Nőgyógyászati problémák
Kezdőlap WEBSHOP Rólam Termékek Vendégkönyv Kapcsolat Bejelentkezés Fotók
Egészségügyi állapotfelmérés

Nőgyógyászati problémák

Nőgyógyászati problémák, betegségek, gyulladások, felfázás, hormonális problémák és egyéb panaszok

Ha megkérdezünk egy nőt, hogy melyik orvosi vizsgálatra szeret a legkevésbé menni, biztosan a nőgyógyászatit fogja mondani. Pedig komolyan kell venni az évenkénti szűrő vizsgálatokat, mert baj esetén még az elején el lehet csípni az egyensúly felborulását,  és könnyebben helyre hozhatók a nőgyógyászati problémák.

Ez személyes tapasztalatom. 2009 tavaszán 2 év kihagyás után mentem el a nőgyógyászhoz megcsináltatni a citológiai szűrést, és ultrahangos vizsgálatot kértem, mert jobb oldalt alul tompa szurkálást éreztem a  hasamban. Nem volt elviselhetetlen fájdalom, csak jelezte mindig, hogy jelen van valami.

Nem rohantam rögtön orvoshoz, ahogy a fájdalmat először éreztem. Picit tartottam is tőle, hogy mit fog mondani, mert nagyon rossz lelki és fizikai állapotban voltam akkor. Ahhoz is gyenge és kedvtelen voltam, hogy megvizsgáljam magam a biorezonanciás géppel.
Az orvosnál látszólag minden rendben volt. Nem talált semmit ultrahangon, nem látott semmi elváltozást, levette a rákszűrést, és mondta, hogy két hét múlva lesz meg ennek az eredménye. Két héttel a találkozásunk után hívtak is a rendelőből, hogy azonnal menjek be, mert rossz lett a citológiai eredményem.

Másnap kiderült számomra, hogy mit is jelent ez. P5-ös eredményt diagnosztizáltak nálam, ami a legrosszabbnak minősül. Mivel már jó ideje foglalkoztam az anatómiával, kórtannal, így pontosan tudtam, hogy ez mit jelenthet.
Nagyon rossz lelki állapotban voltam amúgy is, nehéz év volt az nekem, így ez a rossz hír már abszolút nem hiányzott. Az orvos olyan lazán mondta, hogy másnap vérvétel, majd az utána lévő napon meg is műt, kivág egy darabot a méhnyakból, amit elküld szövettanra. Ha szerencsém van, akkor megúszom ennyivel, kivágja a rossz részt, ha nincs szerencsém, akkor kiveszi a méhemet.

Mintha kést szúrtak volna a szívembe. Úgy beszélt erről, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy kiveszi a méhemet; 28 évesen, úgy, hogy még nem szültem. Hirtelen nem is tudtam mit mondani, eljöttem a rendelőből és közben kattogott az agyam. Végig telefonálgattam az utat hazafelé,  sírás fojtogatta a torkomat. Kérdezgettem a kollégáimat, nekik mi a véleményük erről. Később aztán higgadtan átgondoltam, és úgy döntöttem, hogy nem…nem engedem a műtétet.


Végig vezettem, hogy a tanulmányaim, tudásom szerint mitől is lehet ez a rossz eredmény fizikai és lelki szinten egyaránt.
Az ezt megelőző időszak életem legnehezebb periódusa volt. Édesapámat elküldtem kivizsgálásra, mert láttam, hogy valami nagyon nincs rendben nála. Hamarosan ki is derült, hogy jól láttam.. gyomordaganata volt. Megműtötték, de sajnos nem sokkal az operáció után itt hagyott minket.
Ekkoriban lett vége egy nagy szerelemnek is, aminek a fájdalmait még magamban hordoztam.
Tehát lelki szinten teljesen a padlón voltam, és ezzel jön a fizikai test gyengülése is. Az immunrendszerem teljesen legyengült, energetikailag semmihez nem volt erőm. Elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok.

Felkerestem még másik két nőgyógyászt is, megismételtük a vizsgálatot. Hosszasan elbeszélgettem velük, de igazából nem hallották meg az én álláspontomat. Ezért úgy döntöttem, hogy elég ebből: egy időre elfelejtem az orvosokat, és adok magamnak 3 hónapot, amely alatt teljes erőbedobással küzdeni fogok azért, hogy jobb eredmény – legalább P3 – legyen 3 hónap múlva a kontroll vizsgálaton, és mindent megteszek a gyógyulás érdekében.

Fizikai és lelki szinten egyaránt elkezdtem egyensúlyba hozni magam. Megvizsgáltam magam a biorezonanciás géppel, és találtam is kórokozókat, gyulladást a női szerveknél, ami a rossz eredményt okozhatta fizikai szinten. Megnéztem, hogy mi az a vitamin, ásványi anyag, ami hiányzik a szervezetemből, és mi az, ami terheli. Beteszteltem, hogy mi az, ami 100%-osan fel is szívódik, és elkezdtem erősíteni az immunrendszeremet, növelni a sejtek oxigén ellátottságát, megszüntetni a méh területén lévő gyulladást, tisztítani a kórokozókat. 2-3 naponta kezeltem magam biorezonanciával.
Lelki síkon pedig elkezdtem kiírni magamból a fájdalmamat, letenni a szomorú emlékeket, elengedni azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek a betegségem okozói voltak lelki szinten. Használtam a Bach-virágterápiát is az oldásokhoz. Több kollégám is segített a gyógyulásban, nekik ezúton is nagyon szépen köszönöm, hogy mellettem álltak.

Három hónap múlva a kontroll vizsgálat P3-as eredményt mutatott. Nagyon boldog voltam, így már tudtam, hogy jó úton haladok. A következős 3 hónap alatt teljesen meggyógyultam, azóta is mindig jó a citológiai eredményem, és még babát is vállalhatok, mert megmaradt a méhem. 

(Teljes gyógyulásomnak a történetét hamarosan a blogomon lehet majd elolvasni.)

Ez időszak alatt teljesen beleástam magam a női test és a nőgyógyászati problémák rejtelmeibe. Rájöttem, hogy nagyon bonyolult egy női test és lélek, de ha az okokat kezeljük, akkor egyensúlyba lehet hozni ezeket, és megszűnnek a nőgyógyászati problémák.

Mondanom sem kell, hogy mióta meggyógyultam, nagyon sok hölgy fordult hozzám különböző nőgyógyászati problémákkal. Sőt, ami nagy elismerést jelent számomra, hogy a doktor, akihez kontrollra járok, olykor hozzám szokta küldeni pácienseit. Akinél úgy érzi, hogy ez a módszer segíthet a problémája megoldásában, annak felajánlja a természetes gyógyulás lehetőségét.

Mik a leggyakoribb nőgyógyászati problémák, panaszok?

A legtöbb esetben különböző fertőzéses, gyulladásos nőgyógyászati problémákkal keresnek fel a hölgyek. Ezek a betegségek elég sok kellemetlen tünettel járnak: különböző folyások, fájdalom, viszketés, kellemetlen közérzet. A biorezonanciás géppel meg tudjuk nézni, hogy melyik kórokozó okozza a problémákat (candida, chlamydia, HPV, herpesz, STD) stb. és ezt a Zap (tisztító) programmal tudjuk kezelni, amely a frekvenciák segítségével elpusztítja ezeket.

Belsőleg pedig vannak kifejezetten a női szerveket tisztító, nőgyógyászati problémákat kezelő  gyógynövény komplexek. Mindenkinek személyre szabott terápiát alkalmazva beteszteljük, melyikre reagál jól a szervezete, és kitisztítjuk az egész testéből a kórokozókat. A női területre külsőleg is van egy  bevált protokoll, amit alkalmazni szoktam. Itt ügyelünk arra, hogy a kórokozó kitisztuljon, de emellett a hüvely és a méhnyak PH-ját is helyre állítsuk.

Nagyon fontos, hogy a párkapcsolatban élőknél mindkét felet kezelni kell, különben oda-vissza fogják adogatni egymásnak a nem éppen kellemes „lakótársakat”.
Fontos, hogy például candida fertőzöttségnél nem elég a női területek tisztítása. Sokszor az egész szervezetet érinti ez a gomba terheltség, itt fontos megnézni, hogy áll a bélrendszer, és megfelelő diétával teljes testtisztító programot kell alkalmazni. Candida fertőzöttségnél azt is meg kell néznünk, hogy van-e a szervezetben amalgám és nehézfém terheltség, mert ha igen, akkor csak úgy lesz sikeres a méregtelenítő kúra, hogy ha ezt is kezeljük. Hiszen magas amalgám, nehézfém terheltségnél a szervezet védekezésképpen is generálja a candida gombát. Erről sok helyen lehet már olvasni.

Nőgyógyászati betegségek körébe soroljuk a hormonális problémákat is.

A szervezetünkben jelen levő női nemi hormonok sokkal több dologért felelősek, mintsem gondolnánk. Ha az ösztrogén szint nem megfelelő, az rengeteg egészségügyi probléma forrása lehet.

Elvégeztem egy hormon tanácsadói tanfolyamot, ahol beleástuk magunkat a női test rejtelmeibe. Fantasztikus volt megtanulni az ok-okozat törvényeit, rájönni arra, hogy sok esetben nagyon egyszerű a képlet. Végig vezettük mitől is alakul ki ez az egyensúlytalanság a nők szervezetében.

A női testet 2 fontos nemi hormon szabályozza:
ösztrogén (provokáló hormon),  progeszteron (ellensúlyozó hormon).
E két hormon egyensúlya határozza meg nőgyógyászati egészségünket.
Ha ennek a két hormonnak a kapcsolata felborul, testünk különböző tünetekkel jelzi, hogy probléma van. Ezekkel a panaszokkal a nők többsége küszködik minden korosztályban, napról-napra. Ezt hívjuk ösztrogén dominanciának.

Mitől borulhat fel az ösztrogén és a progeszteron közötti egyensúly?

Ösztrogént több forrásból is bejut a szervezetünkbe:


-    Fogamzásgátló tabletták – szintetikus ösztrogén,
-    Növényi ösztrogének, mint pl a szója: fito- és miko ösztrogének,
-    Xeno ösztrogének: mesterséges vegyszerek, melyek az emberi szervezetbe jutva képesek ösztrogént mimikálni

Progeszteron források ezzel szemben:

-    petefészek termeli közvetlenül peteérést követően (ovulációtól menstruációig napi 20 mg 14 napon keresztül)

Ezért könnyű egyensúlytalanságra szert tenni.Mikor beszélhetünk ösztrogén dominanciáról?

Milliónyi nő szenved havonta a premenstruális szindrómától vagy épp a várva-várt gyermekáldást kísérő tünetektől, illetve a 40 felettiek a változókorral járó panaszoktól.

Több százezer nő küzd a nőgyógyászati problémák egyéb változataival, szervi elváltozásokkal és megbetegedésekkel.
A háttérben minden esetben a felbillent hormonális egyensúly áll, ám sajnos az orvosok ilyen esetekben többnyire az ösztrogén hiányát tartják felelősnek, és ezért a progeszteront háttérbe szorítják...

 

 

Pedig a progeszteron az ösztrogén igen fontos partner hormonja, és épp a progeszteronhiány okozza a hormonegyensúly felborulását.
Ha az ösztrogén bőségesen rendelkezésre áll, miközben a progeszteron háttérbe szorult, az az ösztrogén „fölényét" jelenti a szervezetben, ezért nevezzük ezt az állapotot ösztrogén dominanciának.

 

Az ösztrogén dominancia - amely jelenleg még nem teljesen feltérképezett terület az orvostudomány számára – a nőgyógyászati problémák mellett számtalan egyéb tünet kialakulásáért is felelős. Ilyen tünetek például az alábbiak:

•    Allergiára való hajlam
•    Autoimmun betegségekre való hajlam növelése
•    Depresszió, pánikbetegség
•    Csontritkulás
•    Elhízás, növeli a testzsír mennyiségét
•    Endometriózis
•    Fejfájás
•    Felgyorsult öregedés, csökkent oxigén szint a szövetekben
•    Hajhullás
•    Hirtelen kedélyállapot ingadozások, depresszió
•    Hőhullámok
•    Ízületi bántalmak
•    Kimerültség, álmatlanság
•    Korlátlanul serkenti a méhnyálkahártya növekedését
•    Magas vérnyomás
•    Meddőség
•    Mellfeszülés
•    Nőgyógyászati problémák
•    Növeli a méh, petefészek, mellrák rizikóját
•    Pajzsmirigy alulműködés
•    Súlygyarapodás
•    Száraz bőr
•    Szédülés
•    Vércukorszintet felborítja
•    Vízvisszatartás, ödéma, lábdagadás


A progeszteron ellensúlyozó hatása ezeket a problémákat, tüneteket vissza tudja fordítani.
Ezek mellett nagyon fontos megemlíteni, hogy a progeszteron teszi megfelelő minőségűvé a méhnyálkahártyát, és elengedhetetlen az embrió megfogantatásához, majd életben maradásához és egészséges fejlődéséhez is. A várandósság alatt a progeszteron termelődik a legnagyobb mennyiségben.

A nőgyógyászati problémák közé tartoznak többek között a különböző típusú cikluszavarok, a szervi elváltozások (petefészekciszta, mióma), a csökkent libidó, a változókori tünetek és a PMS (premenstruációs szindróma).

Amennyiben ezen nőgyógyászati problémák vagy a fenti tünetek valamelyikét tapasztalja magán, érdemes egy komplex egészségügyi állapotfelméréssel ellenőriztetnie hormonszintjét és női szervei (méh, petefészkek, mellek) állapotát.
A felsorolt problémákon és betegségeken igazából úgy tudunk segíteni, ha a kialakulásáért felelős okokat szüntetjük meg. Mivel a túltengő ösztrogén a betegség táptalaja, ezt kell ellensúlyoznunk a progeszteronnal. Az ösztrogén sajnos tud tárolódni a zsírsejtjeinkben, a progeszteron nem. Ezért egyetlen módja a helyreállításnak, hogy a szervezet progeszteron szintjét növeljük. Erre a célra kizárólag természetes progeszteron hatóanyagot szabad alkalmazni, amelynek molekula szerkezete megegyezik a saját petefészkünk által termelt progeszteronéval. Ennek a természetes gyógynövények kivonatából előállított krémnek a használatával is csak fiziológiai mennyiségben szabad visszajuttatnunk, hogy az eredmény olyan legyen, mintha maga a szervezet állította volna elő mindezt. Azért a bőrön keresztüli alkalmazás a legideálisabb, mert a progeszteron emésztőrendszeren át történő bejuttatása nagyon alacsony hatékonyságú. Viszont ezzel a módszerrel azonnal beépül, aktivizálódik és nem okoz mellékhatásokat.
Dr. Lee norvég származású amerikai orvos volt (családorvos, endokrinológus a Harvard Egyetemen és a  Minnesotai Orvosi Egyetemen végzett)  az Ő nevéhez fűződik a természetes progeszteron 30 éves kutató munkája. Több tízmillió nő köszönheti neki, hogy meggyógyult. Sokan vagyunk akik folytatjuk munkásságát, és reméljük, hogy sok nőnek tudunk segíteni az Ő általa kifejlesztett módszerrel.

Amennyiben Ön is:

- a fentebb felsorolt nőgyógyászati problémák valamelyikében szenved,

- ha babát szeretne de nem sikerül,vagy ha csak szeretné megerősíteni a szervezetét előtte,

- ha sok tünetet produkál a fentebb felsoroltakból, és szeretné ezeket megszüntetni,

sok szeretettel várjuk egy komplex biorezonanciás egészségügyi állapotfelmérésre, amely során

•    részletes és pontos információkat kap hormonjai és női szervei állapotáról,
•    megkeressük a problémák okát és javaslatot teszünk annak kezelésére, megszüntetésére.


Jó egészséget kívánok!


Bejelentkezés

Vendégkönyv

 • "Még egy babócánk született, Levente! :) Csodaszép Kisfiú, Isten hozott itt a Földön, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neked, és az egész Családodnak! :) Ezt írta az Anyukája ... " tovább
 • "Egy kedves Apuka levelét megosztom Veletek. Kisfia 13 éves, és erős ízületi fájdalom, és gyulladás miatt keresett meg 4 hónappal ezelőtt. Hamar megtaláltam a probléma okait, és Ákos mindent ... " tovább
 • "Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat. " Ezt a kedves levelet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki szerette volna velem és Veletek is megosztani ... " tovább
 • "Ma ismét egy boldog üzenettel indult a napom. :) Egy újabb Angyalkával bővül az Egészségrecept Családunk! :) Imáááááádom az ilyen reggeleket! "Szia! Szükségünk lenne a további tanácsaidra, ... " tovább
 • "Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek. " Ezt a kedves levelet kaptam egy Vendégemtől. Dr. Kia küldte hozzám 1 évvel ezelőtt, különböző ... " tovább
 • "Indulhat a baba-program! :) - 2013. szeptember 30. A mai nap legjobb híre egy kedves Vendégemtől, akinek rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés eredménye, és HPV gyanús volt. . . a kezelések, ... " tovább
 • "Ismét egy kedves visszajelzés, hogy mennyire működik ez a módszer, amivel dolgozom. Ha helyre állítjuk a tesi-lelki egyensúlyt, a szervezetünk elkezd normálisan működni. :) "Szia Timi! A héten ... " tovább
 • "Korábban meséltem már Nektek Alíz történetét, hogy - hogy sikerült idáig eljutnunk, hogy sikerült a Pocaklakó! :) Most viszont már biztos, hogy kislány lesz, nem szégyenlősködött tovább, ... " tovább
 • "3 hónap múlva Kontroll, az eredmény P2 és a HPV is eltűnt :) Napi szinten kapok olyan leveleket, üzeneteket, telefonokat a Vendégeimtől, hogy "sokkal jobban érzem magam", "elmúlt ez-az", "tudtam ... " tovább
 • "A mai nap legjobb hírét most kaptam! :) - 2015. szeptembere Egy kedves Vendégemnek volt múlt héten műtétje, jóindulatú agydaganata van (volt). Az előző műtétnél vett szövettanból úgy ... " tovább
 • "Szeretnék megosztani Veletek egy nagyszerű történetet, amit ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki fél éve tartó, erős köhögésétől szeretett volna megszabadulni, és sikerült! :) Évek ... " tovább
 • "Egy újabb sikertörténetet szeretnék Veletek megosztani! *. * - 2014. január 27. Méh polip és petefészek ciszta. . . volt - nincs! Endometriózis csökkent. . . Nagyszerű Lívi, csak így tovább! :) ... " tovább
 • "Van természetes megoldás az étel intoleranciák okozta problémákra! :) Örülök, hogy segíthettem! :) "Egész testemen csalánkiütések jelentek meg, melyek viszkettek, azonban ezek 2-3 óra ... " tovább
 • "Egy újabb kis Tündérkével bővült az Egészségrecept Család! :) - 2015. november 30. Ma kaptam ezt a két elbűvölő fotót Annáról, aki a héten már 2 hónapos lesz. Édesanyja hormonális ... " tovább
 • "Imádom az ilyen üzeneteket! :) A legnagyobb öröm, hozzásegíteni egy párt, hogy lehessen kisbabájuk. A napokban volt nálam az egyik egy éves kis Angyalkám. Az az érzés, amikor a szemembe nézett, ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. november 13. Pár hónappal ezelőtt hívott föl egy vidám, kedves Úr, aki mondta, hogy fiatal kora ellenére sokízületi gyulladást állapítottak meg nála az orvosok... " tovább
 • "Pár napja újabb Tündérke született az Egészségrecept Családba, Luna! :) :) - 2015. októbere Szintén sok dolgunk volt az Anyukája szervezetével, hogy mind fizikálisan, mind hormonálisan ... " tovább
 • "Amikor már csak az injekció segít…… Timi rendelésén először 2011 februárjában jártam. Szkeptikus ember vagyok, szeretem látni az elmondott-leírt dolgok bizonyítottját. Már akkor gyanús ... " tovább
 • "Bejegyzésem folytatásaként megosztom Veletek, hogy hogy reagált Ági orvosa a javult eredményre. . . - 2015. október Pénteken elkeseredve, szinte sírva hívott fel Ági, hogy most jött ki a rendelőből, ... " tovább
 • "5 éves korom óta sportolok, és 22 évig voltam élsportoló, ami bizony igencsak igénybe vette a szervezetemet, ízületeimet. Pályafutásom elején még magam kellett, hogy megtapasztaljam teljesítőképességem ... " tovább
 • "Tósa Tímea Egészségreceptjével akkor találkoztam, amikor egy tyúktojásnyi cisztát diagnosztizáltak a petefészkemben. Az itt kapott kezelések és egészségügyi tanácsok több szempontból ... " tovább
 • "Mikor utoljára írtam 7 hetes terhes voltam. Volt egy fogadott orvosom, és TIMI!!!!!! A terhesség minden pillanatát élveztem és jól is viseltem. Szedtem a Timi által adott természetes vitaminokat, ... " tovább
 • "Egy éve írtam utoljára Timi Vendégkönyvébe, ahol megírtam az én kálváriám kezdetét és hogyan vettem fel Timivel a kapcsolatot. Most egy év elteltével csak jó pozitív és jó dolgokat ... " tovább
 • "MEGÚJULTAM :) Kedves Timi! Csatlakozni szeretnék a sikertörténeteid táborába. :) A múlt év őszén egy elég komoly bölcsességfog műtétet követően, sajnálatos módon az antibiotikum nemcsak ... " tovább
 • "Az élet csodája :) <3 Pocak :) Ezt a kedves levelet ma kaptam. Imádom az ilyen üzeneteket, képeket! Az élet csodája! <3 ;) Alíz ösztrogén dominanciás tünetekkel jött hozzám, elkezdtük ... " tovább
 • "Nagyon szeretek ilyen üzeneteket kapni! :) "Sziasztok! :) Csak egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. Voltam Dr. Kianál az első citológiámon a műtétem után . . . negatív lett. :) Eltűnt ... " tovább
 • "Egy nagyon érdekes történetet szeretnék megosztani Veletek. Több mint 10 éve dolgozom ezzel a géppel, és nagyon sokféle esetet láttam már. De még nekem is vannak olyan sztorik, amire azt mondom, ... " tovább
 • "A tegnapi nap egyik sikerélménye - 2015. június 4. " Szia Timi! Ma voltam a doktor úrnál, nagyon kereste a méhpolipomat, de nem találta. . . ! Mondta, hogy így nem kell a műtét, ügyesek vagyunk, ... " tovább
 • "Harmónikus családi életet élek két fiammal és férjemmel. Egy szép tavaszi napon azonban úgy éreztem, változtatnom kell életvitelemen, mert a sok munka és zaklatott élet negatívan befolyásolta ... " tovább
 • "P5-ös citológiai eredmény. . . - 2014. augusztus 25. Szeretném megosztani Veletek egy csodálatos Lány/Nő levelét, amit a napokban kaptam. Márciusban keresett meg, hogy interneten böngészve megtalálta ... " tovább
 • "Ahol a főszereplő a NŐ, testi lelki fejlődése, gyógyulása :) Szeretnénk Veletek megosztani egy élménybeszámolót, amit kedves Vendégünk osztott meg Velünk. Leírta, milyen hatással van ... " tovább
 • "Imádom az ilyen reggeli üzeneteket! Mindig megerősít, hogy mennyire működik a természet patikája, és hogy az emberi test képes magát regenerálni, és helyreállítani! Örülök, hogy segíthettem ... " tovább
 • "Amiért érdemes! :) - 2015. június 19. Tegnap jött hozzám egy Vendégem Édesanyja kezelésre. Mielőtt neki fogtunk volna, elkezdte mesélni, hogy voltak hétvégén a lányánál ebédelni, és ... " tovább
 • "Kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett :) Tegnap délelőtt boldogan hívott az egyik kedves Vendégem, hogy most jött ki Dr. Kia rendelőjéből, meglett a kontroll citológia eredménye, ... " tovább
 • "Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mit érzek ilyenkor, mikor kapok egy ilyen levelet! Pár hét és megszületik egy újabb "Kisfiam"! "Párommal 8 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, mielőtt ... " tovább
 • "Itt egy újabb Kisfiú! Lányok, húzzatok bele! Tegnap este kaptam ezt az üzenetet, és ezt a kis csodát! Szia Timi!Örömmel értesítelek hogy kisbabánk lesz! Most 14. hétben vagyunk,ma voltam ... " tovább
 • "Szeretném megosztani Veletek egy kedves Vendégem történetét, mert nagyon sokat lehet tanulni belőle. Pár hete írt nekem egy kedves üzenetet, amit el is tudtok olvasni a korábbi cikkek között... " tovább
 • "Hurrá! Gyöngyvér megúszta a nőgyógyászati műtétet! 3 hónap alatt annyit javult a szervezete, hogy negatív lett a citológiai eredménye! "Kedves Timi, Alábbiakban küldöm röviden a történetem ... " tovább
 • "Ezt a kedves levelet kaptam egyik Vendégemtől. :) <3 Annyira imádom ezt a gépet amivel dolgozom, mert nélküle nem tudnék ilyen hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak. Kollégának hívom, ... " tovább
 • "Pár hete írtam egy üzenetet egyik kedves Vendégemnek, hogy mi újság vele, mert tudtam, hogy lombik programon vettek részt, akkor ezt az üzenetet kaptam. . . ;) "Szia Timi, nekem is pont eszembe ... " tovább
 • "3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény :) Ma este hívott egy Vendégem, Dr. Kia Páciense, most hívta a Doktor úr, és negatív lett a kontroll citológiai eredménye... " tovább
 • "Imádok ilyen leveleket kapni! Ez történik az okos, intelligens emberi szervezettel, mikor megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat, hatóanyagokat. :) "Kedves Timi, szeretnék néhány ... " tovább
 • "A mai napnak is megvan a sikersztorija. . . :-) Köszönöm, hogy írtál Viki, és nagyon örülök a jó hírnek! Boldog vagyok, hogy segíthettem! <3 :-) "Szia Timi, Meg szeretném veled osztani ... " tovább
 • "Szeretek ilyen üzeneteket kapni, szebbé teszik a napomat! <3 Egy újabb negatív cytológiai eredmény és a HPV is eltűnt! :) "Szia Timi! És szeretném megosztani veled, hogy most jött meg a ... " tovább
 • "Jajj de jó ilyen üzenettel indítani az új évet! :) - 2015. január 2. Ezt ma reggel kaptam egy kedves Vendégemtől, akit pár hónapja műtöttek súlyos nőgyógyászati problémával, rosszindulatú ... " tovább
 • "Egy újabb Egészségreceptes Babóca! - 2015. október Zsuzsával elég sokáig dolgoztunk együtt, hogy sikerülhessen a Baba, de megérte a kitartó diéta, kezelések, a különböző kúrák, hiszen ... " tovább
 • "Egy fiatal lány keresett fel két hónapja, autoimmun sokízületi gyulladással. . . - 2015. október Megcsináltuk az állapotfelmérést, jelezte a gép is az ízületi gyulladást, de jelzett mellette ... " tovább
 • "Van egy újabb kis Angyalkám! :) - 2015. január 22. Nagyon-nagyon örülök, és sok boldogságot, jó egészséget mindkettőtöknek Zsuzsi! *. * "Szia Timi! Rég jártam nálad és főleg azért, ... " tovább
 • "Bye - bye HPV vírus! :) Boldogan hívott pénteken az egyik kedves Vendégem, hogy most hívta Dr. Kia, és teljesen negatív a lelete, jó a citológia, és teljesen eltűnt a HPV fertőzése is... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. október 15. Egy kedves lány üzenetét szeretném ma megosztani Veletek, mert példa értékű, hogy milyen változáson megy keresztül, amióta én megismertem. Erika ... " tovább
 • "Nem lehet szavakkal kifejezni ezt az érzést, amikor kapok egy ilyen első ultrahang képet! *. * - 2015. május 21. Nagyon Boldog vagyok! :) Közel egy éves "próbálkozás" után jött el hozzám ... " tovább
 • "Annyira szeretem a "munkám". Csodálatos érzés ilyen üzeneteket kapni! :) Jön egy újabb Egészségrecept Babóca közénk! :) Orsi pár hónapja keresett fel, hogy segítsek nekik a Baba-programban, ... " tovább
 • "Hip-hip hurrááá! Jön egy újabb Baby!!! :))) - 2013. március 22. Tegnap kaptam ezt a levelet egy kedves vendégemtől, akik már több éve szerettek volna babát, de nem sikerült. Egy kis kezelés, ... " tovább
 • "Egyik kedves Vendégem levelét szeretném megosztani Veletek! - 2015. május 20. Ebből is látszik, hogy minden problémára van megoldás, ha valaki igazán meg szeretne gyógyulni! És minden problémának ... " tovább
 • "Természetes gyógymódok híve vagyok szerencsésen a nőgyógyászom is, az Ő ajánlásával kerültem kapcsolatba Timivel 2012. év májusában. Párommal féléve próbálkoztunk babával, amikor ... " tovább
 • "Megérkezett sok lány után :) a második fiú az Egészségreceptes Babócák között! :) Februárban született, és az Édesanyja szerint, nagyon jó Kisfiú! smile hangulatjel Az Ő történetük ... " tovább
 • "Timit régóta ismerem és mindig csodálattal néztem, ahogy segít az embereknek. Bevallom, hogy nem hittem a természetes gyógymódban, ha bármi bajom volt, akkor én mindig az orvosokhoz fordultam... " tovább
 • "Van. . . . . . . Megoldás Hormonegyensúly problémára is:) Az én történetem több mint két éve kezdődött, mikor egy hűvös októberi délutáni besétáltam Timihez. Addigra már rég tudtam, hogy ... " tovább
 • "Annyira imádom a „munkámat”! - 2013. november 16. Fantasztikus érzés segíteni az embereknek! Nap, mint nap érnek olyan élmények, kapok olyan köszönő leveleket, amiket mindig megfogadok, ... " tovább
 • "A nőgyógyászati szürés fontossága - 2014. szeptember 14. Szabadságról hazatérve nincs is annál jobb érzés, mint egy kedves Vendégem telefonhívása, aki elújságolta, hogy megkapta a kontroll ... " tovább
 • "Autoimmun sokizületi gyulladás. . . - 2014. szeptember 20. Ezt az üzenetet tegnap este kaptam, egy kedves Vendégemtől: "Szia Timi! Képzeld, most vettem át a véreredményemet, és a gyulladás ... " tovább
 • "Ma reggel ismét örömkönnyes teát ittam. :) Ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Alíz üzenete megérkezett. Megszületett Timike! :) 3030 gramm, 51 cm-es kis Csoda, ahogy Édesanyja nevezi! <3 ... " tovább
 • "Ma Babás napom volt, ami a jó híreket illeti. . . :) - 2014. november 26. Egyik Vendégemtől - aki most a héten volt lombik programon - kaptam egy üzenetet, hogy 1-jén tudjuk meg, hogy sikeres volt-e ... " tovább
 • "Tímeával több hónapja óta dolgozunk együtt. A célom az volt, hogy elhagyjam a magas vérnyomásra (a gyógyszer előtt 160/110) több, mint 10 éve szedett gyógyszeremet, amivel 140/90 körül ... " tovább
 • "Nagyon jók ezek a pozitív visszajelzések, amiket kapok Tőletek! Minden egyes üzenet, levél megerősít abban, hogy milyen csodálatos a természet patikája, mennyire működik minden természetes ... " tovább
 • "Tegnap kaptam egyik kedves Vendégemtől üzenetet, hogy megszületett Zsomborka. Nagyon szép, nagy Baba, Ő is és Anyukája is jól vannak. :) <3 Imádom az ilyen pillanatokat, amikor kapom a fotókat, ... " tovább
 • "örülök, hogy az oldalra találtam" tovább
 • "Aki már féltette a gyermekét, tudja, hogy az ember mindent megmozgat, mindenhova elmegy, csak segítséget találjon. . . . Ez történt velem is. 6 éves Szonja kislányomon 2010 őszén egyik napról, ... " tovább
 • "A kitartás eredménye! :) - 2015. június 8. Tegnap ünnepeltük Barátnőm kislányának a 2. Születésnapját! Imádni való kis csajszi már most. Egyfolytában mosolyog, mindenkivel kedves, igazi ... " tovább
 • "P3-as citológia, HPV fertőzéssel - 2012. december 11. Ezt az üzenetet ma kaptam egy nagyon kedves Vendégemtől, nagyon örültem neki, bevallom el is érzékenyültem. . . :) Óriási öröm segíteni ... " tovább
 • "Már most imádom 2015-öt! *. * 2015. január 3. Ezt az üzenetet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, akivel csak 1 hónapot tudtunk kb. együtt dolgozni, de ez is nagyon eredményes lett úgy látom... " tovább

Egyéb szolgáltatások

Táplálkozási-életmód tanácsadó Méregtelenítés, stresszkezelés Fogyókúra program Egyéni edzésterv készítés Nőgyógyászati problémák Gerincfájdalom Stresszoldó masszázsok Holistic Pulsing, haramasszázs, coaching Hírlevelek Dohányzásról való leszokás

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akciós ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!