egy betegség nagyon összetett, sokrétűen körbe kell járni, mire az ember rájön, mi okozhatja. Hólyaggyulladásos tüneteim voltak, pedig a probléma hormonális volt. Valamint a lelki okok, amiket ha fel tudunk ismerni, már sokat tehetünk az egészségünkért. A testmozgást pedig szintén nem szabad hanyagolni.
Nagyon köszönöm Timiéknek az odafigyelést, törődést, segítséget.
Jó egészséget mindenkinek!"

Judit - 2017-05-12 17:42

Itt egy újabb Kisfiú! Lányok, húzzatok bele! Tegnap este kaptam ezt az üzenetet, és ezt a kis csodát! Szia Timi!Örömmel értesítelek hogy kisbabánk lesz! Most 14. hétben vagyunk,ma voltam down szindróma vizsgálaton és minden rendben van a doktor úr szerint egészséges a kisbaba( aki talán fiú még nem 100% :D Szép estét kívánok!
Juditot mikor megismertem, egy nőgyógyászati problémát kellet megoldanunk. Megerősítettük az immunrendszerét, pótoltuk a hiányzó életfontosságú ásványi anyagokat, vitaminokat. Teljesen átváltoztattuk a táplálkozását, és azóta odafigyel a megfelelő folyadék fogyasztásra és az elegendő alvásra is. Meg is gyógyult, azóta is minden lelete szuper. Mikor eldöntötték, hogy Babát szeretnének, elsőre sikerült. Írta nekem tegnap, hogy "nagyon szerencsés vagyok. Részben igen... de ezt az előző időszak életmód váltásának köszönheted! Elkezdett minden normálisan működni, testileg és lelkileg egyaránt. Gratulálok! Sok boldogságot Nektek! :)

Brigi - 2017-05-12 17:02

Ismét egy kedves visszajelzés, hogy mennyire működik ez a módszer, amivel dolgozom. Ha helyre állítjuk a tesi-lelki egyensúlyt, a szervezetünk elkezd normálisan működni. :)
"Szia Timi!
A héten voltam éves szűrésen Kia doktornál ahol készült vérkép is és képzeld tökéletes a vérképem. Hálistennek a rákszűrésem is tökéletes.
Köszi az eddig segítséget, ismét hálával tartozom és annak, hogy Rad találtam! :)
Mindenképpen jelentkezem! A Bach virágcseppeket azért nyomom még és a jogát, illetve ami a lelki egyensúlyhoz kell!
Szep hetet!
Brigi :) "
Szuper, nagyon örülök a jó híreknek! És örülök, hogy segíthettem! :)

Vivien - 2017-05-12 16:19

Ezt a kedves levelet kaptam egyik Vendégemtől. :) <3
Annyira imádom ezt a gépet amivel dolgozom, mert nélküle nem tudnék ilyen hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak. Kollégának hívom, :) mert már nagyon egymásra vagyunk hangolódva. :)
Vivien problémája évek óta tartott...hüvelyi fájdalom, viszketés, méh görcsök... minden nő rémálma az ilyen jellegű probléma. Több nőgyógyászt is felkeresett, és mindenki candida gombára gondolt, hogy az okozza a kibírhatatlan tüneteit. A gépem viszont kimutatta, hogy bár van egy kis candida valóban, de egy parazita fertőzés áll a panaszok hátterében, amire az orvosok nem is gondoltak, nem is vizsgálták. Zapper készülékkel, a megfelelő frekvenciával elkezdtük kezelni, tisztítani a szervezetből, és adtam egy gyógynövény komplex kapszulát is, hogy még hatékonyabb legyen a folyamat. Az étrendet is megbeszéltük, így lett teljes a kúra. Számomra is meglepő módon már a második kezelés után tünetmentes lett Vivien, és azóta is jól van. ;)
"Kedves Timi!
Fény voltál a sötétségben. Mikor először voltam nálad, már másfél éve nőgyógyászatról nőgyógyászatra jártam, eredménytelenül. Diagnosztizáltak candida gombával, javasolták, kezdjük el a cukor-liszt-tejtermék mentes étkezést, attól javulni fog az állapotom. 2 hónap szigorú diéta után, a helyzet nem hogy javult, még rosszabb lett, hosszabban tartó hüvelyi fajdalom, állandó viszketés, méh görcsök.
Kétségbeesetten újra kerestem egy nőgyógyászt, hátha ő majd tud segíteni ezen a szörnyű fájdalmon, s tudott, ajánlott téged, hogy te majd tudsz nekem segíteni. Így is lett! Első alkalom után éreztem, hogy jobb a közérzetem, tüneteim is enyhültek. Második találkozásunk után teljesen megszűnt minden nemi problémám, fájdalmam, amiről azt hittem sosem lesz vége!
El sem tudom képzelni, hogy ne járjunk hozzád!
Nagyon nagyon hálásak vagyunk neked, elmondhatatlanul! Köszönjük szépen a segítséget!!
Legyen szép az estéd

Timi - 2017-01-18 16:11

Pár hete írtam egy üzenetet egyik kedves Vendégemnek, hogy mi újság vele, mert tudtam, hogy lombik programon vettek részt, akkor ezt az üzenetet kaptam... ;)
"Szia Timi, nekem is pont eszembe jutottál. :) még nem szabadna róla beszélni, de megosztom veled, hogy sikerült. :) voltam a második lombikon és babát várok, ráadásul ikreket. :) most vagyok a 10. hétben. Csütörtökön voltam ultrahangon, utána gondoltam rád. Szépen dobog a kis szívük, látszik már a fejük, lábuk, kezük. Nagyon édesek. :)
Szóval nagyon-nagyon köszönöm a segítséget, felkészítést. Sok munkánk van benne. :) biztos vagyok benne, hogy másképp nem ment volna és fontos volt az elengedés is. A munkát elengedtem, úgy vágtam bele, hogy ha nem sikerül felmondok. A ket hetet otthon voltam, pihentem csak magammal foglalkoztam.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! :) <3 "
Most pedig, hogy már "publikus" - már 16 hetesek a kis Pocaklakók :) - leírta bővebben a történetét, hogy segítsen ezzel másoknak is, akik hasonló cipőben járnak, mint Ő járt.
"Kedves Timi,
Ezúton szeretném megköszönni a segítségedet, aminek köszönhetően most 5 évnyi küzdelem után ikreket várok. :)
Két éve egy kedves ismerősöm javaslatára jutottam el hozzád. Ekkor már átestem jópár orvosi gyógyszeres kezelésen, 2 inszemináción. Sikertelenül.
Az állapotfelmérés során kiderült, hogy glutén, laktóz, cukor érzékenységem van, így életmódváltás, diéta következett.
A rendszeres kezelések mellett fel kellett turbózni a szervezetem vitamin készletét, megerősíteni az immunrendszeremet, amihez folyamatos tanácsokat kaptam tőled.
Időközben kiderült, hogy sajnos elengedhetetlen a lombik program esetemben.
Készültünk rá, erősítettük a szervezetemet. Egy dolog azonban a sikerhez hiányzott... Nagyon sokat dolgoztam, egy igazán stresszes környezetben, ami rendkívül rossz hatással volt rám.
Neked köszönhetően ismertem meg a ringatást, ami sokat segített a stresszoldásban, de még mindig kevésnek bizonyult.
Rengeteget köszönhetek neked abban is, hogy nehezen, de meghoztam azt a döntést, hogy drasztikusabban változtatok. Eljuttattál (férjemmel közösen) arra a pontra, hogy felmondjak munkahelyemen. A második lombikom előtt jeleztem a főnökömnek, ha a program sikertelen beadom a felmondásomat. Így sikerült teljesen elengednem a munkát és magamra koncentrálnom.
Biztos vagyok benne, hogy a sikerhez ezekre a lépésekre volt szükségem: kezelés, vitaminok, munka elengedése, relaxálás, pihenés.
Most ennek köszönhetően két csodás csöppségemet várom.
<3 <3
Köszönöm! Mindent köszönök!!!
Puszi, Timi"
Ezúton is gratulálok Nektek Timi a Babákhoz, Neked pedig a kitartásodhoz, hogy ilyen szépen minden betartva csináltad végig a programunkat! :)
Annyira édes ez a két Csöppség, ahogy egymás felé fordulva beszélgetnek, már most imádom őket, alig várom, hogy megismerkedjünk személyesen is! :) <3 <3
Jó egészséget, sok boldogságot kívánok az egész Családnak! :)

Timi - 2017-01-18 16:09

Ma reggel ismét örömkönnyes teát ittam. :)
Ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Alíz üzenete megérkezett. Megszületett Timike! :)
3030 gramm, 51 cm-es kis Csoda, ahogy Édesanyja nevezi! <3
Szavakkal ki nem fejezhető érzés, hogy részese lehetek újra egy kis lélek életének! <3
Sok Boldogságot, jó Egészséget kívánok az egész Családnak! :)

Timi - 2017-01-18 16:08

Tegnap kaptam egyik kedves Vendégemtől üzenetet, hogy megszületett Zsomborka. Nagyon szép, nagy Baba, Ő is és Anyukája is jól vannak. :) <3
Imádom az ilyen pillanatokat, amikor kapom a fotókat, hogy megérkeztek a Földre hozzánk a kis Angyalkák!
Ő a harmadik Egészségreceptes fiú baba. Eddig a lányok jobban igyekeztek. :)
Az Ő Anyukájánál nem volt nagyobb probléma, csak meg kellett támogatni kicsit a szervezetét vitaminokkal, a megfelelő gyógynövényekkel, táplálkozással, mert a sok és stresszes munka legyengítette a hormon rendszerét. De nem is kellett sokáig várni, és már jött is Zsombika! :)
Jó egészséget, sok boldogságot kívánok az egész Családnak! :) <3

Timi - 2017-01-18 16:07

Nagyon jók ezek a pozitív visszajelzések, amiket kapok Tőletek!
Minden egyes üzenet, levél megerősít abban, hogy milyen csodálatos a természet patikája, mennyire működik minden természetes gyógymód, és mennyire okos, intelligens gépezet az emberi test, hogy azonnal reagál, ha megmutatjuk Neki az egyensúly felé vezető utat.
"Kedves Tímea!
Tavasz végén – nyár elején jártam nálad, sok hasznos dolgot megtudtam.
Talán emlékszel rám, sok mindenről beszélgettünk, többek között, hogy nemrégiben elvesztettem édesanyámat, arról, hogy nemrégiben egy csomót találtam a mellemben – idő közben ez teljesen elmúlt és a vizsgálatok azt igazolták, hogy nincs ott semmi gond. Ahogyan te is sejtetted. :) A stressz szintem az egekben volt, erre pedig Bach virágcseppeket kaptam tőled. Úgy gondolom, a legnagyobb segítségemre ez volt! Ezúton is nagyon köszönöm!
Sokkal-sokkal jobban érzem magam azóta, a változás nagyon hamar érezhető volt! Alig akartam elhinni, hogy ilyen erősen hat, de tényleg ezt tapasztaltam.
Nagyon köszönöm a segítséged! :)
Niki "
Ha nem ismered miben tud segíteni a Bach-virágterápia, akkor a weboldalamon tudsz róla bővebben olvasni.
Nagyon szép vasárnapot kívánok Mindenkinek! :) <3

Timi - 2017-01-18 16:06

Imádom az ilyen üzeneteket! :)
A legnagyobb öröm, hozzásegíteni egy párt, hogy lehessen kisbabájuk. A napokban volt nálam az egyik egy éves kis Angyalkám. Az az érzés, amikor a szemembe nézett, és rám mosolygott, mintha tudta volna, hogy én segítettem, hogy Ő megszülethessen...elmondhatatlanul fantasztikus, persze szem nem maradt szárazon... :) <3
Szívből gratulálok Orsi, várom a további képeket és fejleményeket is majd! :)
Szia Timi!
Szeretném bemutatni Neked a mi 10 hetes, 3 centis Pocaklakónkat. Határtalan a boldogság, most már képünk is van a kis apróságról. :) <3
Szép estét!
Puszi, Orsi

Timi - 2017-01-18 16:05

A mai napnak is megvan a sikersztorija... :-)
Köszönöm, hogy írtál Viki, és nagyon örülök a jó hírnek!
Boldog vagyok, hogy segíthettem! <3 :-)
"Szia Timi,
Meg szeretném veled osztani a jó hírt, amit jórészt neked köszönhetek :-) Múlt hét pénteken voltam ultrahangon, és teljesen eltűnt a három endometriózis :-)
Rettenetesen boldog vagyok, és nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Folytatom tovább az étkezést és mindent, ahogy eddig. Szeptemberben megyek majd hozzád.
Köszi még egyszer, további szép nyarat neked!
Talizunk hamarosan :-)
Viki "

Egészség Recept - 2016-09-15 18:00

Annyira szeretem a "munkám". Csodálatos érzés ilyen üzeneteket kapni! :) Jön egy újabb Egészségrecept Babóca közénk! :)
Orsi pár hónapja keresett fel, hogy segítsek nekik a Baba-programban, mert eddig nem sikerült teherbe esnie.
Állapotfelmérés után elkezdtük helyre állítani a szervezet egyensúlyát, amit ő hamar meg is hálált, már itt is a kis pocaklakóóó! :) <3
"Szia Timi! :)
Nem is tudom hogy hogy kezdjek bele...elszeretném mondani hogy babát várunk. :) Már két tesztet csináltam de a biztonság kedvéért csinálok egy harmadikat is.
Köszönöm szépen a sok segítséget!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tovább...melyik vitamint szedhetem melyiket nem, esetleg valami természetes összetevőkből álló terhes vitamint tudsz-e ajánlani...?
Köszönöm szépen. Te vagy az első akinek elmondtam,a páromon kívül. Nagyon nagyon nagyon boldogok vagyunk, és hálásak,hogy Rád találtunk. :)
Szép napot.
Az enyém már az, hajnal 5-től fent vagyok. Megcsináltam a terhességi tesztet és utána mar nem tudtam vissza aludni. :)"
Jó egészséget, sok boldogságot az egész Családnak, nagyon örülök Nektek, várjuk az UH képeket is! ;) <3

Timi - 2016-07-21 18:49

Nagyon szeretek ilyen üzeneteket kapni! :)
"Sziasztok! :)
Csak egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. Voltam Dr. Kianál az első citológiámon a műtétem után ... negatív lett. :)
Eltűnt a HPV is teljesen. :)
Köszönöm a sok-sok segítséget nektek. <3 "
Nagyon szívesen! :)
További jó egészséget kívánunk Dorina! :) <3

Timi - 2016-07-21 18:48

Korábban meséltem már Nektek Alíz történetét, hogy - hogy sikerült idáig eljutnunk, hogy sikerült a Pocaklakó! :)
Most viszont már biztos, hogy kislány lesz, nem szégyenlősködött tovább, és megmutatta magát... Bemutatom Nektek Tímeát! :) <3
Anyukája szerint már most izeg-mozog és bokszolja a hasát...
Mondtam Neki, hogy a Timik már csak ilyenek... ;)
Szeretettel várunk kis Angyalka itt a Földön! :) <3

Timi - 2016-07-21 18:45

Egy kedves Apuka levelét megosztom Veletek. Kisfia 13 éves, és erős ízületi fájdalom, és gyulladás miatt keresett meg 4 hónappal ezelőtt. Hamar megtaláltam a probléma okait, és Ákos mindent nagyon szépen betartott, meg is lett az eredménye. :)
Gratulálok Ákos a kitartásodhoz, és remélem hamarosan újra visszamehetsz táncolni is. :) <3
Ákos csípőízületi gyulladás története
"Az első jelek 2015. november 28-án kezdődtek. Néptánc-táncház volt, 2-2,5 órát táncolt nagyon rövid szünetekkel. Másnap sántikált, húzta a lábát, arra gondoltunk, hogy majd elmúlik. Következő héten tornaórára is tudott menni, tényleg elmúlt. December 13-án néptánc fellépés volt, előtte 2 nap intenzív próbák.
A fellépést követő nap 14-én már nem bírt hazajönni az iskolából, és a lakásban sem tudott közlekedni. Mentünk a Bethesda gyermekkórházba, medence röntgen, csípőízületi UH volt, szerencsére káros csontszerkezeti eltérést nem láttak. Bal csípőben 5,2 mm-es folyadékgyülem volt tapasztalható. Még este készítettek laborleletet, kimutatták a gyulladást, és pneumococcust. Ágynyugalmat írtak elő, be kellett venni 1 levél Cataflam V-t (napi 3X1), és felírtak Augmentin Duo 875 mg/125 mg-ot. Ezt kapásból nem akartuk beadni, 7 embert kérdeztünk meg, természetesen a házi gyermekorvost is, hogy beadhatjuk ezt az adagot, sajnos 5:2-re győztek. A kórházban kértek még egy garatvizsgálatot, ahol mandulakivételt javasoltak, mert nyomásra kisméretű genny volt benne. (A tavalyi évben 1X volt mandulagyulladása.) Kérték, hogy keressük meg a főorvos urat időpont egyeztetésre a mandulakivételhez, szerettem volna várni az influenzás időszak miatt, szerencsére az influenzajárvány elmúlt, de még nem kerestük meg a főorvos urat. Laikusként is láttuk, hogy ez így sokáig nem folytatható. Visszamentünk december 22-én röntgenre, és csípőízületi UH-ra, amely kimutatta, hogy a folyadék a felére apadt. 2016. január elején újra visszamentünk, és tünetmentes lett, lábára állhatott, hihetetlen örömmel töltött el.
Visszamehetett az iskolába, persze testnevelésből felmentve, feleségem hozta és vitte autóval, néptánc elfelejtve. 3 hétig tartott ez az állapot, ismét húzta a lábát, és mentünk a gyermekorvoshoz. Ő azonnal hívta az ortopéd doktor urat telefonon, külön időpontot kért a gyerek részére. 2016.02.02-án megvizsgálta, látta, hogy a bal combfejben nem stimmel valami. MRI vizsgálatot kért a következő hétre. El is mentünk, de csak 26 nap múlva lett volna időpont, de 02.06-án mégis adtak egyet, megkaptuk a leletet, amiből tudtuk, hogy a baloldalon ismét kóros mennyiségű folyadék van. Kaptunk egy CD-t felvételekkel. Az ortopéd doktor úr sajnos beteg lett, nagy csalódásként ért, mert bíztunk benne, ismertük őt 20 éve, de be kellett látni, hogy egy orvos is lehet beteg, nem csak én, vagy a gyermekem. Sajnos tapasztalatból tudtuk, hogy ágynyugalom következik. Nem tudtuk, hogy meddig, elvittük a Harmónia centrumba 02.11-én, ahol egy ortopéd szakorvos megvizsgálta, és megadta egy kollégája elérhetőségét, aki 2 héten belül ki tudja venni a gyermek manduláját, hátha jobb lesz. Az MRI-vizsgálat eredményét megnézte, a CD-t nem, amin a felvételek voltak, ez háborított fel a legjobban, és persze felírt Cataflam Dolo-t, amiből 2X felet adtunk be. Annyi haszon volt ebből a találkozásból, hogy megadta Dr. Palotás Anikó elérhetőségét, magánúton sikerült 02.17-én csípőultrahang vizsgálatra elmenni. itt negatív leletet kaptunk, és egy nagyon kedves doktornőt ismertünk meg.
Tapasztalatként arra jó volt, hogy megtanultuk, hogy gyógyszer nélkül is tünetmentes lett. Nagy volt az öröm, de sejtettem, hogy még nem lélegezhetünk fel.
Természetes gyógymódokat is kerestünk, a volt körzeti orvosom, aki akupunktúrával is foglalkozik, megkértük őt, hogy vállalja el a gyermeket, látta, hogy milyen állapotban volt, és február 14-től hetente 6 alkalommal, aztán 2 hetente, most havonta jár. Az Egészségrecept oldalt interneten találtam, és ahogy a Vendégkönyvet olvasgattam, láttam hasonló gyógyulásos eseteket, ezért elhatároztam, hogy megpróbáljuk ezt a módszert is.
Hozzátok február 23-án mentünk először, ahol egy állapotfelmérés után sok mindenre fény derült. Ételintoleranciákat jelzett a gép, ezért tej- és glutén mentes étrendet javasoltál. Megállapítottad, hogy Ákos szervezetében van amalgám és higany terheltség. Kiderült, hogy hiányoznak vitaminok, ásványi anyagok a szervezetből, amit fontos volt pótolni. Zapper-kezelést javasoltál, kifejezetten a gyulladás, és fájdalom csökkentésére, az immunrendszer erősítésére, a nehézfémek tisztítására, amit Brigitta végzett el 4 héten keresztül, 4 alkalommal.
Elkezdtük tehát a megbeszélt terápiát, és a természetes vitaminokat, gyógynövényeket, amit személyre szabottan beteszteltél Ákosnak.
Mikor ott 23-án becsuktam magam mögött az ajtót, akkor éreztem, hogy a gyerekem meg fog gyógyulni! :)
Ákos kontrollon vett részt nálatok április 4-én, ahol a vizsgálat is visszaigazolta, hogy nagyon sok minden javult. Voltunk az ortopéd orvosnál, 02.26-án elértük egy budapesti magánrendelőben, aki elengedte a gyermeket iskolába, de testnevelésből felmentve.
Legutóbb június 13-án jártunk nálatok, feleségem boldogan közölte velem, hogy Ákosnak elmúlt a csípőízületi gyulladása.
(Mióta nálatok jártunk először azóta egy napot sem hiányzott az iskolából.) Erre a mondatra nagyon vártam, és nem is tudom, hogy hogyan köszönjem meg???
Ahogy elnézem az egyéni méregtelenítő profilját, van még teendő, de a türelmünk és a bizalmunk határtalan, és nagyon köszönjük a gyógyító munkátokat!"
Nagyon szívesen! :) Örülök, hogy tudtunk segíteni!
További jó egészséget kívánunk az egész Családnak! :)

Timi - 2016-07-21 18:44

3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény :)

Ma este hívott egy Vendégem, Dr. Kia Páciense, most hívta a Doktor úr, és negatív lett a kontroll citológiai eredménye... Juhujjj...! :) :) :)
Nikit P3-as citológiával és HPV fertőzéssel küldte hozzám Dr. Kia.
Kaptunk 3 hónapot, hogy állítsuk helyre az egyensúlyt, hátha így nem kell műtétet alkalmazni.
Kezdtük a megszokott módon, egy állapotfelméréssel.
A-Z-ig átnéztük a szervezetet, hogy mi az ami kibillent az egyensúlyból, majd mind fizikai, mind lelki síkon átbeszéltük ennek az állapotnak a lehetséges okait, és elkezdtük a közös munkát.
Niki mindent betartott 100%-ban, amit megbeszéltünk. Nagyon büszke vagyok rá. :) Fogyott 7-8 kilót, ami nem volt cél, de mondta, hogy azért így sokkal jobban érzi magát, és a párja is nagyon örül neki. :) Ezt azzal értük el, hogy teljesen átalakítottuk a táplálkozási szokásait. Hetente csináltunk Zapper kezelést, személyre szabottan összeállítottuk a természetes vitaminokat, gyógynövényeket, és a Bach-virág eszenciákat, sokat beszélgettünk, hogy minden olyan konfliktust, sérelmet el tudjon engedni Niki, ami ezt a problémát okozta.
3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény, HPV vírus még jelen van a szervezetben, de ez a következő időszakban szépen le fog csengeni.
Folytatjuk tovább amit tennünk kell. :)
Gratulálok Niki! Nagyon ügyes vagy!
További jó egészséget kívánok! :) <3

Timi - 2016-07-21 18:42

Bye - bye HPV vírus! :)
Boldogan hívott pénteken az egyik kedves Vendégem, hogy most hívta Dr. Kia, és teljesen negatív a lelete, jó a citológia, és teljesen eltűnt a HPV fertőzése is. :)
Eszter P3-as citológiai eredménnyel és HPV fertőzéssel került hozzám. Dr. Kia adott nekünk 3 hónapot, hogy nézzük meg az én módszereimmel hátha javul az eredmény, és nem kell a műtét.
Állapotfelmérés után összeállítottam Eszternek a táplálkozási és életmód tervet, a szervezetének megfelelő természetes vitaminokat. A természet patikájából kiválasztottunk azokat a gyógynövényes termékeket, amelyek erősítik az immunrendszert és tisztítani, pusztítani tudják a vírusokat, baktériumokat, gombákat. Speciális zapper kezeléseket csináltunk még, a HPV ellen, és ezzel is erősítettük az immunrendszert, tisztítottuk a méhnyaki területet, a gyulladást is.
A 3 hónapos kontroll vizsgálat már negatív citológiai eredményt hozott, de még volt HPV gyanú. Úgyhogy folytattuk a kúránkat, a kezeléseket.
A 6 hónapos kontroll vizsgálat viszont teljesen negatív leletet eredményezett! Eltűnt a HPV is! :)
Annyira örült Eszter, hallottam a hangján, hogy majd kiugrik a bőréből. :) Mondta Neki Dr. Kia, hogy ezt Nekem köszönheti...
Én pedig mondtam, hogy azért nem egészen, mert csak annak lehet segíteni, aki valóban meg akar gyógyulni, és betartja amiket megbeszélünk.
Hálás vagyok azoknak az embereknek, tudósoknak akik felfedezték a frekvencia kezelés alapjait, és a természetnek is, hogy ilyen csodálatos növényeket ad nekünk!
Az emberi test pedig maga a csoda, helyre tudja állítani magát, ha a helyes utat megmutatjuk neki, és megadjuk a működéséhez szükséges tápanyagokat.
Eszter, boldog vagyok, hogy segíthettem! :)
További jó egészséget kívánok Neked! <3

Timi - 2016-06-07 11:19

MEGÚJULTAM :)

Kedves Timi!
Csatlakozni szeretnék a sikertörténeteid táborába. :)
A múlt év őszén egy elég komoly bölcsességfog műtétet követően, sajnálatos módon az antibiotikum nemcsak pozitív irányba fejtette ki hatását nálam, ugyanis szembesülnöm kellett vele, hogy bizony az emésztésemet is felborította. Az első lépésem egy gasztroenterológushoz vezetett, ahol szintén egy gyógyszeres kezelést kaptam a problémámra. A szakértő tájékoztatása alapján a súlyomhoz mérten nem megfelelő mennyiségű adagot kaptam, emiatt roncsolódott az emésztési rendszerem. Az újabb gyógyszeres kezelést követően, jelentős tüneteim nem voltak, viszont úgy éreztem, hogy valami nincs rendben és Én, aki éjjel-nappal imádta a tejtermékeket rá sem tudtam nézni egyikre sem. (Talán ez egy belső megérzés volt)
Hetekkel később elérkezett a január és mentem Kia doktorúrhoz a szokásos éves kontroll vizsgálatra - ahol szerencsére mindent rendben talált - azonban már kicsit elkeseredve kikértem a tanácsát immunerősítésben.
Rajta keresztül érkeztem el Hozzád!
Január közepén megcsináltuk a vizsgálatot, ahol a “félelmem” beigazolódott laktózérzékenységet mutatott ki a gépezet. Mivel immunerősítés céljából érkeztem Hozzád, azt sem feledve szem elől, összeállítottunk Nekem egy vitamincsomagot, illetve egy szuper étrendi listát, aminek betartásával az emésztési rendszerem visszaállt az eredeti “kerékvágásba”.
Az eddigi életemben is mindennel nagyon kitartó voltam, így nagy erőbedobással követtem az “utasításokat” egy hónapon keresztül. Mindig is egészségesen és tudatosan táplálkoztam, de az akkori helyzetben a szervezetemnek megfelelő étrend kialakításával még tudatosabb lettem.
Ezt követően elérkezett a február vége, mikor is megérkeztem Hozzád a kontroll vizsgálatra. Nagy izgalommal érkeztem, nagyon kíváncsi voltam, hogy a gép is olyan értékeket fog-e mutatni, ahogyan éreztem magam, hiszen kijelenthetem MEGÚJULTAM! :)
Mindenben csak pozitív irányú volt a változás, nem is kis mértékben, a sejtmegújulásom egészen a legmagasabb fokozatra ugrott. :)
Nagyon köszönöm a segítségedet, hiszen újultan és egészséges erőbedobással lehettem ott életem eddigi legszebb napján az ESKÜVŐMÖN! :)
Üdv,
Brigi
Kedves Brigi!
Nagyon örülök, hogy segíthettem! :)
Megkönnyeztem amit írtál... :) <3 Köszönöm,hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat, érzéseidet!
További jó egészséget, és sok Boldogságot kívánok Nektek!
Ui.: Találkozunk újra a Baba - programnál... ;)

Timi - 2016-06-07 11:15

Az élet csodája :) <3 Pocak :)

Ezt a kedves levelet ma kaptam. Imádom az ilyen üzeneteket, képeket! Az élet csodája! <3 ;)
Alíz ösztrogén dominanciás tünetekkel jött hozzám, elkezdtük helyre állítani a hormonrendszer egyensúlyát, erősíteni a szervezetet. Állapotfelmérés után személyre szabott terápiát és diétát kezdtünk. Nagyon szépen javultak a panaszok. Majd laborból is kiderült, hogy van Inzulin Rezisztencia, így szigorúbb diétába fogtunk, még egy-két gyógynövény és meg is lett az eredmény! ;)
További jó egészséget a Mamának és Babának egyaránt! ;)
(Külön megtiszteltetés, hogy ha kislány lesz "Pocak", Tímeának fogják hívni!) <3
"Kedves Timi!
Ezúton szeretném megköszönni a segítségedet, aminek eredménye egy kis csoda.
Tavaly ősszel a leleteim (IR) alapján azt mondta az orvosom, még sokat kell javulnom, hogy babánk lehessen.
Hatalmas meglepetés volt számunkra, amikor áprilisban megtudtuk, hogy Pocak, ahogy mi hívjuk, már 7 hetes és 1 napos.
Most a 13. hetet kezdjük és a pici teljesen egészséges.
Szóval rendkívül hálásak vagyunk neked! :) <3 "

Timi - 2016-06-07 11:12

Ahol a főszereplő a NŐ, testi lelki fejlődése, gyógyulása :)

Szeretnénk Veletek megosztani egy élménybeszámolót, amit kedves Vendégünk osztott meg Velünk. Leírta, milyen hatással van Rá Brigi jóga órája, ahol főszereplő a NŐ testi és lelki fejlődése, gyógyulása. :)
Köszönjük az őszinte sorokat. :) Nagy örömmel olvastuk! <3
"Kicsit félek a "nagyvilág" elé tárni a gondolataimat, de bízom benne, hogy a példám másoknak is segíthet. :)
Körülbelül 2 éve járok Timihez, nagyjából 2 hetente; rendszeres (egyre ritkább és enyhébb) felfázás / hólyaggyulladás, folyás, fáradékonyság, és stresszoldás miatt. A kezelések hatására állapotom sokat javult.
Tisztában vagyok azzal, hogy a betegségek, testi tünetek a lélek jelzései arról, hogy valami nincs rendben (lelki szinten). Tehát hiába a sok kezelés, ha közben az igazi okot nem szüntetjük meg, a tünetek újra és újra visszatérnek.
Ezért folyamatosan kerestem módszereket, amik segíthetnek (például családállítás, kineziológia, meditáció).
Amióta eszemet tudom, sokat aggódok, stresszelek (évekig pánikbetegséggel is kezelt pszichoterapeuta). Nem volt nehéz felismerni, hogy ezzel kezdeni kell valamit (a lelki oldal, ugye), mert eddig nem sikerült jelentős javulást elérnem, ahogy azt a szokásos magas idegi szintem is mutatta kezelés alkalmával.
Itt jött a képbe Brigi. :)
Már pár hete Timinél (is) dolgozott Brigi, mikor Timi (ha jól emlékszem másodszorra) javasolta, hogy jót tenne nekem a jóga (hatha jóga-női jóga elemekkel), amit Brigi tart. Igen, kellett nekem egy kis noszogatás, bátorítás, de a félelmeim ellenére teljes magabiztossággal döntöttem úgy, hogy elmegyek hozzá jógára. Őszintén szólva már ekkor tudtam, hogy rendszeresen (hetente) járni szeretnék hozzá, egyszerűen éreztem, hogy ez nekem jó lesz.
Ezek a jógaórák jellemzően kis csoportban zajlanak, ami pluszban segít az én introvertált és egyelőre blokkokkal, gátlásokkal teli személyiségemnek.
Első alkalommal kevesebb mozgás és több beszélgetés volt - Brigi érzi és látja, hogy kinek éppen mire van szüksége, és aszerint alakítja az óra menetét. Már az első jóga után éreztem, hogy könnyebb lett a lelkem.
Kaptam "házi feladatot" is, hogy naponta végezzek bizonyos gyakorlatokat.
Messze nem csinálom tökéletesen az ászanákat, de így is nagyon élvezem a mozgást és örömmel tapasztalom a javulásomat már három alkalom után is.
Brigi rendkívül támogatóan, türelmesen, szeretettel terelget a tökéletesebb gyakorlatvégzés útján.
A második jóga után voltam Timinél kezelésen ahol meglepve és örömmel láttuk, hogy az idegi szint értéke rekord alacsony lett (a korábbi értékeimhez képest), 13.000-re csökkent, ami már normál tartománynak számít, a korábbi 40-50.000 helyett.
Mióta jógára járok, könnyebben kezelem a stresszt és nyugodtabb is vagyok. Nem is beszélve a jóga egész testre - lélekre gyakorolt egyéb pozitív hatásairól.
Már nagyon várom a következő jógaórát is. :)
Brigi, Timi, köszönöm nektek az eddigi segítségeteket.
Nagyon hálás vagyok nektek. :)"

 

Timi - 2016-06-07 11:10

Szeretek ilyen üzeneteket kapni, szebbé teszik a napomat! <3

Egy újabb negatív cytológiai eredmény és a HPV is eltűnt! :)
"Szia Timi!
És szeretném megosztani veled, hogy most jött meg a cytológiai vizsgálatom eredménye: negatív! Elmúlt a HPV és a gyulladás is, nagyon-nagyon boldog vagyok!!!! A kis ciszták még megvannak, de már sokat javult az is, meg is lettem dicsérve érte! Nagyon szépen köszönöm neked a tanácsokat amikkel segítettél ezt elérni!"
Kriszti P3-as cytológiával és HPV fertőzéssel keresett meg, hogy segítsek neki. 3 hónapos kúrát csináltunk, az állapotfelmérést kezelésekkel folytattuk. Belsőleg természetes vitaminokkal, és gyógynövényekkel erősítettük a szervezetét, és tisztítottuk ami nem oda való volt. Lelki síkon is sokat dolgoztunk, a Bach-virágterápia mellett meg kellett hoznia egy nagy döntést ami a párkapcsolatot illeti, de meg merte lépni... :)
A lelke, szervezete meg is hálálta az odafigyelést és a tudatosságot! :)
Nagyon fontos odafigyelni az érzelmi és fizikai testünkre is, mert ha kibillen valamelyik az egyensúlyból, jönnek a testi betegségek!

Timi - 2016-04-25 17:11

"Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek."

Ezt a kedves levelet kaptam egy Vendégemtől.
Dr. Kia küldte hozzám 1 évvel ezelőtt, különböző problémákkal.
Nagyon büszke vagyok Adriennre, mert 3 kisgyermek mellett tartja be a diétát, amit sokan magukban is nehezen tudnak.
De a fizikai dolgokon túl, csodálatos az az öröm, és magabiztosság, amit a leveléből érezni. Nagyon sokat változott, fejlődött érzelmileg, lelkileg is!
Boldog vagyok, hogy segíthettem, csak így tovább Adrienn! :)
"Szia Timi!
Azért is gondoltam, hogy megleplek az élémnybeszámolómmal, mert épp 1 éve, hogy ismerlek és járok az általad mutatott úton, ami nagyon is kedvező számomra.
Nem vagyok egy önmutogató, szelfizős nőci (látjátok, azt se tudom hogy kell helyesen írni, és semmiképpen nem szeretném megbántani azokat, akik pedig ilyenek, de én nem vagyok ilyen), de azért az elmúlt pár hét eseményeit, kicsit összefoglalva, amit már páran tudtok rólam, és hozzáadva a többit...leírom nektek.
Az én kálváriám 8 éve, az első terhességem óta kezdődött. Amikor jobban odafigyel az ember magára, jobban észre is veszi a nem stimmelő dolgokat. Az első terhességem óta sokszor, szinte mindig tapasztaltam, hogy ez sem jó a hasamnak, az se jó a hasamnak, ettől is fájok, attól is fájok. Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek. Igazán 3 gyerkőc mellett ezt pont véghez is tudtam vinni wink hangulatjel
A lényeg a lényeg, hogy 3 éve, a 3.szülésem után, már olyan rosszul éreztem magam, hogy azt elmondani is nehéz. Aztán a sok hormonalis zavaraim miatt, a nőgyógyász természetgyógyászhoz küldött. Így jutottam el Timihez.:)
Az alap pajzsmirigy dolgaim mellett itt megkaptam azt, amit szerettem volna akkor már 7 éve: odafigyelést és törődést. Épp a napokban múlt 1 éve, hogy a elkezdtem gluténmentesen étkezni, és rizstejet inni és nagyon figyelni a cukorbevitelre is.
Fél év alatt le is ment rólam az a 8 kg, ami a 3.szülésem után rajtam maradt. De a diéta ellenére meg mindig puffadtam (1.kep) és nem éreztem jól magam. Végre kiderült, hogy laktózérzékeny vagyok (mert a sajnt és a túró néha befigyelt), ami nem lepett, mert ikerhugom 12 éve az (és ha valamelyikünknek találtak vm baját, akkor küldtük a dokihoz és fél éven belül a másiknál is diagnosztizálták), és a pajzsmirigy problémák miatt (1999ban es 2006ban megnagyobbodás miatt,majd rosszindulatú elváltozás miatt kiszedtek minden állományomat) előbb utóbb számitani lehetett valamilyen anyagcsere zavaros történetre. Aztán túrót és a sajtot is lm-re változtattam, lm tejfölt nagyon ritkan használtam, de attól is minden bajom volt, igy lettem tejfehérjementes étkű is. Emellett jött februar legelején egy kis candida és inzulin rezisztencia. Azóta én még jobban figyelek a bevitt ételekre, a 2.képen ugyan nem jól de látszik, hogy nem puffadt a hasam :)
Én továbbra is tartom magam Timivel megbeszélt étkezési dolgokra, mert ez már szokássá és életmóddá vált.. Élesztő nélkül is megoldom a kenyérfélét, és rengeteg zöldséget és almát eszem. Nekem így jó! A bűnözést is megoldom a diéta keretein belül :)
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer azt fogom mondani, minden nagyképűség nélkül, hogy bár még van hova fejlődni, de büszke vagyok magamra. Arról nem beszélve, hogy rég voltam 64 kg, a combomról lement 4 cm, csipőmről 10 cm, a derekamról is 8 cm; minden szenvedés és éhezés nélkül. Az érettségi kosztümöm jó rám smile hangulatjel és kiváló a közérzetem! Ez mindennél fontosabb, hogy kiegyensúlyozottan és boldogan nevelhetem a 3 gyerkőcömet, pedig a hormonzavarok miatt voltak rendesen hangulatingadozásaim.
És tudjátok mi a legjobb, hogy Timitől is megkapom, hogy mennyire büszke rám, hogy 3 gyerkőc mellett hogy betartom a diétát! Mert meg lehet csinálni! ÉS jó csinálni!
Köszönet érte drága Timi! Hálás vagyok neked ezért! :)
Puszi, és szép napot, Adrienn"

Timi - 2016-04-25 17:08

Megérkezett sok lány után :) a második fiú az Egészségreceptes Babócák között! :)

Februárban született, és az Édesanyja szerint, nagyon jó Kisfiú! smile hangulatjel
Az Ő történetük is nagyon jól megmutatja, hogy mennyire sokat árt a hormon rendszernek, a Baba - programnak a stressz...
Ádám anyukája Vera, más probléma miatt keresett fel. Azt sikeresen orvosoltuk is. A kezelések alatt sokat beszélgettünk, és mondta Vera, hogy szeretnének kisbabát már egy ideje, de nem esik teherbe. Így a hormon rendszert is elkezdtük megtámogatni a szükséges gyógynövényekkel, vitaminokkal, táplálkozással.
A munkahelyén sok volt a stressz, mondtam neki, hogy erre kellene kitalálni valami megoldást, hogy másként kezelje, mert ez biztos, hogy gátja annak, hogy jöhessen a baba.
Az élet elrendezte ezt a problémát. smile hangulatjel A párja Németországban kapott állást, így költözésre került sor. Vera nem tudta, hogy mit is fog majd ott dolgozni, de ment a párjával természetesen. Én pedig félig viccesen mondtam Neki, hogy:
"Ne stresszelj ezen, most beiratkozol a nyelvsuliba, addig lenyugszol, beilleszkedsz az új környezetbe, többet pihensz, és hamar teherbe fogsz esni, és nem is kell majd dolgoznod..." smile hangulatjel
Ezzel a mondattal engedtem Őt el, és utána hónapokig nem is tudtam róluk semmit. Majd karácsony előtt írt egy üzenetet, hogy itthon lesznek az ünnepek alatt, szeretne jönni hozzám egy kontrollra. Örültem neki, hogy újra találkozhatunk. És legnagyobb meglepetésemre, ahogy kinyitottam az ajtót, nagy pocakkal állt előttem Vera decemberben. smile hangulatjel
Annyira boldog voltam, mert ezt elfelejtette újságolni nekem, hogy Ő közben kismama lett. smile hangulatjel
Azt mondja pont úgy történt minden, ahogy én megjósoltam...
Csodálatos az emberi test! 
Amíg a test úgy érzi, hogy háború van (mert a stresszt a szervezet úgy érzékeli), addig nem az utódnemzés az elsődleges életösztön a szervezetnek, hanem a túlélés!!!
Ezt jól gondoljátok át, akik kisbabát szeretnétek, mert a biológiánk az érzéseinkre, gondolatainkra, tetteinkre reagálva működik!
Nagyon sok Boldogságot, jó Egészséget kívánok az egész Családnak! :)

Timi - 2016-04-25 17:01

Imádok ilyen leveleket kapni! Ez történik az okos, intelligens emberi szervezettel, mikor megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat, hatóanyagokat. :)
"Kedves Timi,
szeretnék néhány tapasztalatot megosztani Veled a progeszteronos krém, és a mellékvese erősítő vitaminkúra megkezdése után (két hete kenem a krémet, pár nap múlva kell megjönnie a menszeszemnek). Lehetséges, hogy a tünetek "placebo" jellegűek nálam, de hát a hatását tapasztalom, nincs mit tenni (de persze lekopogom, még el sem merem hinni, azért figyelem magam és a testem jelzéseit... :)):
- az erős, hosszú évek óta jelen lévő hüvelyi folyásom szinte teljesen megszűnt (ez lehetséges ilyen rövid krém-használat után??)
- kevésbé vagyok fáradt, sokkal több az életkedvem, reggelente könnyebben össze tudom magam szedni, azt nem mondom, hogy teljesen jól vagyok, de érezhetően kezd "helyrebillenni" valami bennem. Jobban jelen vagyok a saját életemben.
- a farkasétvágyam csökkent, nem vagyok rosszul annyira, ha éhes vagyok
- a krém használata után pár nappal már éreztem hatást: igen, felerősödtek, ingerlékenyebb és sírósabb voltam, olyan, mintha a PMS-em egy héttel korábban érkezett volna - de nem baj, nagyon örültem, mert az is azt jelentette, hogy a krém "dolgozik", további tünetek: a melleim feszülnek, a petefészkeim "hasogattak" már az első egy-két krémezés után...
Egyelőre ezekről a pozitív dolgokról tudok beszámolni, gondoltam jó, ha visszajelzek Neked... smile hangulatjel A progeszteront a szervezetem szinte beszippantja, issza magába, mint a szivacs a vizet. Imádom!!!!
Köszönök mindent, amit tettél értem. :) "
Viki
Nagyon örülök, hogy már jobban vagy Viki, csak így tovább!

Timi - 2016-04-25 16:56

Kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett :)

Tegnap délelőtt boldogan hívott az egyik kedves Vendégem, hogy most jött ki Dr. Kia rendelőjéből, meglett a kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett! Juhujjj! :)
Így nem kell műteni Esztert. Nagyon boldogok vagyunk mindannyian! smile hangulatjel
Esztert pár hónapja küldte hozzám a doktor úr, mert P3-as lett a citológiai eredménye. Kaptunk 3 hónapot, hogy próbáljuk meg ezt helyreállítani, erősíteni az immunrendszert stb-stb.
Komplex állapotfelméréssel kezdtünk. Megnéztem mik azok a tényezők, rizikó faktorok, amelyek kibillentek az egyensúlyból Eszternél. Összeállítottam neki egy immunerősítő programot személyre szabottan. Gyógynövények, vitaminok, táplálkozás és természetesen a lelki egyensúly megteremtéséhez Bach-virág terápiát használtunk. Csináltunk Zapper kezelést, olyan programokkal ami kifejezetten a méhnyaki területre és az immunrendszerre hatott.
Elmaradhatatlan volt most is a nagy beszélgetés, amikor a probléma (betegség) lelki okát tárjuk fel. Hogy megértse miért is jött neki most ez a figyelmeztetés! Mert minden egyes testi tünetünket kapjuk valamiért, amit meg kell oldanunk...Sokszor már itt helyére kerülnek a dolgok, és elindul a gyógyulási folyamat.
Persze nem tesszük karba a kezünket, a következő 3 hónapban még folytatjuk a kúrát, biztos ami biztos. smile hangulatjel
Nagyon örülök, hogy segíthettem Eszter!
További jó egészséget kívánok! <3

Timi - 2016-04-25 16:31

"Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat."

Ezt a kedves levelet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki szerette volna velem és Veletek is megosztani az elmúlt 3 hónap tapasztalatait. Nem titkolom, hogy meghatódtam reggel, mikor elolvastam... Ezért imádom a hivatásomat, nagyon jó érzés Nektek segíteni! heart hangulatjel smile hangulatjel
Adriennt a nőgyógyásza irányította hozzám, mert orvosilag nem találtak megoldást a problémáira. Olvassátok mi lett a közös munkánk eredménye! 
"Tavaly áprilisban találkoztunk először. Amikor is nőgyógyászati - hormonális dolgokkal kerestelek fel (a 3.szülés után nem álltak helyre a dolgok).
Az állapotfelmérés során a pajzsmirigy probléma és az általános kimerültség háromlábú kisszékeként jellemezve a szervezetemet, glutén- tej- és cukormentes diétára fogtál. Az első két nap sokk volt számomra, aztán belejöttem, mint kiskutya az ugatásba. :) 
Biztosan nem ettem rosszakat, ha a gyerekeim előbb megették az én kajáimat mint az övükét.
Az első három hónapban lefogytam kb. 8 kg-ot, amit azóta is tartok. Fél év diéta után végre a pajzsmirigyhormont is csökkenteni lehetett. A folyamatos probiotikum kezdte helyre hozni a pocakomat is, így elkezdhettem a mellékvesére a vitaminkúrát. Tiszta energiabomba voltam/vagyok.
Azelőtt a reggel 6-os ébredés után alig vártam, hogy dél - fél 1 legyen, és mehessek aludni én is a gyerekekkel, és este fél 10-re már szintén ki voltam purcanva. De most, végig teszem-veszem az egész napot, és sokszor ugy kell lelőni, hogy aludjak is egy kicsit. :)
Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat.
KÖSZÖNÖM, HOGY RÉSZESE VAGY AZ ÉLETEM MEGVÁLTOZÁSÁNAK, ÉS ÉLETEM VÉGÉIG HÁLÁS LESZEK NEKED AZÉRT, HOGY SOK ÉVNYI SZENVEDÉS UTÁN RÁVEZETTÉL A HELYES ÚTRA. MÉG SOK TANULNIVALÓM VAN, DE MEGÉRI. "
Szeretettel, Adrienn

Timi - 2016-04-25 16:16

Van.......Megoldás Hormonegyensúly problémára is:)

Az én történetem több mint két éve kezdődött, mikor egy hűvös októberi délutáni besétáltam Timihez. Addigra már rég tudtam, hogy gond van, csak még nem tudtam mi, és hogy ki tudja helyrehozni.
Timit akkor már 7 éve ismertem kb. Mivel már korábban jártam nála állapotfelmérésen - rögtön a kezeléssel kezdtük – csak azt nem értettem miért nem Ő jutott először eszembe. Előtte már majdnem egy évig nap, mint nap küzdöttem az ösztrogén dominancia tüneteivel, amiről addig semmit sem tudtam. Soha semmilyen hormonális problémám nem volt, kisebb-nagyobb szünetekkel 10 évig fogamzásgátlót szedtem, amiről persze tudtam, hogy nem jó, ellenben kényelmes választás.
Eleinte „csak” a hízás tűnt fel, gyakorlatilag ok nélkül, mindig is karcsú alkat voltam, soha nem volt ezzel gondom, egy kivételtől eltekintve, ahol szintén Timi segítségével szabadultam meg a candida gomba okozta tünetektől. Ez azonban valahogy más volt, nem úgy híztam, ahogy „szoktam” és rövidesen a súlyváltozás után jöttek a menstruációs zavarok is. Ezt nem annyira részletezném, a lényeg, hogy az addigi normál működéshez képest, szép lassan gyakorlatilag majdnem eltűnt a menzeszem.
A tünetek novemberben kezdődtek, de mint minden hormonális probléma, nem egyik napról a másikra alakult ki, hanem hónapok alatt. Márciusra már tudtam, hogy ez nem candida (ismét megpróbáltam a diétával helyrehozni a dolgot, de nem ment) és nem valami olyasmi, amivel egyedül tudok megküzdeni, de sajnos még nem tudtam kihez forduljak vele.
Eltelt így a tavasz és a nyár is. Ekkor már úgy vizesedtem, mint három terhes nő együtt, majdnem 8 kg híztam, folyamatos diéta mellett – itt jegyezném meg ismét, hogy mindig is vékony, madárcsontú voltam, 8 kg hízást egy arculcsapásnak éreztem hétről-hétre – volt, hogy 3-4 napra eltűnt a bokacsontom a vizesedéstől, alig menstruáltam és úgy ingadozott a cukor szintem, mint addig soha. Gyakorlatilag napi ötszöri főétkezést végig tudtam volna enni és nem éreztem teltség érzést, ami nálam fura volt, mert egyszerre mindig keveset tudtam enni, és inkább többször csipegettem napközbe. 1 év alatt, egy kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hányszor laktam jól, majd ezek után 1 órával ismét tudtam volna enni. Nem tettem, hiszen akkor végképp elszabadultak volna a kilók, de életemben nem voltam ilyen sűrűn éhes és állandóan az „asztallapot is kettéharapom” érzés kerített hatalmába. Persze fogalmam sem volt mi a gond, csak sejtettem, hogy valami hormonális dolog lehet.
Ezen felbuzdulva szeptemberben elmentem egy endokrinológushoz, szigorúan magán rendelésre, mert azt mi nők szeretjük, jó drágán, olyakor minden eredmény nélkül a, cukor terhelésre, majd a beszélgetés végén megkérdezte, ja ja igen híztam, de ahogy látja már le is fogytam… no komment doktor úr.
A vizsgálat remek volt, mint minden vérvétel egy élmény úgy menni vissza a második körre, hogy már az első sem sikerült teljesen jól, és a másik karom vénájában az egyik nővér mozgatja a tűt, hogy jöjjön a vér, a másik tartja a fiolát. Minden ember előtt le a kalappal, aki ezt végig csinálja, én az ajtókeret minden festék hiányos pontjára emlékszem, amíg próbáltam nagyon mélyeket lélegezni, hogy visszatartsam a könnyeim.
Persze az eredmények nem váltották be a hozzá fűzött reményeket. Összefoglalva, minden érték nagyjából a határérték közelében van, de alapvetően semmi gond. Felírt egy hormontartalmú gyógyszert, amit három hónapig kellett volna szedni, majd kontrollra visszamenni (na ez nem történt meg). Majd mikor megkérdeztem, hogy mégis mitől vizesedek úgy, mintha kötelező lenne, azt mondta egy vállrándítás kíséretében, hogy mindannyian öregszünk!!! Ekkor még a 31-et sem töltöttem be. Igen, itt tudtam, hogy ez a 40 ezer forint nem vitt semmivel közelebb a megoldáshoz.
Ekkor jutott eszembe, hogy Timi már rég ezzel foglalkozik, vagy legalábbis hasonló problémákkal és hátha Ő majd tud segíteni. Felhívtam, időpontot egyeztettünk és október első felében már nála voltam. Az első időpont egy állapotfelmérés lett volna, de ha jól emlékszem már a harmadik mondat után tudta mi a bajom és néhány teszt lefuttatása utána be is igazolódott, így már az első alkalom egy kezelés volt.
Régen éreztem ekkora megkönnyebbülést! Majd egy évnyi küzdelem és ennyi tünet után, végre valaki tudta miről beszélek és nem üveges tekintettel nézett vissza rám és gondolta magában, hogy ugyan már mi bajom lehet nekem, hanem nemcsak, hogy tudta mi a gond, érdekelte és a megoldást is azonnal a kezembe adta. Minden tünetemnek megvolt az oka, Timi pontosan elmagyarázta, hogy működnek ezek a dolgok, és hogyha valami a vérvételnél a határérték közelében van, az sejtszinten már rég rossz. Ez a mondat a mai napig sokszor eszembe jut. 
Itt derült ki, hogy érzékeny vagyok a gabonafélékre is, így értelemet nyertek a kiütéseim, és ezt azóta már gasztroenterológus is megállapította (csupán másfél éves késéssel).
Az első kezelés után még este is éreztem a hatást, akkor kezdődött a gyógyulás, és ezt a szervezetem hétről-hétre jelezte is. A vizesedés nagyon rövid idő után tűnt el, gyakorlatilag az első tünet, amitől azonnal búcsút vehettem, ami önmagában is boldogságot jelentett. Aztán szép lassan hónapról-hónapra kezdtek helyre állni a dolgok. Eleinte kéthetente jártam Timihez, aztán ez havi szintre csökkent, szedtem a táplálék kiegészítőket és tartottam a diétát, és tartom ma is.
Karácsonykor kezdtem el fogyni, ami valljuk be önmagában is vicces de én imádtam. Eleinte felbolydultak a hormonjaim és ez fizikai tünettel is járt, de nem bántam, mindent a gyógyulás számlájára írtam és hagytam időt, hogy minden magától álljon helyre. Jól tettem, mert fél év után visszanyertem az eredeti súlyom és azt hiszem egy nőnek sem kell leírni az érzést, mikor a korábbi ruhákat elővéve, ismét minden jó ránk Tavasz végére teljesen helyre állt a rend, ami szerintem nem sok idő egy ilyen probléma helyreállítására, főleg úgy hogy nem tüneteket kezeltünk, hanem az alap problémát.
Ez persze nem azt jelenti, hogy minden orvos elmehet horgászni, hiszen szükség van rájuk, de minden betegségnek megvan a lelki oldala, és a két kezelés sokszor egymást kiegészítve nyújt segítséget a teljes gyógyuláshoz. Hol erre, hol arra kell jobban támaszkodni, és sosem szabad belenyugodni az ugyan már magának semmi baja válaszokba.
Timihez a mai napig járok, most már több mint két éve, szinten tartás miatt, kontrollnak és persze a táraság sem semmi. Ismeretségünk több mint 9 éve tart, és ma már csak azt a kérdést teszem fel néha magamnak, ami már az első kezelés után megfogalmazódott benne: Miért nem hozzámentem először?
Köszönöm,
Timi

Timi - 2016-04-25 15:24

3 hónap múlva Kontroll, az eredmény P2 és a HPV is eltűnt :)

Napi szinten kapok olyan leveleket, üzeneteket, telefonokat a Vendégeimtől, hogy "sokkal jobban érzem magam", "elmúlt ez-az", "tudtam aludni", "tele vagyok energiával" stb....
Mindegyiktől boldog vagyok, és velük együtt örülök, mert átérzem a panaszaikat, fájdalmaikat. Viszont a legnagyobb öröm, és büszkeség, mikor olyan gyógyulás történik, amit orvosi diagnosztikával is visszaigazolnak, hiszen az ilyen biztos, hogy nem placebo. Ilyenkor büszke vagyok a Vendégemre, hogy több hónapon át betartott mindent amit megbeszéltünk, és mindig csodálom a természetet, hogy a milyen kincseket adott nekünk a növényeivel, és minden egyes esetnél bebizonyosodik, hogy mekkora segítség nekünk, és maga a csoda. :)
Három hónappal ezelőtt ismerkedtem meg Timivel, a Nőgyógyásza küldte hozzám, mert P3-as volt a citológiája és HPV fertőzést is talált nála. Kaptunk 3 hónapot, hogy próbáljuk meg erősíteni az immunrendszerét, tisztítani a HPV-t, hátha helyre áll az egyensúly és akkor nem kell műtét Timinél.
Megcsináltam neki az állapotfelmérést, kiderült,hogy az immunrendszer erősítés mellett a hormon rendszert is meg kell támogatni. Megbeszéltük, hogy mi a legjobb táplálkozás az Ő szervezetének, amit Timi maximálisan betartott. Bemértem, hogy melyik gyógynövények lesznek számára a legjobbak ami támogatja az immunrendszert is, és a vírus tisztulását. Mind szájon át, mind hüvelyileg összeállítottam a megfelelő tisztítókúrát. Kapott mellé egy természetes multivitamint omegával, és Zapper kezeléseket csináltunk immunrendszer erősítésre, a Hpv tisztítására, a méhnyaki gyulladás megszüntetésére. És természetesen, hogy a lelki oldal is meg legyen támogatva a nagy beszélgetések mellett Bach-virág terápiát alkalmaztunk a stressz és a lelki problémák oldására, elengedésére. Hamar érezte Timi, hogy sokkal jobb a közérzete, tele van energiával, és a hangulata is jobb lett, sokat változott.
Hétfőn hívott Timi nagyon boldogan, hogy most hívták, megvan a kontroll citológia eredménye, P2 lett (ami már normálisnak számít), és a HPV is eltűnt... :)
Nagyon örültem neki, mert tudom mekkora stressz ez egy nőnek!
Persze nem tesszük karba a kezünket ezután sem, a következő 3 hónapban még folytatjuk a kúrát, csak már nem kell ilyen intenzíven.
További jó egészséget Timi!

Timi - 2015-12-01 17:42

Egy újabb kis Tündérkével bővült az Egészségrecept Család! :) - 2015. november 30.

Ma kaptam ezt a két elbűvölő fotót Annáról, aki a héten már 2 hónapos lesz.

Édesanyja hormonális zavarokkal keresett fel, közel egy éve szerettek volna már babát, de nem sikerült nekik. Sokat dolgozott, volt stressz is bőven az életében, így elküldtem hormonális vérvételre, hogy megnézzük mi lehet a gond.

Az állapotfelmérés eredménye egybevágott a hormonális leletekkel, így elkezdtük a kúrát. Megerősítettük a progeszteron szintet, támogattuk a mellékvesét, és inzulin rezisztenciára elkezdtünk egy diétát. A mindezekhez szükséges természetes vitaminokat és gyógynövényeket, személyre szabottan teszteltük, hogy melyikek lesznek Kriszti számára a legjobbak.

És a megérdemelt jutalom hamar kopogtatott. :)
Fél év telhetett el, mikor hívott nagy örömmel Kriszti, hogy pozitív a terhességi teszt, SIKERÜLT!!! :)

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész Családnak! :) ;)

Timi - 2015-11-09 07:24

Pár napja újabb Tündérke született az Egészségrecept Családba, Luna! :) :) - 2015. októbere

Szintén sok dolgunk volt az Anyukája szervezetével, hogy mind fizikálisan, mind hormonálisan készen álljon a terhességre, de viszonylag hamar sikerült és kopogtatott Luna, hogy jövöööök! :)

Tegnap kaptam ezt az Anyukájától! :)
Köszönöm Alexandra Lilla Nagy, és örülök, hogy én segíthettem!
Sok Boldogságot, jó Egészséget az Egész Családnak! :) :) :)

"Legcsodálatosabb érzés hogy anyukája lehetek ennek a picuri leányzonak, nem tudom szavakkal elmondani hogy mennyire hálás vagyok hogy megkaphattam ezt az élettől...

Luna a Mi kis Csodánk...és Te voltál az akinek a segítségevel most a karjaimban tarthatom... :) :) "

Timi - 2015-11-09 07:19

A mai nap legjobb hírét most kaptam! :) - 2015. szeptembere


Egy kedves Vendégemnek volt múlt héten műtétje, jóindulatú agydaganata van (volt). Az előző műtétnél vett szövettanból úgy jellemezték az orvosai, hogy nem rosszindulatú, de azért van 1-2 nem teljesen jó sejt is, tehát kellett még ez a műtét, hogy kivegyék amit kitudnak, és hogy újabb szövettant készítsenek.

Az új szövettan eredménye az lett, hogy eltűntek a rossz sejtek, teljesen jó minden, és már nem is fog kelleni következő műtét. :)

2-3 hónapja keresett fel Kinga, hetente csináltunk kezeléseket, változtattunk a táplálkozáson, kiválasztottuk az Ő szervezetének megfelelő természetes táplálékkiegészítőket, magas antioxidáns tartalmú vitaminokat, Reishi gombát, Zöldtea kivonatot stb. A lelki síkon felismertük mi okozhatta ezt a folyamatot, és Bach-terápiával és Nlp programokkal kezeltük....és lám, meglett az eredménye! :)

Nagyon boldogok vagyunk mindketten! :)

További jó egészséget kívánok Kinga! :)

Timi - 2015-11-09 07:16

Egy fiatal lány keresett fel két hónapja, autoimmun sokízületi gyulladással... - 2015. október

Megcsináltuk az állapotfelmérést, jelezte a gép is az ízületi gyulladást, de jelzett mellette magas tartományban glutén -gabona és laktóz érzékenységet is. Nagyon nyitott volt Ági a tanácsaimra, megbeszéltük, hogy a táplálkozásában miken kell változtatnia, mondta, hogy természetesen mindent be fog tartani szó szerint... (Ez ritka,mert általában keresik a kiskapukat az emberek, hogy ha mondom, hogy ezt sem és azt sem szabad enni...kétségbe esnek, hogy éhen fognak halni...
:) ).

Kiválasztottuk-bemértük a szervezetének megfelelő természetes vitaminokat, gyógynövényeket, és megbeszéltük a kezelések menetét is. Egy erős gyulladás csökkentő gyógyszert szed már jó ideje, amit mondtam, hogy szedjen tovább, mert hirtelen nem szabad leállítani, hozzá van szokva a szervezet. Pár hónapig szedett mellette egy szteroidos gyógyszert is, de nem javult tőle az állapota, a kontroll vérvételen, csak 3 értéket csökkent a gyulladási faktor.

Ahogy elkezdte az autoimmun diétát, és a kezeléseket már két hét után jelentősen csökkentek a fájdalmai. Egy hónap elteltével pont mennie kellett kontroll vérvételre, és a legnagyobb meglepetésünkre 20 értéket csökkent a gyulladás faktora. Jobb eredményt értünk el már a kezdetekben, mint a szteroid 3 hónap alatt. És ez még csak a kezdet! :)

Azt hiszem érdemes betartani a diétát és a természetes gyulladáscsökkentőket alkalmazni... :)

Kitartást Ági, rendbe fogsz jönni teljesen, hamarosan!

Timi - 2015-11-09 07:11

Bejegyzésem folytatásaként megosztom Veletek, hogy hogy reagált Ági orvosa a javult eredményre... - 2015. október

Pénteken elkeseredve, szinte sírva hívott fel Ági, hogy most jött ki a rendelőből, és hát hmm...nem az lett amire számítottunk... :(

Azt reméltük, hogy ha nem is csökkenti a gyógyszer adagját, de legalább nem fogja emelni a dózist, hogyha látja, hogy elindult a javulás, és megy le a gyulladás a diétának és az életmódváltásnak köszönhetően...

Az eredményt látva azt mondta az orvos, hogy szuper, ha ettől a dózistól ennyit javult, akkor emeli, és majd attól még többet javul...mondta Ági, hogy de Ő most csinál egy speciális, szigorú diétát, és elindult másik úton is, nem csak a gyógyszert szedi, és ennek köszönhető a javulás (hiszen előtte hónapokig nem javult a gyógyszertől...), erre az volt a válasz, hogy "hát igen, mikor az emberek napoznak, akkor is azt hiszik, hogy attól majd egészségesek lesznek..."

Nem is tudom mit mondjak...
azt gondolom, hogy ha egy orvos nem is hisz abban, hogy "azzá leszel amit megeszel", hogy a táplálkozásunk befolyással van a testünk működésére, és jó vagy rossz irányba tudjuk változtatni vele. Ha nem is hisz abban a több ezer éves hagyományban, tudományban amit a gyógynövényekkel el lehet érni, akkor is biztatnia kellene a betegét, hogy "szuper, csak így tovább"...megdicsérni, ha látja, hogy a páciense is tesz azért, hogy jobban legyen és nem csak várja, hogy a kémiai brutál erős gyógyszerektől "meggyógyuljon"...

Én bíztatok Mindenkit, hogy igenis fontos, az egészséges, hosszú boldog, minőségi élethez, hogy:
- mit eszünk, iszunk,
- mennyit és milyen minőségben alszunk,
- hogyan kezeljük a stresszt,
- sportolunk, mozgunk-e eleget,
- mennyi káros anyagot viszünk be a testünkbe (dohányzás, alkohol, tartósítószerek, szintetikus kemikáliák,
gyógyszerek stb.)
- és még sorolhatnám...

Figyeljük-e a testünk jelzéseit...mert ő mindig kommunikál velünk, csak oda kell rá figyelnünk! :)

Ne hagyjuk lehangolni magunkat! :)

Jó egészséget és sok mosolyt kívánok Nektek!

Timi - 2015-11-09 07:07

Egy újabb Egészségreceptes Babóca! - 2015. október


Zsuzsával elég sokáig dolgoztunk együtt, hogy sikerülhessen a Baba, de megérte a kitartó diéta, kezelések, a különböző kúrák, hiszen az eredmény kézzel fogható, és szívet elolvasztóan cuki! :)

Imádom a munkám! :) :)


"Szia Timi!

Eszembe jutottal es azon gondolkodtam, hogy talan sose jutok mar el olyan messze :)
Majd csak egyszer....
A babank gyonyoru, nagyon mosolygos, kedves, es most mar eleg jol ki is ismertuk egymast.
Persze kimerult vagyok, de ilyenkor ki nem az.
Pont ma 4honapos.
Kuldok ujszulott es aktualis kepet is.
Remelem, nalad is minden oke es gyarapodnak a babas esetek :)

Köszönünk minden segítséget! :)

Szep napot,
Zsuzsa" 

Timi - 2015-06-25 18:53

Amiért érdemes! :) - 2015. június 19.

Tegnap jött hozzám egy Vendégem Édesanyja kezelésre. Mielőtt neki fogtunk volna, elkezdte mesélni, hogy voltak hétvégén a lányánál ebédelni, és megdöbbenve látta, hogy a lányát mintha kicserélték volna.

"Nem volt rossz kedvű, mosolygott, nevetgélt, sokat beszélgetett, végre olyan volt mint régen. Nagyon köszönöm, hogy visszakaptam a lányomat...!"

Könnybe lábadt szemmel néztem rá, és megint átfutott rajtam az az érzés, hogy mennyire szeretem a munkámat! :)

Ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni, segíteni...! :)

Timi - 2015-06-25 18:28

A kitartás eredménye! :) - 2015. június 8.

Tegnap ünnepeltük Barátnőm kislányának a 2. Születésnapját! Imádni való kis csajszi már most. Egyfolytában mosolyog, mindenkivel kedves, igazi kis Tündérke! :)

Hosszú és tanulságos a története, mert másfél évig dolgoztunk azért, hogy Ő megszülethessen. Az anyukája begyűjtött minden női problémát, amit csak lehet szinte, úgyhogy kérdéses volt, hogy egyáltalán lehet-e babája...biztattam, hogy tegyünk meg mindent, és ha akar hozzá jönni egy kis lélek, akkor úgyis jönni fog! :)

Így is lett...az orvosa legnagyobb megdöbbenésére, folyamatosan gyógyult az állapota...eltűnt a HPV, jó lett a citológia, összement az endometriózis, lett progeszteron termelődése, és mindezt megkoronázta Hangi Baba!!! :)

Lányok, Hölgyek! Soha nem szabad feladni! Nem kell félni, mindenből meg lehet gyógyulni, és nincs lehetetlen! *.*

Csodás napot Mindenkinek!

Timi - 2015-06-25 18:24

A tegnapi nap egyik sikerélménye - 2015. június 4.

" Szia Timi! Ma voltam a doktor úrnál, nagyon kereste a méhpolipomat, de nem találta...! Mondta, hogy így nem kell a műtét, ügyesek vagyunk, és folytassam tovább a kúrát! :)
Nagyon köszönöm a segítséget! Kriszta" :)

Nagyon hamar meglett a munkánk gyümölcse Krisztánál...3-4 hónap hormonegyensúly terápia, és Zapperes polip kezelés, a személyre szabott diéta meghozta a kívánt hatást, a doktor úr legnagyobb meglepetésére. :)
Boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatom vele, és így sok nőnek tudunk közös erővel segíteni!

Timi - 2015-06-25 18:14

Nem lehet szavakkal kifejezni ezt az érzést, amikor kapok egy ilyen első ultrahang képet! *.*
- 2015. május 21.

Nagyon Boldog vagyok! :)

Közel egy éves "próbálkozás" után jött el hozzám Tündi, hogy nézzük meg mi lehet a baj, miért nem sikerül teherbe esnie. Elkezdtük megerősíteni a szervezetét, és a hormon rendszert egyensúlyba hozni, és pár hónap után itt az eredmény! :)

Gratulálok a "kis borsókához", ahogy az Anyuka nevezte a Picurt!

Timi - 2015-06-25 18:09

Egyik kedves Vendégem levelét szeretném megosztani Veletek! - 2015. május 20.

Ebből is látszik, hogy minden problémára van megoldás, ha valaki igazán meg szeretne gyógyulni! És minden problémának van egy lelki háttere, ha ezt feloldjuk, a csodás emberi test elkezdi helyre állítani magát.

Ne féljtetek - Éljetek!


Csodás napot kívánok Mindenkinek! :)

"Egy barátnőm tanácsára kerestem fel Timit 2014. dec-ben. Akkor már a sokadik orvos sem tudott megoldást találni a problémáimra, emellett lelkileg sem voltam jó állapotban.

Az első állapotfelmérésen szembesültem azzal, hogy nagyobb a baj, mint gondoltam. A hosszas antibiotikumos kezelés miatt felborult az egyensúly a szervezetemben, ami miatt elszaporodtak a candida gombák, amik elég sok problémám okozói voltak. Tudtam, hogy a candidától megszabadulni nem lesz egyszerű. 4 hónapnyi kemény diéta, zapperes kezelés után a candida visszállt a normál tartományba. Örök hálám Timinek, amiért segített megszabadulni ettől. Igazán boldog vagyok! :)

A kínzó tüneteimet pedig feltehetően hormonális problémák miatt kialakult endometriózis okozza. Most ezen dolgozunk, és már itt is érzem a javulást, nem kell naponta százszor pisilni mennem, és a menstruációm sem annyira fájdalmas, mint korábban, és csökkent a migrénes fejfájásom is.

Az igazi sikersztori azonban, hogy Timi nagy hangsúlyt fektet a testi kezelés mellet a lélek gondozására is. Amióta hozzá járok lelkileg teljesen kicserélődtem és ezt közvetlen környezetem is tapasztalja. Erős lettem, pozitívan látok dolgokat, amik miatt régen gyötrődtem volna, ma már könnyedén elengedem. Elérte azt, amit nálam a pszichológusok sem tudtak. Feloldott bennem olyan elfojtott érzéseket, gátlásokat, amik akadályozták a boldog, kiegyensúlyozott életvitelemet.
Nem tudom eléggé ezt megköszönni neki!! :)"

Timi - 2015-06-25 18:05

Van egy újabb kis Angyalkám! :) - 2015. január 22.


Nagyon-nagyon örülök, és sok boldogságot, jó egészséget mindkettőtöknek Zsuzsi! *.*

"Szia Timi!

Rég jártam nálad és főleg azért, mert megoldódott a fő "problémám", egy kislánnyal vagyok várandós, akit júniusra várunk. :))))
Köszönöm a sok segítséget és a regenerálódás miatt biztos kereslek majd ősszel.

Addig is jó munkát és hasonló sikereket kívánok,
Zsuzsi"

Zsuzsit a nőgyógyásza küldte hozzám, akivel együtt dolgozunk, mert nagyon szerettek volna már régóta babát, de nem sikerült.
Komplex állapotfelmérés, és hormonális vizsgálat után összeállítottam neki azokat a természetes gyógynövényeket, vitaminokat amik kellettek a hormon rendszer egyensúlyához, és a szervezet erősítéséhez. Kezelésekkel és holisztikus masszázst alkalmaztunk még a siker érdekében. Magas stressz faktor volt nála, ami megnehezítette a dolgunkat, de kb. egy év munkájának most itt van az eredménye! :)

Timi - 2015-06-25 18:01

Már most imádom 2015-öt! *.* 2015. január 3.

Ezt az üzenetet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, akivel csak 1 hónapot tudtunk kb. együtt dolgozni, de ez is nagyon eredményes lett úgy látom. Köszönöm, hogy írtál Erzsébet, további jó egészséget és további sikeres fogyást kívánok! :)

"Timike!
Nagyon boldog és eredményekben gazdag új évet kívánok.Most tudatom veled,hogy a térdemet meg műtötték .Dec 3 volt a nagy nap .Igaz a vérképem nem igen lett jobb mint volt ,de hálás vagyok érte ,hogy találkoztunk és sok dologra fel nyitottad a szemem . Mikkor még voltam nálatok akkor dicsekedtem ,hogy 5kg-tól meg szabadultam amitől már évek óta nem ,hogy le hanem inkább fel ment hiába diéta és bár mi más ,pedig dietetikusnál is voltam és egy ideig hallgattam is rá ,de semmi eredmény .És láss csodát a műtétig még le ment 2 . No gondoltam kár,hogy nem előbb kezdtem járni hozzátok ,de késő bánat ,mire haza jöttem még le ment 3kg .no mondom magamnak haza megyek és biztos a jó otthoni kajától majd vissza jön és képzeld már majd egy hónapja itthon vagyok és még egy deka sem jött vissza . Nem akarom el kiabálni,de ez az igazság . Továbbra is megpróbálok úgy élni ,hogy ne jöjjön vissza és talán egyszer azt írhatom ,hogy már 20 hiányzik .Ha teljesen fel épülök akkor majd tiszteletemet teszem nálatok .
Addig is nagy szeretettel gondolok rád és kis csapatodra .Köszönöm, Erzsébet."

Timi - 2015-06-25 17:57

Jajj de jó ilyen üzenettel indítani az új évet! :) - 2015. január 2.

Ezt ma reggel kaptam egy kedves Vendégemtől, akit pár hónapja műtöttek súlyos nőgyógyászati problémával, rosszindulatú daganat volt a méhében, így el kellett távolítani a méhét és mindkét petefészkét. Nagyon le volt gyengülve az immunrendszere is és az energia szintje is, amit úgy látom sikerült is gyorsan megerősíteni! :)

További jobbulást és jó egészséget Vanda! :)

"Fantasztikusan szuperül bevált mindkét csepp. Erősnek és aktívnak érzem magam minden tekintetben.Minden reggel pihenten ébredek, soha nem fordult elő olyan, hogy nehezen ébredek, elkések a munkahelyemről...pedig elég tartalmas volt az oviban a karácsony előtti idő. A kolléganőim csak lestek, hogy a komoly műtétem után ennyire aktív tudtam lenni, míg ők lebetegedtek és az utolsó napokat már nagyon nehezen viselték. Csak azt tudom mondani, hogy ne lepődj meg, ha a közeljövőben megrohamoznak az ismerőseim, hiszen ódákat zengek Rólad. Tényleg nagyon hálás vagyok Neked (és a doktor úrnak aki ajánlott Téged ), köszönöm a segítségedet."

Timi - 2015-06-25 17:51

Ma Babás napom volt, ami a jó híreket illeti... :) - 2014. november 26.

Egyik Vendégemtől - aki most a héten volt lombik programon - kaptam egy üzenetet, hogy 1-jén tudjuk meg, hogy sikeres volt-e a beültetés, remélem jövő héten leírhatom Nektek az Ő történetét, és pezsgőt bonthatunk a "2 csík" örömére! Nagyon izgulok, és nagyon szurkolok Nekik! :)

Egy másik kedves Vendégemtől pedig kaptam egy fotót, a 10 hetes Babyről. Jól felkészítettük a szervezetét az anyaságra, a megfelelő természetes vitaminokkal, és gyógynövényekkel helyre állítottuk a hormonrendszerét, és íme itt az eredménye! :)

A hivatásomban a leghálásabb terület a Baba Program! Amikor könnyes szemmel jönnek hozzám a Hölgyek, vagy a Párok, hogy már régóta próbálkoznak, de sajnos nem sikerül a Baba…Ezután elkezdjük a személyre szabott programot, a szervezetük felerősítésével, a hormon rendszerük stabilizálásával – attól függ, kinél mi a probléma - és megtörténik a „Csoda”!

Sokszor hamar, olykor később, de megtörténik! Hatalmas boldogság! Létrejön egy új kis élet, aminek én is részese vagyok. Majd 9 hónap után kapom a kedves üzenetet, hogy: „Megszülettem! Anya és Én is jól vagyunk! Köszönünk Mindent!" :)

Mindig könnybe lábad a szemem, és elszorul a torkom.
Leírhatatlan érzés!!!

Ezúton is üzenem azoknak a Hölgyeknek, akik Babát szeretnének, de valamiért még nem sikerült, hogy ne adják fel, mert vannak csodák. Ha helyre állítjuk a szervezet, és a lélek egyensúlyát, akkor jön az a kis lélek hozzád, aki pont Téged szemelt ki anyukájának! :)

Timi - 2015-06-25 17:45

Sokizületi gyulladás - 2014. november 13.

Pár hónappal ezelőtt hívott föl egy vidám, kedves Úr, aki mondta, hogy fiatal kora ellenére sokízületi gyulladást állapítottak meg nála az orvosok. Pár perces beszélgetés után kiderült, hogy 70 éves. :)

De olyan aktív életet él, mint más 20-30 éves férfi, így nagyon megviselte, hogy korlátozva volt bizonyos mozgásokban. Ma már büszkén mutatja pl., hogy meg tud fésülködni, (mert annyira fájt a válla, hogy nem tudta odáig felemelni a kezét).

"Egy vírusos megfázás után nem múló ízületi fájdalmaim jelentkeztek, mely reumatikus és szteroidos kezelések után csak időlegesen javultak. A szteroidos kezelés elhagyása után erős, főleg éjszakai fájdalmaim ismét megújultak.

Az orvosok sokízületi gyulladást diagnosztizáltak.

A betegségem megszüntetésére próbáltam alternatív megoldásokat keresni amikor interneten rátaláltam a www.egeszsegrecept.hu honlapra ahol sok gyakorlati tanácsot olvastam.
Személyesen felkerestem Timit és segítőit akik nagy szeretettel fogadtak.

Teljeskörű vizsgálat, és Zapperes kezelések,  személyre szabott 10 alkalmas terápia után már annyira jól voltam, hogy tudtam kerékpározni és hozzáfogtam a képen látható harangláb elkészítéséhez 70 évesen 3,5m magasban.

Jól vagyok, köszönöm Timinek, Adrinak a segítséget.
Mindenkit bíztatok, hogy problémáikkal bátran keressék Őket.
Imre"

Timi - 2015-06-25 17:38

Sokizületi gyulladás - 2014. október 15.

Egy kedves lány üzenetét szeretném ma megosztani Veletek, mert példa értékű, hogy milyen változáson megy keresztül, amióta én megismertem. Erika történetét,  itt a Vendégkönyvben el tudjátok olvasni... Röviden csak annyit róla, hogy másfél éves kora óta volt sokízületi gyulladása, amire erős szteroidos készítményeket kapott. Ezt most itt nem ragozom, hogy ez mit művelt a szervezetével, 17 évesen 58 évesnek nézte sejt szinten a gépem... :(

A felmérésen megnéztük, hogy mivel tud javítani az életmódján, táplálkozásán, mik azok a tényezők, amiket ki kell zárni az életéből, és ki kell tisztítani a szervezetéből, amik még ennyi év után is fenntartják a gyulladásos, fájdalmas állapotot. Ezt fizikai és lelki síkon is természetesen.

Azóta eltelt pár év, és Erika egyre jobban javul...amikor én megismertem, az iskolába járás is nehézséget jelentett neki olykor, annyira fájtak a lábai. Egyszer kaptam egy üzenetet tőle, hogy magassarkúban jár, és elkezdett aerobicozni... :)

Egy ilyen szép fiatal lánynak ezek nagy dolgok ám! :)

A labor értékei is egyre jobbak lettek, és tudta csökkenteni a gyógyszerek mennyiségét. Egyre jobban erősödött lelkileg is, és egy idő után már biztos volt benne, hogy legyőzi ezt a betegséget, és mindent meg is tett ezért, mind lelki, mind fizikai síkon... :)
Azóta főiskolára jár, sportol, teljesen egészségesen táplálkozik, és már Ő tanítja a családjának, barátainak, hogyan tudják jobbá tenni az életüket! :)

Nagyon büszke vagyok rá! :) :)

És íme itt egy új üzenete:

"Rengeteg változás történt az életemben! Hihetetlen gyorsasággal haladok előre...május óta semmi gyógyszert nem szedek! Nem gondoltam volna,hogy majd megy az élet nélküle...elindultak a szervezetemben az öntisztító folyamatok. Képzeld érzem a bőrömön a méregtelenítést:szúrás,grízszemcsék...végre jönnek ki a mérgek. Már csak teljes kiőrlésű pékárut ,nyírfacukrot...stb fogyasztok.Végre váltottam. Konditerembe járok,fitball labdán tornázok és step aerobicozok is. Boldog vagyok és még bőven lesznek csodák...persze az Msm kapszula egy alapot jelent,hiszen könnyebbé teszi a mozgást és hosszútávú segítség. Még egyszer nagyon köszönöm, örülök, hogy elindítottál ezen az úton... Akkora lendületet adtál, hogy innentől nincs megállás!!! :) "

Hajrá Erika! Csak így tovább! :)

Soha nem szabad feladni, és egy rossz diagnózisba beletörődni.
Mert mint látjuk, lehetséges a gyógyulás, csak akarni kell és tenni érte sokat...mindennek ára van, de azt hiszem megéri! :)

Jó egészséget kívánok Mindenkinek!

Timi - 2015-06-25 17:32

Autoimmun sokizületi gyulladás... - 2014. szeptember 20.

Ezt az üzenetet tegnap este kaptam, egy kedves Vendégemtől:

"Szia Timi! Képzeld, most vettem át a véreredményemet, és a gyulladás alig van jelez a szervezetemben! :))))
46 volt 3 hónapja, és most 9!!! A normál érték 5. Tehát nagyon közel járok a teljes gyógyuláshoz! Köszönöm! Puszi Kriszti."

Nagyon boldog vagyok! :)

Kriszti 38 éves, akinél autoimmun sokizületi gyulladást állapítottak meg. Az orvosa úgynevezett biológiai terápiát akart alkalmazni, amit Kriszti visszautasított, miután elolvasta, hogy ez milyen mellékhatásokkal járhat. Úgy döntött, hogy természetes módszerekkel próbálkozik. És úgy tűnik, hogy jól döntött. A Zapper kezelések, a személyre szabott gyógynövény és vitamin terápia meghozták a várt eredményt, hamarabb mint gondoltuk volna. :)

Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Timi - 2015-06-25 17:25

A nőgyógyászati szürés fontossága - 2014. szeptember 14.

Szabadságról hazatérve nincs is annál jobb érzés, mint egy kedves Vendégem telefonhívása, aki elújságolta, hogy megkapta a kontroll eredményét, és jó lett a Citológiája, így megúszta a műtétet.

"Madarat lehetne velem fogatni" - mondta. "Köszönöm Timi"! :)

Nagyon szívesen Erika! :)

Erikának P3-as citológiai eredménye volt, a nőgyógyásza adott neki pár hónapot, hogy próbálja meg erősíteni az immunrendszerét, és hátha rendbe jön műtét nélkül, és hozzám irányította.
A 3 hónapos kontroll mutatott egy kis javulást, de ez nem volt elég a teljes gyógyuláshoz. A következő 3 hónap munkája viszont meghozta a várt eredményt. :)

Van az az állapot, ahonnan műtét nélkül is visszafordíthatók az elindult rossz folyamatok a szervezetünkben. Ehhez viszont az szükséges, hogy idejében észre vegyük, ha felborult az egyensúly! Ezért fontos rendszeresen járni szűrővizsgálatra!

Évente legalább 1x látogassunk el Nőgyógyászunkhoz!!!

Jó egészséget kívánok Mindenkinek!

Timi - 2015-06-25 17:17

P5-ös citológiai eredmény... - 2014. augusztus 25.

Szeretném megosztani Veletek egy csodálatos Lány/Nő levelét, amit a napokban kaptam. Márciusban keresett meg, hogy interneten böngészve megtalálta a weboldalamat, és egyből tudta, hogy hozzám kell eljönnie. Hasonló problémája volt, mint amin már egyszer sajnos én is átmentem. A nőgyógyászati citológiai eredménye P5-ös lett. Fiatal, 30 éves.

Első találkozásunk alkalmával olyan sokat beszélgettünk, és annyi közös gondolatunk volt, hogy alig tudtam megcsinálni neki az állapotfelmérést. :)
Sokat meséltem neki, hogy én min mentem keresztül, miket csináltam, miket tapasztaltam. Hogy mikre jöttem rá, nekem mit üzent ez a betegség, és hogyan gyógyultam meg saját erőmből, műtét nélkül. Bólogatott, szipogott, mosolygott. És azt érezte, hogy Ő sem véletlenül kapta ezt. Mivel nem Budapesten élnek, 1x-2x tudtam csak Őt kezelni, és erőt adni neki, hogy végig tudja csinálni ezt a csatát, és Ő győzzön! :)

Támogattam abban, hogy minden betegségnek, problémának, állapotnak lelki okai is vannak, így azokat fel kell göngyölíteni, le kell zárni, el kell engedni, még akkor is ha fáj, akkor is ha sok könnyel jár. Emellett megbeszéltük azokat a dolgokat, amiket az életmódjában kellett változtatnia ahhoz, hogy erősebb legyen a szervezete. Abban maradtunk, hogy folyamatos orvosi felügyelet mellett elkezdi ezeket, és meglátjuk hogy halad, mi lesz az eredmény, ha megismétlik a vizsgálatot, mert úgy érezte, hogy műtétet nem szeretne, csak ha nagyon muszáj. Utolsó információm az volt róla, hogy csinálnak neki egy kis műtétet, mert mindenképpen kell.

Most írtam neki egy rövid levelet, hogy meséljen magáról, ha van ideje, hogy van, hogy sikerült a műtét, hogy érzi magát...?! Ezt a választ kaptam:

"Szia Timi!

Már én is gondoltam, hogy írok Neked! Nem is egyszer.... :)
Nem volt semmilyen műtét! :)

Jelenleg P3-as a leletem, és úgy tervezem szeptemberben minimum P2 lesz. Hosszú átalakuláson vagyok túl, rengeteg nehéz, sírós, felismerős, elengedős dolgon, rengeteg új csodálatos dologgal és emberrel hozott össze az utam, történetem, aminek nagyon örülök (köztük vagy Te is!) Ma már inkább köszönöm hogy kaptam ezt a "betegséget", sokat köszönhetek neki. Azt hiszem most hogy 30 leszek lassan megtalálom magam, amit szeretnék és ahogyan szeretném, mondhatom felnőtt nő lettem )).....most már nyugalom van....

Köszönöm hogy írtál, köszönöm hogy elindítottál, szerintem majd még jelentkezem!

Puszik

Zs."


Hmm..hát ezért imádom a "munkám"! :)
Én is köszönöm Neked Zs., hogy részese lehetek az újjászületésednek! *.*

Megkértem Őt, hogy írjon bővebben az útjáról, a tapasztalatairól, hogy sokan tanulhassunk belőle! Remélem hamarosan azt is megoszthatom Veletek! :)

Jó egészséget kívánok Mindenkinek!

Timi - 2015-06-25 17:12

Van természetes megoldás az étel intoleranciák okozta problémákra! :)

Örülök, hogy segíthettem! :)

"Egész testemen csalánkiütések jelentek meg, melyek viszkettek, azonban ezek 2-3 óra elteltével elmúltak. Ezen felül gyomorszáji fájdalmat éreztem oly annyira, hogy már a lapockám alá a hátamba is kisugárzott. Ezek a folyamatosan jelentkező tünetek mellet, egyik reggel hatalmasra duzzadt ajkakkal ébredtem. Az emésztésem már régóta nem volt rendben, puffadás és székrekedés keserítette meg a mindennapjaimat.

Felkerestem Tímeát, aki megállapította, hogy allergiás vagyok a tejre, illetve a fehér lisztre, és cukor anyagcsere zavart látott nálam. Kaptam kezelést, vitaminokat és tanácsokat a megfelelő diéta kialakításához. Napok alatt el is kezdődött a gyógyulás folyamata. Két hónap múlva újra ellátogattam Tímeához, kezelést kaptam emésztés, feszültségoldás, hormonszint helyreállítás érdekében, illetve pótoltuk a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat.

A harmadik kezelésre már minden rendeződött. Remekül vagyok, nincsen semmi allergiás tünetem. A megfelelő diéta és vitaminok alkalmazásával teljesen karban tudom tartani az egészségem. Rendkívül hálás vagyok Tímeának, hogy helyrehozott, mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani! :)
M.I."

Timi - 2015-06-25 17:04

Egy újabb sikertörténetet szeretnék Veletek megosztani! *.* - 2014. január 27.

Méh polip és petefészek ciszta...volt - nincs! Endometriózis csökkent...Nagyszerű Lívi, csak így tovább! :)

"A nőgyógyászom megállapította, hogy a menstruációs zavaraim oka, hormonprobléma, valamint ciszta a petefészekben és polip a méhben.

Mivel elsősorban a természetes gyógymódot részesítem előnyben, ebben segítségemre volt a Doktor úr, így kerültem Tímeához.
Mondhatom ez a legjobb dolog volt, ami történhetett velem. :)

Már az első találkozásunkkor éreztem, hogy jó helyen vagyok.
Maximálisan megnyugtatott az a kedvesség, nyugalom, ami Tímea személyéből és a környezetéből árad.

Az első állapotfelmérés és körültekintő beszélgetés után a hormonproblémára a Womens krémet és a Bach virágterápiát alkalmazva kezdődött a gyógyulásom. (Mint később kiderült a stressz is nagyban befolyásolta a ciklusomat).

Az alapos állapotfelmérés eredményeként fény derült emésztőrendszeri gondokra is, amire különböző természetes étrend kiegészítőket szedek. Alkalmanként kezelésen is részt vettem.

Tímea végig biztatott, hogy idő és türelem kell hozzá és látható lesz az eredmény.
Hát nem is kellett sokáig várni. A féléves nőgyógyászati kontrollon kiderült, hogy a ciszta és a polip eltűnt. A méhfalon lévő lerakódás pedig nagymértékben csökkent. :)

Köszönet érte Tímeának, és a Doktor úrnak!

A Womens krémet továbbra is használom a hormonokra és az emésztőrendszeri kezelést is folytatom, de ez a sikerélmény további erőt ad a folytatáshoz. Nagyon boldog vagyok! :)


Lívi"

Timi - 2015-06-25 16:59

Annyira imádom a „munkámat”! - 2013. november 16.

Fantasztikus érzés segíteni az embereknek! Nap, mint nap érnek olyan élmények, kapok olyan köszönő leveleket, amiket mindig megfogadok, hogy este leírom Nektek, mert tudom, hogy aki esetleg hasonló cipőben jár, annak óriási segítség, és erőt ad, hogy van kiút az Ő betegségéből is. Különböző problémákkal fordulnak hozzám, és mindenki gyógyulásának szívből örülök.

De a leghálásabb terület a Baba Program! Amikor könnyes szemmel jönnek hozzám a Hölgyek, vagy a Párok, hogy már régóta próbálkoznak, de sajnos nem sikerül a Baba…Ezután elkezdjük a személyre szabott programot, a szervezetük felerősítésével, a hormon rendszerük stabilizálásával – attól függ, kinél mi a probléma - és megtörténik a „Csoda”! :)

Sokszor hamar, olykor később, de megtörténik! Hatalmas boldogság! Létrejön egy új kis élet, aminek én is részese vagyok. Majd 9 hónap után kapom a kedves üzenetet, hogy „Megszülettem! Anya és Én is jól vagyunk! Köszönünk Mindent! „ :)
Mindig könnybe lábad a szemem, és elszorul a torkom. Leírhatatlan érzés!

Tegnap jött az egyik Apuka hozzám, az Anyuka és a Babóca vitaminjaiért. Ahogy belépett a Stúdióba, egyből nyúlt a telefonjáért, hogy megmutassa nekem a kis szerelmét!
„Imádom! Annyira szép, és tündéri és okos, 1 perc alatt levesz a lábamról” – mondta. „Hálásan köszönünk Mindent!”

Mindketten meghatódva, könnybe lábadt szemekkel álltunk, és mosolyogtunk az örömtől! Már alig várom, hogy magamhoz öleljem a kis Annát Lillát! :)

Ők már egy éve várták a gyermekáldást, de nem sikerült. Ahogy eljöttek hozzám, és elkezdtük a közös munkát, rekord idő alatt, 3 hónap múlva már ott volt Pocaklakó! :)

Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész Családnak! :)

Már alakul a baba tablóm a kis Angyalkáimmal!

Timi - 2015-06-25 16:55

Indulhat a baba-program! :) - 2013. szeptember 30.

A mai nap legjobb híre egy kedves Vendégemtől, akinek rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés eredménye, és HPV gyanús volt...a kezelések, a gyógynövény terápia, és a szervezet felerősítése természetes táplálék kiegészítőkkel meghozta a várva várt jó eredményt! :)

Indulhat a baba-program! Nagyon boldog vagyok! :)

"Szia Timi!
Nagy hírem van: P2 lett a citológiám eredménye!!!!:-)
Nagy-nagy köszönettel tartozom:-)
Puszi, Adri! "

Timi - 2015-06-25 16:46

Hip-hip hurrááá! Jön egy újabb Baby!!! :))) - 2013. március 22.

Tegnap kaptam ezt a levelet egy kedves vendégemtől, akik már több éve szerettek volna babát, de nem sikerült. Egy kis kezelés, egy kis vitaminos feltöltés a szervezetnek, és az imádott Womens krém (természetes progeszteron krém) ...és láss csodát, sikerült... :)
Nagyon örülök. :)

" Szia Timi!

Eljött a várva várt tesztelés ideje. Már nem bírtam tovább és már tegnap teszteltem /bár csak ma telt le a két hét/, és persze ma is , mindkettő pozitív lett, azért holnap még egyet csinálok:)
Olyan hihetetlen, hogy itt tartunk, nagyon régóta vártunk már erre. Néha még mindig nem
hiszem el :)

Jövőhéten csütörtökön, megyek egy ultrahangra.

Nagyon köszönök mindent!
Hamarosan jelentkezem.

Puszi

D. "

Timi - 2015-06-25 16:41

P3-as citológia, HPV fertőzéssel - 2012. december 11.

Ezt az üzenetet ma kaptam egy nagyon kedves Vendégemtől, nagyon örültem neki, bevallom el is érzékenyültem... :)
Óriási öröm segíteni másoknak a gyógyulásban. :)
Itt a probléma P3-as citológia volt, HPV fertőzéssel, és azt javasolták, ha nem javul, akkor konizációs műtétre van szükség. Ezt sikerült elkerülnünk!!! :) :) :)

Van egy bevált női tisztító kúra, immun erősítéssel egybe kötve. Ez segített most is!

"Szia Timi!
Vártam hív-e a doki vagy sem, de hála Istennek és az őrangyaloknak, NEM hívott így jelen állás szerint rendben van a citológiám! Persze ebben neked Óriási részed van így nem tudok elég hálás lenni a sok segítségért. Januárban jelenkezem, addig is Boldog ünnepeket neked és szeretteidnek. Mindent köszönök amit 2012-ben kaptam tőled....legfőképp az egészségemet!!!!! Puszi"

Riti - 2014-01-26 10:11

Mikor utoljára írtam 7 hetes terhes voltam.
Volt egy fogadott orvosom, és TIMI!!!!!!

A terhesség minden pillanatát élveztem és jól is viseltem. Szedtem a Timi által adott természetes vitaminokat, jártam havonként kezelésre is, így majd kicsattantam az egészségtől a terhesség ideje alatt. Lelkiekben is nagyon sokat segített Timi, amit nagyon köszönök neki, mert azért a hormon ingadózások nálam is megvoltak, de szerencsére a Womens Krem erre is hatásos volt.
Mindenkinek ilyen terhességet kívánok, mint amilyen az enyém volt.

Az utolsó írásomtól eltelt egy év és egy 6 hónapos kislány boldog édesanyja vagyok.

Az anyaság minden percét élvezem.
Alkalmanként járok Timihez, hogy kiegyensúlyozott és egészséges maradjak, mert nem lehet tudni, hogy mikor jön a következő baba..... :)

Riti

Faragó Péter - 2013-02-14 19:12

örülök, hogy az oldalra találtam

Tünde - Baba projekt - 2012-11-10 22:19

Természetes gyógymódok híve vagyok szerencsésen a nőgyógyászom is, az Ő ajánlásával kerültem kapcsolatba Timivel 2012.év májusában.


Párommal féléve próbálkoztunk babával, amikor egy hormonvizsgálat után kiderült progeszteron szintem egy kicsit alacsonyabb. 10 feletti érték a megfelelő, nekem 8,6 volt, ezért valószínű a petesejt nem tudott megtapadni.

Ehhez még hozzájárul a mai világban szinte kikerülhetetlen stresszes, pörgős életforma, amiből nekem sajnos akadt bőven.

Utána olvastam, hogy szintetikus hormonpótlás nem nagyon hatásos, fel is borulhat tőle, természetes progeszteronpótlásra van ilyen esetben szükség, az tud a leghatékonyabban felszívódni.
Rátaláltam a Woman’s cream-re, amit említettem nőgyógyászomnak, ekkor jött szóba Timi, menjek hozzá, Ő fogja tudni a krém személyre szabott adagolását és kezeléssel együtt a stresszoldásban is fog segíteni.

Így is történt, az állapotfelmérés igazolta a fentieket, a krémet megadott módon használva, két kezelést kiegészítve bachvirágterápiával és vitaminokkal egy hónap múlva eredményt hozott, nyár elején, június hónapban várandós lettem!!!!

Azóta is a föld felett járnunk, nagyon nagyon boldogok vagyunk!!!!

Nagyon köszönöm Timi a segítséged és a szakértelmed! Csak ajánlani tudlak mindenkinek!

További hasonló sok-sok sikert kívánok Neked a munkádban.

Tünde

Rita - Nőgyógyászati problémák, Baba projekt 2. rész - 2012-11-06 12:35

Egy éve írtam utoljára Timi Vendégkönyvébe, ahol megírtam az én kálváriám kezdetét és hogyan vettem fel Timivel a kapcsolatot.

Most egy év elteltével csak jó pozitív és jó dolgokat tudok írni.:)

Mikor írtam, akkor 2 hónapos biorezonanciás kúrán voltam túl, ahol egyre jobbak lettek az eredményeim. Utána is minden héten 1x jártam a Timihez kezelésre, így az értékeim és az egészségeim is egyre jobban alakult. Mivel már nagyon vágytam egy kisbabára, decemberben egy lehetőség keretében belevágtunk a lombikkezelésbe. Ami sajnos nem járt sikerrel:(.

Igaz Timi mondta, hogy szerinte még korai lenne, de a lehetőséget nem akartam kihagyni, és próba szerencse alapon belevágtam. Most már tudom, hogy nem kellett volna, de az ember a saját hibáin keresztül tanul. Nem volt még a szervezetem felkészülve, egy ilyen nagy változásra. Kudarcként éltem meg és nagyon megviselt! De Timi mellettem állt és támogatott és biztatott, hogy a szervezetem tudni fogja, hogy mikor van itt az ideje, hogy kismama lehessek...

Közben kiderült, hogy a régebben talált Humán Papilloma Vírus, amit sikerült a Timi kezeléseivel megszüntetni, roncsolt a méhnyaknál, így idén tavasszal újra nőgyógyászati műtétnek kellett alávetni magam, amit nagyon nem akartam, de nem volt más megoldás. Teljesen padlón voltam, hogy mi fog még velem történni!
Szerencsére a műtét jól sikerült és a kezeléseknek is hála hamar felépültem és majd kicsattantam az egészségtől. Lelkiekben is összeszedtem magam és újra egy életvidám nő voltam. Már csak havi 1x kellett kezelésre mennem, olyan jók voltak az értékeim. Közben próbálkoztunk, hátha összejön természetes úton is a baba.... Hisz bármi lehet!

Őszre voltunk újabb lombikprogramra is előjegyezve. Aminek úgy vágtunk neki, hogy ha sikerül nagyon boldogok leszünk, ha nem, akkor még valamiért ennek így kell lenni. Timi is megnyugtatott, hogy az egészségem rendben van, így nem görcsöltem... Szeptember végén megtörtént a leszívás és a beültetés. Rá 2 hétre kellett tesztet csinálni és lám megtörtént a csoda:
TERHES lettem!!!!!! Le se tudom írni az érzést, amit akkor éreztem!!!!! :)))

Most 7 hetes terhes kismama vagyok és nagyon jól viselem a terhességet!


Köszönöm Timinek, a sok jót, amit velem tett és hogy mindig biztatott, hogy ne adjam fel!!!!


Riti

- 2012-10-17 11:35

"Harmónikus családi életet élek két fiammal és férjemmel. Egy szép tavaszi napon azonban úgy éreztem, változtatnom kell életvitelemen, mert a sok munka és zaklatott élet negatívan befolyásolta közérzetemet, kisebb egészségügyi problémák mutatkoztak és a mindennapi teljesítményemre is kihatott akkori fizikai állapotom. Fáradékonyabb, kevésbé vitális voltam, mint fiatalabb koromban. Rátaláltam Tósa Tímeára, aki megváltoztatta nem csak az én mindennapjaimat, hanem a családom életvitelét is.

Tímea állapotfelmérése után belevágtam az általa javasolt vitaminok és egyéb természetes bioétrendkiegészítők szedésébe, valamint az étrendemet is átalakítottam. Ez abból ált, hogy elhagytam a fehér lisztet, cukrot és minden édesítőszert, a tésztaféléket és a tehén tejet. Mérsékeltem a húsfogyasztásom és többször ettem halat hús helyett. A gyümölcs és zöldség fogyasztást fokoztam és megfelelő rendben, napszakban ettem ezeket. Mindezen átalakítások szervezetem sav-lug egyensúlyát biztosították, így fokozatosan helyre tudtuk állítani az optimálishoz közeli működést. Mindehhez nagyon sok folyadékra is szükségem volt. Két hét múltán már éreztem a változást, egy hónap múlva már a külső testi változásokat is mindenki felfedezte. Visszanyertem lánykori súlyomat, sokkal több energiám lett, nagyobb munkabírásom van azóta is. Egészségi problémáim is elmozdultak pozitív irányba.

Mindezeken túl a legszívetmelengetőbb dolog az volt, hogy családom, látva az én elszántságomat és eredményemet szintén belevágott a Tímea által javasolt testre szabadott kezelésekbe és gyógymódokba. Az eredmény náluk sem maradt el. Fiaim és férjem is aktívan sportolnak. Eredményeik jobbak lettek és teljesítményük fokozódott. Kisebbik fiam középiskolai tanulmányaiban is - biztos vagyok benne -, segít ez a támasz. Mindenki tisztában van azzal, hogy a jelenlegi követelményerendszer azon diákok számára, akik lelkiismeretesen meg akarnak felelni az eléjük állított feladatoknak, valamint maximális teljesítményre sarkallják önmagukat, szinte a teljesítőképesség határáig mennek el. Nálunk sincs ez másképp. Bízom benne, hogy kisebbik fiam sikeres lesz ebben a tanévben az extra feladatok, versenyek megoldásánál. Nagyobbik fiam a maga területén, választott sportjában az országos ranglista élén áll pillanatnyilag. Férjem egy-egy hosszú sportnap végén is képes koncentráltan teljesíteni, eredményei javultak, munkabírása megnövekedett. Mindennapjainkat jobb hngulatban, kiegyensúlyozottabban töltjük.

Végeredményben elmondhatjuk, hogy egész életünkre hatással van ez a szemlélet és életmód váltás, ahogy fiaim tréfásan nevezik: Tímea "csodabogyói és rendkívül pozitív kisugárzása" által. A legkedvesebb dolog, hogy már családtagként tartjuk számon mindennapi életünkben Őt. Nem kevés törődést, odafigyelést kapunk tőle, érezzük nap mint nap a gondoskodást. Egészségünk, jó közérzetünk és vidámságunk egyik legfontosabb záloga. "Lehet ennél többet kapni az életben?"

"A."

- 2012-10-01 10:10

Tósa Tímea Egészségreceptjével akkor találkoztam, amikor egy tyúktojásnyi cisztát diagnosztizáltak a petefészkemben. Az itt kapott kezelések és egészségügyi tanácsok több szempontból is sikertörténetet jelentettek számomra. Egyrészt, mert három hónap múlva a cisztát már egyáltalán nem mutatta a szervezetemben az ultrahangos vizsgálat. Másrészt, mert azóta tudatosabban és felelősebben gondolkodom az egészségemről. Harmadrészt, mert ezek hatására nyitottabban és bizakodóbban élem mindennapjaimat. M.I.

Frici - Teniszkönyök - 2011-10-06 11:40

Amikor már csak az injekció segít……

Timi rendelésén először 2011 februárjában jártam. Szkeptikus ember vagyok, szeretem látni az elmondott-leírt dolgok bizonyítottját. Már akkor gyanús volt nekem, hogy Timi mindig friss, feldobott, miközben én a tél végi tavaszi fáradtság nyomasztó hatásával küzdöttem. Az ő javaslatára kértem a kivizsgálást, melyet- a számomra- „kütyüs” gépezetével végzett, amit én vizslatva, gyanakvóan fürkésztem. Nos, jött is a meglepetés… Akkor ott olyan dolgokat tudtam meg szervezetem állapotáról, ami számomra is meglepő volt. Írt nekem egy kis esszét, aminek nagy részét kénytelen voltam betartani, már csak kíváncsiságból is. Jött is az eredmény már a tavasszal, észrevehetően könnyedebben tudtam átvészelni a dolgos hétköznapokat.
De az igazi érdekesség csak ezután jött…

2011 júniusában- a nagyobb igénybevétel miatt-, a könyökömön kiújult egy visszatérő ízületi fájdalom. Felhívtam Timit, hogy mit javasol, ő a telefonban felállította a diagnózist: teniszkönyök. Utánanéztem irodalomban, ismerősöknél, és tényleg lett egy igazi közhely klasszikusom teniszkönyök formájában. Kezdődött is a fejemben a kálvária, mivel neves doktorok azt állítják soha nem múlik, csak műtét útján. Már pedig, ha valaki Tósa Timi páciense lesz az tudja, hogy amíg lehet szikét-injekciót kerüljük. Javasolta látogassam meg valami elektromos mágneses űreszköz általi kezelésre. Persze racionális gondolkodásommal ezt a dolgot hitetlenkedve elodáztam. Amíg egy szép reggelen arra az érzésre nem ébredtem, mintha kést szurkálnának a karomba.

Egy szó mint száz begyulladt a könyököm, a csonthártya gyulladás egyre nagyobb méreteket öltött. Akinek már volt hasonló az tudja, hogy a kar óráról-órára egyre begörcsöl, minden mozdulat hasogat. Számomra hiteles masszőr, aki több évtizeden keresztül dolgozott az egészségügyben, a következőt mondta: Frigyes ezen már csak a szteroid injekció segíthet. Utolsó mentsvárként hívtam Timit, hogy mondja meg őszintén, ezen ő még tud-e segíteni. Ő pedig a maga egyszerűségével mondta: Persze! Úgyhogy autóban félkezes vezetés után már vezette is belém az áramot, amikor már a vizes könyököm tüzesen izzott. Nem is kell mondanom, hogy már az első kezelés után két kezes vezető voltam, és 1-2 hónapos kezelés után megfelelő étrendkiegészítő használatával elmondhatom, mára tünetmentes a karom.

Racionális, szkeptikus sorstársaim fenti írásom alapján a következő konzekvenciát vonom le számotokra:
Továbbra se higgyetek mindenféle mendemondának, de a megfelelő körültekintés után néha így döntsetek: egy próbát megér….

Frici

 

********************************
Kedves Érdeklődő!
Ehhez a kis történethez minimális lábjegyzetet írok, hogy mindenki értse mi is történt itt. Először biorezonanciás állapotfelmérést csináltunk Fricinek, ahol kiderült, miért fáradt, miért van magas vérnyomása, és még sok érdekes és értékes információ, amit kicsit meg kellett, hogy emésszen, de utána betartotta a megbeszélteket és érezte is a pozitív hatását.

A teniszkönyök ettől független történés volt, ahol az elektro-mágneses akupunktúra alkalmazásával értük el azt, hogy pár kezelés után már egyáltalán nem fáj a könyöke,

tudja mozgatni a karját ugyanúgy, mint előtte. Itt megszüntettem a meridián blokkokat, a megfelelő akupunktúrás pontok alkalmazásával kezeltük azt a területet, lehúztuk a gyulladást. Belsőleg használtunk pár vitamint, gyógynövényt, amelyek támogatták a terápia hatását.

Örülök, hogy újra fájdalom nélkül tudsz dolgozni és sportolni! Csak így tovább! :)

Timi

Orsolya - - 2011-10-04 08:32

Aki már féltette a gyermekét, tudja, hogy az ember mindent megmozgat, mindenhova elmegy, csak segítséget találjon.... Ez történt velem is.

6 éves Szonja kislányomon 2010 őszén egyik napról, sőt szinte egyik óráról a másikra nagyon érdekes, ijesztő tünetek jelentek meg. Kimentek az oviban az udvarra, ahogy mindig, neki pedig pár perc után tiszta folt és hólyag lett az aca, keze, később a combja is. Mikor bementek a melegre lassan eltűntek a foltok. Másnap ugyanez történt, így a tapasztalt óvónőkben megszületett a diagnózis: hidegallergia. Én akkor találkoztam ezzel először, még az éjjel elovastam 20 honlapot-blogot, 200 fórumbejegyzést és teljesen elkeseredtem, mert azok szerint ez totál kezelhetetlen dolog, meg kell tanulni vele együtt élni és kész... felnőtt emberek írták, hogy hidegben nem mennek utcára, nem fürdenek nyáron folyóvízben stb... én ezt NEM akartam a gyermekemnek!

Másnap délelőtt játszótérre mentünk, ahol pár perc után én is megtapasztalhattam, milyen borzasztóan néz ki, és negyed óra múlva a mindig életvidám gyerekem azt kérte, hogy inkább menjünk haza, mert ez így szenvedés... nekem is az volt... Délután elvittem gyerekorvoshoz és fül-orr-gégészhez is, mert picit köhögött. A gyerekorvosunkat helyettesítő orvos nem tudott mit mondani, tippelte, hogy valami kiütés és nátha egyszerre, de inkább ne adjak neki semmilyen gyógyszert, hátha allergia. A fül-orr-gégész ismerősünk, egy nagyhírű kórház főorvosa, is csak széttárta a karját, mondván, nem érti, picit náthás ugyan a gyerek, de ilyen kísérő tüneteket ő még nem látott. Annyit tudott tenni, hogy levett torokváladékot és elküldte a laborba, hátha kiderül valami. Mikor egy hét múlva beszéltünk, mondta, hogy negatív az eredmény, de reméli, mentem máshova is, mert látta a gyereket és nagyon nincs rendben...

Hát én hála Istennek mentem máshová is. Azonnal eszembe jutott Timi és az ő csodamasinája, ami már rajtam is dolgozott néhány órát (de ez egy másik történet) és kértem, nézze meg Szonját. Az elemzés gyors volt és egyértelmű - tejallergia, ami eddig nem okozott egyértelmű jeleket (bár ma már tudjuk, hogy voltak), ami egy kis megfázással együtt annyira megterhelte a kis szervezetét, hogy a hideg ellen már nem volt ereje védekezni. És ami a számomra ebben az esetben is a legmegnyugtatóbb - rögtön adta a megoldást is, na nem azt, hogy kenjük vastagon szteroidos krémmel és jó, hanem, hogy hagyjuk el egy időre a tej minden formáját, tisztítsuk a szervezetét grapefruitmag-kivonattal és szedjen laktózos probiotikumot, hogy helyre álljon a bélflórája. Nem mondom, hogy könnyű egyik percről a másikra elkerülni minden tejszármazékot, de nem volt kérdés, hogy megpróbáljuk-e. Heti 1x csinált neki Timi kezelést , ahol a tisztítás mellett helyre állítottuk a szervezet egyensúlyát minden szinten.

És megtörtént a "csoda"! Két azaz kettő nap múlva délben az óvónők ragyogó arccal fogadtak, és kérdezték, mivel kentem Szonját, mert ma egy hólyag sem jött elő!! Nagyon örültünk és azóta is nagyon hálás vagyok Timinek és az ő csodamasinájának ezért a fantasztikus segítségért! Kb. egy hónap szigorú diétát tartottunk egyébként, azóta pedig csak igyekszünk odafigyelni az egyensúlyra. Én pedig azóta is próbálok minden valamilyen betegséggel küzdő ismerőst hozzá irányítani, hogy ők is átélhessék azt, amit mi és ne csak a kilátástalansággal találkozzanak egy-egy komolyabb kór kapcsán, hanem a sikerrel, a (talán nagy szó) újjászületéssel is és talán innen tudjanak elég erőt meríteni ahhoz, hogy változtassanak az életükön! Köszönjük Timi!

O.Orsolya és Családja

Rita-Nőgyógyászati problémák, Baba projekt - 2011-09-20 10:08

Timit régóta ismerem és mindig csodálattal néztem, ahogy segít az embereknek. Bevallom, hogy nem hittem a természetes gyógymódban, ha bármi bajom volt, akkor én mindig az orvosokhoz fordultam.
Történetem évekre nyúlik vissza.

25 évesen kiderült, hogy pajzsmirigy betegségben szenvedek, hosszú gyógyszeres kezelés után 27 évesen megműtöttek. Persze közben kiderült, hogy nőgyógyászati problémáim is vannak PCOS szindrómában szenvedek, így a gyermekáldás távolinak kezdett tűnni, pedig a férjemmel már nagyon szerettünk volna egy kisbabát. Újabb gyógyszeres kezelések jöttek.
Közben az életem úgy alakult, hogy elváltam és nem igazán foglalkoztam azzal, hogy babát szeretnék, így az egészségemre se figyeltem oda. Így telt el kb. 7-8 év az életemben, hogy a rendszeres nőgyógyászati szűrésre eljártam, de mást nem tettem meg az egészségem érdekében.
Közben újra szerelmes lettem és a párommal egy idő után elkezdtük tervezni a gyermekáldást, hisz már igencsak benne voltam a korban, akkor 33 éves is elmúltam

Aztán eljött 2010 év eleje. Két héten át minden éjjel, olyan alhasi fájdalmaim voltak, mintha minden percben megszülnék. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, nem gondoltam volna, hogy nagy a baj. Párom édesanyja jóvoltából, elmentem egy hasi ultrahangra, ahol kiderült, hogy a bal oldali petefészkemen egy 7x7cm csokiciszta található és azonnali műtétet javasolnak. Kiderült, hogy endometriózisban szenvedek. Édesanyám eközben folyamatosan nyaggatott, h menjek el a Timihez, - mivel ezen időszakban Timivel megszakadt a kapcsolatunk - hogy próbáljam ki a biorezonanciás kezelést, vesztenivalóm nincs. Sajnos mivel elég szpektikus voltam a természetes gyógymód ellen, nem kerestem fel Timit, ma már tudom hiba volt!!!! Mert ha rögtön az elején felkeresem, akkor talán a műtétet is megúszhattam volna. Megműtöttek és eltávolították a teljes bal oldali petefészkemet. Majd közölték, hogy természetes úton nem lehet gyermekem. Kicsit depressziós lettem. Eltelt egy év és az idei kontroll vizsgálaton megjelent az endometriózis gyanúja a jobb oldali petefészkemen is.

Ekkor döntöttem úgy, hogy felkeresem Timit, hisz vesztenivalóm nem volt már! Tudtam, hogy változtatnom kell és a cél, hogy újra egészséges legyek!
Mikor először elmentem az állapotfelmérésre, megdöbbentő volt. Nem volt olyan értékem, ami a normál tartományban lett volna, és fura mert nem keserített el, mert tudtam, hogy jó helyen és jó kezekben vagyok és leszek én még egészséges.

Jelen pillanatban 2 hónapos kezelésen vagyok túl, és elmondhatom, hogy egyre jobbak az értékeim és én is egyre jobban vagyok! Sőt , tudom, hogy természetes úton is képes leszek teherbe esni!!!!
Folyt köv.

Beáta - Emésztési problémák, krónikus kimerültség, immunrendszer gyengeség - 2011-09-19 16:11

5 éves korom óta sportolok, és 22 évig voltam élsportoló, ami bizony igencsak igénybe vette a szervezetemet, ízületeimet. Pályafutásom elején még magam kellett, hogy megtapasztaljam teljesítőképességem határait, az élsportban aztán ebben szakemberektől kaptam segítséget. Ezzel együtt sokszor kimerültem, és az állandó terhelés elég sok sportsérüléssel is járt. Számtalan gyógyszert, táplálék kiegészítőt szedtem, de csak ideig-óráig segített, ha egyáltalán segített valamelyik.

Timivel és az ő számomra furcsa gépezetével munkám révén találkoztam. Egyre többet beszélgettünk és - bár igen szkeptikusan viszonyultam a biorezonanciás állapotfelméréshez-kiderült, hogy azonos dolgok érdekelnek minket, így hamar egy hullámhosszra kerültünk. Éreztem, hogy annyi mesterséges táp- és gyógyszer után csak és kizárólag természetes módszerekkel akarok foglalkozni, így elfogadva Timi tanácsát elmentem egy állapotfelmérésre, amit kezelések követtek.

Azóta teljesen megváltozott a közérzetem, mintha kicseréltek volna! Mindenre van energiám, az emésztési zavaraim teljesen rendbe jöttek. Mivel a mai napig a sport területén tevékenykedem, azóta már számtalan kliensemet, tanítványomat küldtem Timi segítő szárnyai alá, ahonnan mindenki mosollyal az arcán lép az egészséges, harmonikus élet mezejére!

Ezúton köszönöm, hogy saját és családom egészségének őrzője lettél!!

Storczer Beáta
16-szoros magyar válogatott, olimpiai 5. helyezett tornász.

Tamás - Magas vérnyomás - 2011-09-07 16:28

Tímeával több hónapja óta dolgozunk együtt. A célom az volt, hogy elhagyjam a magas vérnyomásra (a gyógyszer előtt 160/110) több, mint 10 éve szedett gyógyszeremet, amivel 140/90 körül tartottam a nyomást. A gyógyszert minden nap kellett szednem és éreztem, hogy ez egy olyan pont az életemben, amit nagyon szeretnék elhagyni. A dohányozást már több, mint 8 éve abbahagytam. Néha-néha kávéztam, de ez nem volt jelentős. A bulik persze hétvégén megvoltak és ezen változtatni nem szándékoztam.

Igen sokféle kezelési módot kipróbáltam már életemben, de egyik sem mozgatta meg a vérnyomásom. Amikor a biorezonanciás módszert elkezdtük, nem volt eredménye, bár picit jobban éreztem magam. Ezek után vérnyomás csökkentő porokat és kapszulákat próbáltunk ki, ezek kicsit bemozgatták a vérnyomásom, ám de nem csökkentették tartósan. Ezek után Timi tanácsára belekezdtem egy hosszú távú tisztítókúrába, ami – bár költséges volt – meghozta az első eredményeket.

Igazán energikus lettem és kezdtem roppant jól érezni magam. Ez a kúra elkezdte kivezetni a testemből az egész eddigi életemben a sejtekben lerakódott nehézfémeket és egyéb mérgeket. Mentálisan is nagyon jó állapotba kerültem és éreztem, hogy ez lesz az utolsó levél, amit kiváltok a gyógyszertárban. Agykontrolloztam és sokat meditáltam is a jobb eredmény eléréséért. Vártam, hogy elfogyjon a gyógyszerem…

Úgy időzítettem, hogy hétvégére essen ez az időpont és a gyermekeimmel és párommal lementünk a Balatonra, ahol nagyon jól kikapcsolódtunk, a vérnyomásomra szinte nem is gondoltam. Ezek után párszor – amikor éreztem, hogy elkezdene emelkedni – mudráztam és relaxáltam. Ezzel a módszerrel teljesen leálltam a gyógyszerről és 2011.július 27 óta nem is szedtem. A vérnyomásom még jobb is, mint a gyógyszerrel volt. A cél most a 130/80-on tartás. És működik.

Csak ajánlani tudom a nálam bevált módszert.

Bejelentkezés

Vendégkönyv

 • "Ezt a kedves levelet kaptam egyik Vendégemtől. :) <3 Annyira imádom ezt a gépet amivel dolgozom, mert nélküle nem tudnék ilyen hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak. Kollégának hívom, ... " tovább
 • "Már most imádom 2015-öt! *. * 2015. január 3. Ezt az üzenetet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, akivel csak 1 hónapot tudtunk kb. együtt dolgozni, de ez is nagyon eredményes lett úgy látom... " tovább
 • "Egy újabb Egészségreceptes Babóca! - 2015. október Zsuzsával elég sokáig dolgoztunk együtt, hogy sikerülhessen a Baba, de megérte a kitartó diéta, kezelések, a különböző kúrák, hiszen ... " tovább
 • "Hip-hip hurrááá! Jön egy újabb Baby!!! :))) - 2013. március 22. Tegnap kaptam ezt a levelet egy kedves vendégemtől, akik már több éve szerettek volna babát, de nem sikerült. Egy kis kezelés, ... " tovább
 • "Szeretnék megosztani Veletek egy nagyszerű történetet, amit ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki fél éve tartó, erős köhögésétől szeretett volna megszabadulni, és sikerült! :) Évek ... " tovább
 • "Egy kedves Apuka levelét megosztom Veletek. Kisfia 13 éves, és erős ízületi fájdalom, és gyulladás miatt keresett meg 4 hónappal ezelőtt. Hamar megtaláltam a probléma okait, és Ákos mindent ... " tovább
 • "Amikor már csak az injekció segít…… Timi rendelésén először 2011 februárjában jártam. Szkeptikus ember vagyok, szeretem látni az elmondott-leírt dolgok bizonyítottját. Már akkor gyanús ... " tovább
 • "Amiért érdemes! :) - 2015. június 19. Tegnap jött hozzám egy Vendégem Édesanyja kezelésre. Mielőtt neki fogtunk volna, elkezdte mesélni, hogy voltak hétvégén a lányánál ebédelni, és ... " tovább
 • "Egy éve írtam utoljára Timi Vendégkönyvébe, ahol megírtam az én kálváriám kezdetét és hogyan vettem fel Timivel a kapcsolatot. Most egy év elteltével csak jó pozitív és jó dolgokat ... " tovább
 • "Bye - bye HPV vírus! :) Boldogan hívott pénteken az egyik kedves Vendégem, hogy most hívta Dr. Kia, és teljesen negatív a lelete, jó a citológia, és teljesen eltűnt a HPV fertőzése is... " tovább
 • "Egy nagyon érdekes történetet szeretnék megosztani Veletek. Több mint 10 éve dolgozom ezzel a géppel, és nagyon sokféle esetet láttam már. De még nekem is vannak olyan sztorik, amire azt mondom, ... " tovább
 • "5 éves korom óta sportolok, és 22 évig voltam élsportoló, ami bizony igencsak igénybe vette a szervezetemet, ízületeimet. Pályafutásom elején még magam kellett, hogy megtapasztaljam teljesítőképességem ... " tovább
 • "Az élet csodája :) <3 Pocak :) Ezt a kedves levelet ma kaptam. Imádom az ilyen üzeneteket, képeket! Az élet csodája! <3 ;) Alíz ösztrogén dominanciás tünetekkel jött hozzám, elkezdtük ... " tovább
 • "Jajj de jó ilyen üzenettel indítani az új évet! :) - 2015. január 2. Ezt ma reggel kaptam egy kedves Vendégemtől, akit pár hónapja műtöttek súlyos nőgyógyászati problémával, rosszindulatú ... " tovább
 • "3 hónap múlva Kontroll, az eredmény P2 és a HPV is eltűnt :) Napi szinten kapok olyan leveleket, üzeneteket, telefonokat a Vendégeimtől, hogy "sokkal jobban érzem magam", "elmúlt ez-az", "tudtam ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. október 15. Egy kedves lány üzenetét szeretném ma megosztani Veletek, mert példa értékű, hogy milyen változáson megy keresztül, amióta én megismertem. Erika ... " tovább
 • "Imádom az ilyen reggeli üzeneteket! Mindig megerősít, hogy mennyire működik a természet patikája, és hogy az emberi test képes magát regenerálni, és helyreállítani! Örülök, hogy segíthettem ... " tovább
 • "Imádom az ilyen üzeneteket! :) A legnagyobb öröm, hozzásegíteni egy párt, hogy lehessen kisbabájuk. A napokban volt nálam az egyik egy éves kis Angyalkám. Az az érzés, amikor a szemembe nézett, ... " tovább
 • "Timit régóta ismerem és mindig csodálattal néztem, ahogy segít az embereknek. Bevallom, hogy nem hittem a természetes gyógymódban, ha bármi bajom volt, akkor én mindig az orvosokhoz fordultam... " tovább
 • "Természetes gyógymódok híve vagyok szerencsésen a nőgyógyászom is, az Ő ajánlásával kerültem kapcsolatba Timivel 2012. év májusában. Párommal féléve próbálkoztunk babával, amikor ... " tovább
 • "Ismét egy kedves visszajelzés, hogy mennyire működik ez a módszer, amivel dolgozom. Ha helyre állítjuk a tesi-lelki egyensúlyt, a szervezetünk elkezd normálisan működni. :) "Szia Timi! A héten ... " tovább
 • "Van. . . . . . . Megoldás Hormonegyensúly problémára is:) Az én történetem több mint két éve kezdődött, mikor egy hűvös októberi délutáni besétáltam Timihez. Addigra már rég tudtam, hogy ... " tovább
 • "Hurrá! Gyöngyvér megúszta a nőgyógyászati műtétet! 3 hónap alatt annyit javult a szervezete, hogy negatív lett a citológiai eredménye! "Kedves Timi, Alábbiakban küldöm röviden a történetem ... " tovább
 • "Itt egy újabb Kisfiú! Lányok, húzzatok bele! Tegnap este kaptam ezt az üzenetet, és ezt a kis csodát! Szia Timi!Örömmel értesítelek hogy kisbabánk lesz! Most 14. hétben vagyunk,ma voltam ... " tovább
 • "Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mit érzek ilyenkor, mikor kapok egy ilyen levelet! Pár hét és megszületik egy újabb "Kisfiam"! "Párommal 8 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, mielőtt ... " tovább
 • "Nagyon jók ezek a pozitív visszajelzések, amiket kapok Tőletek! Minden egyes üzenet, levél megerősít abban, hogy milyen csodálatos a természet patikája, mennyire működik minden természetes ... " tovább
 • "Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek. " Ezt a kedves levelet kaptam egy Vendégemtől. Dr. Kia küldte hozzám 1 évvel ezelőtt, különböző ... " tovább
 • "Egy fiatal lány keresett fel két hónapja, autoimmun sokízületi gyulladással. . . - 2015. október Megcsináltuk az állapotfelmérést, jelezte a gép is az ízületi gyulladást, de jelzett mellette ... " tovább
 • "Van természetes megoldás az étel intoleranciák okozta problémákra! :) Örülök, hogy segíthettem! :) "Egész testemen csalánkiütések jelentek meg, melyek viszkettek, azonban ezek 2-3 óra ... " tovább
 • "Nagyon szeretek ilyen üzeneteket kapni! :) "Sziasztok! :) Csak egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. Voltam Dr. Kianál az első citológiámon a műtétem után . . . negatív lett. :) Eltűnt ... " tovább
 • "Nem lehet szavakkal kifejezni ezt az érzést, amikor kapok egy ilyen első ultrahang képet! *. * - 2015. május 21. Nagyon Boldog vagyok! :) Közel egy éves "próbálkozás" után jött el hozzám ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. november 13. Pár hónappal ezelőtt hívott föl egy vidám, kedves Úr, aki mondta, hogy fiatal kora ellenére sokízületi gyulladást állapítottak meg nála az orvosok... " tovább
 • "P3-as citológia, HPV fertőzéssel - 2012. december 11. Ezt az üzenetet ma kaptam egy nagyon kedves Vendégemtől, nagyon örültem neki, bevallom el is érzékenyültem. . . :) Óriási öröm segíteni ... " tovább
 • "A mai nap legjobb hírét most kaptam! :) - 2015. szeptembere Egy kedves Vendégemnek volt múlt héten műtétje, jóindulatú agydaganata van (volt). Az előző műtétnél vett szövettanból úgy ... " tovább
 • "Van egy újabb kis Angyalkám! :) - 2015. január 22. Nagyon-nagyon örülök, és sok boldogságot, jó egészséget mindkettőtöknek Zsuzsi! *. * "Szia Timi! Rég jártam nálad és főleg azért, ... " tovább
 • "Ahol a főszereplő a NŐ, testi lelki fejlődése, gyógyulása :) Szeretnénk Veletek megosztani egy élménybeszámolót, amit kedves Vendégünk osztott meg Velünk. Leírta, milyen hatással van ... " tovább
 • "Harmónikus családi életet élek két fiammal és férjemmel. Egy szép tavaszi napon azonban úgy éreztem, változtatnom kell életvitelemen, mert a sok munka és zaklatott élet negatívan befolyásolta ... " tovább
 • "Pár hete írtam egy üzenetet egyik kedves Vendégemnek, hogy mi újság vele, mert tudtam, hogy lombik programon vettek részt, akkor ezt az üzenetet kaptam. . . ;) "Szia Timi, nekem is pont eszembe ... " tovább
 • "Indulhat a baba-program! :) - 2013. szeptember 30. A mai nap legjobb híre egy kedves Vendégemtől, akinek rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés eredménye, és HPV gyanús volt. . . a kezelések, ... " tovább
 • "Ma ismét egy boldog üzenettel indult a napom. :) Egy újabb Angyalkával bővül az Egészségrecept Családunk! :) Imáááááádom az ilyen reggeleket! "Szia! Szükségünk lenne a további tanácsaidra, ... " tovább
 • "A mai napnak is megvan a sikersztorija. . . :-) Köszönöm, hogy írtál Viki, és nagyon örülök a jó hírnek! Boldog vagyok, hogy segíthettem! <3 :-) "Szia Timi, Meg szeretném veled osztani ... " tovább
 • "P5-ös citológiai eredmény. . . - 2014. augusztus 25. Szeretném megosztani Veletek egy csodálatos Lány/Nő levelét, amit a napokban kaptam. Márciusban keresett meg, hogy interneten böngészve megtalálta ... " tovább
 • "Még egy babócánk született, Levente! :) Csodaszép Kisfiú, Isten hozott itt a Földön, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neked, és az egész Családodnak! :) Ezt írta az Anyukája ... " tovább
 • "Szeretném megosztani Veletek egy kedves Vendégem történetét, mert nagyon sokat lehet tanulni belőle. Pár hete írt nekem egy kedves üzenetet, amit el is tudtok olvasni a korábbi cikkek között... " tovább
 • "Pár napja újabb Tündérke született az Egészségrecept Családba, Luna! :) :) - 2015. októbere Szintén sok dolgunk volt az Anyukája szervezetével, hogy mind fizikálisan, mind hormonálisan ... " tovább
 • "Kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett :) Tegnap délelőtt boldogan hívott az egyik kedves Vendégem, hogy most jött ki Dr. Kia rendelőjéből, meglett a kontroll citológia eredménye, ... " tovább
 • "A kitartás eredménye! :) - 2015. június 8. Tegnap ünnepeltük Barátnőm kislányának a 2. Születésnapját! Imádni való kis csajszi már most. Egyfolytában mosolyog, mindenkivel kedves, igazi ... " tovább
 • "Aki már féltette a gyermekét, tudja, hogy az ember mindent megmozgat, mindenhova elmegy, csak segítséget találjon. . . . Ez történt velem is. 6 éves Szonja kislányomon 2010 őszén egyik napról, ... " tovább
 • "Bejegyzésem folytatásaként megosztom Veletek, hogy hogy reagált Ági orvosa a javult eredményre. . . - 2015. október Pénteken elkeseredve, szinte sírva hívott fel Ági, hogy most jött ki a rendelőből, ... " tovább
 • "Korábban meséltem már Nektek Alíz történetét, hogy - hogy sikerült idáig eljutnunk, hogy sikerült a Pocaklakó! :) Most viszont már biztos, hogy kislány lesz, nem szégyenlősködött tovább, ... " tovább
 • "Tósa Tímea Egészségreceptjével akkor találkoztam, amikor egy tyúktojásnyi cisztát diagnosztizáltak a petefészkemben. Az itt kapott kezelések és egészségügyi tanácsok több szempontból ... " tovább
 • "Tegnap kaptam egyik kedves Vendégemtől üzenetet, hogy megszületett Zsomborka. Nagyon szép, nagy Baba, Ő is és Anyukája is jól vannak. :) <3 Imádom az ilyen pillanatokat, amikor kapom a fotókat, ... " tovább
 • "Autoimmun sokizületi gyulladás. . . - 2014. szeptember 20. Ezt az üzenetet tegnap este kaptam, egy kedves Vendégemtől: "Szia Timi! Képzeld, most vettem át a véreredményemet, és a gyulladás ... " tovább
 • "Imádok ilyen leveleket kapni! Ez történik az okos, intelligens emberi szervezettel, mikor megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat, hatóanyagokat. :) "Kedves Timi, szeretnék néhány ... " tovább
 • "A tegnapi nap egyik sikerélménye - 2015. június 4. " Szia Timi! Ma voltam a doktor úrnál, nagyon kereste a méhpolipomat, de nem találta. . . ! Mondta, hogy így nem kell a műtét, ügyesek vagyunk, ... " tovább
 • "Egyik kedves Vendégem levelét szeretném megosztani Veletek! - 2015. május 20. Ebből is látszik, hogy minden problémára van megoldás, ha valaki igazán meg szeretne gyógyulni! És minden problémának ... " tovább
 • "Egy újabb sikertörténetet szeretnék Veletek megosztani! *. * - 2014. január 27. Méh polip és petefészek ciszta. . . volt - nincs! Endometriózis csökkent. . . Nagyszerű Lívi, csak így tovább! :) ... " tovább
 • "Mikor utoljára írtam 7 hetes terhes voltam. Volt egy fogadott orvosom, és TIMI!!!!!! A terhesség minden pillanatát élveztem és jól is viseltem. Szedtem a Timi által adott természetes vitaminokat, ... " tovább
 • "Egy újabb kis Tündérkével bővült az Egészségrecept Család! :) - 2015. november 30. Ma kaptam ezt a két elbűvölő fotót Annáról, aki a héten már 2 hónapos lesz. Édesanyja hormonális ... " tovább
 • "3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény :) Ma este hívott egy Vendégem, Dr. Kia Páciense, most hívta a Doktor úr, és negatív lett a kontroll citológiai eredménye... " tovább
 • "MEGÚJULTAM :) Kedves Timi! Csatlakozni szeretnék a sikertörténeteid táborába. :) A múlt év őszén egy elég komoly bölcsességfog műtétet követően, sajnálatos módon az antibiotikum nemcsak ... " tovább
 • "Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat. " Ezt a kedves levelet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki szerette volna velem és Veletek is megosztani ... " tovább
 • "örülök, hogy az oldalra találtam" tovább
 • "Ma Babás napom volt, ami a jó híreket illeti. . . :) - 2014. november 26. Egyik Vendégemtől - aki most a héten volt lombik programon - kaptam egy üzenetet, hogy 1-jén tudjuk meg, hogy sikeres volt-e ... " tovább
 • "Annyira imádom a „munkámat”! - 2013. november 16. Fantasztikus érzés segíteni az embereknek! Nap, mint nap érnek olyan élmények, kapok olyan köszönő leveleket, amiket mindig megfogadok, ... " tovább
 • "Szeretek ilyen üzeneteket kapni, szebbé teszik a napomat! <3 Egy újabb negatív cytológiai eredmény és a HPV is eltűnt! :) "Szia Timi! És szeretném megosztani veled, hogy most jött meg a ... " tovább
 • "A nőgyógyászati szürés fontossága - 2014. szeptember 14. Szabadságról hazatérve nincs is annál jobb érzés, mint egy kedves Vendégem telefonhívása, aki elújságolta, hogy megkapta a kontroll ... " tovább
 • "Megérkezett sok lány után :) a második fiú az Egészségreceptes Babócák között! :) Februárban született, és az Édesanyja szerint, nagyon jó Kisfiú! smile hangulatjel Az Ő történetük ... " tovább
 • "Tímeával több hónapja óta dolgozunk együtt. A célom az volt, hogy elhagyjam a magas vérnyomásra (a gyógyszer előtt 160/110) több, mint 10 éve szedett gyógyszeremet, amivel 140/90 körül ... " tovább
 • "Ma reggel ismét örömkönnyes teát ittam. :) Ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Alíz üzenete megérkezett. Megszületett Timike! :) 3030 gramm, 51 cm-es kis Csoda, ahogy Édesanyja nevezi! <3 ... " tovább
 • "Annyira szeretem a "munkám". Csodálatos érzés ilyen üzeneteket kapni! :) Jön egy újabb Egészségrecept Babóca közénk! :) Orsi pár hónapja keresett fel, hogy segítsek nekik a Baba-programban, ... " tovább

Egyéb szolgáltatások

Táplálkozási-életmód tanácsadó Méregtelenítés, stresszkezelés Fogyókúra program Egyéni edzésterv készítés Nőgyógyászati problémák Gerincfájdalom Stresszoldó masszázsok Holistic Pulsing, haramasszázs, coaching Hírlevelek Dohányzásról való leszokás

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akciós ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!