Fogyókúra, stresszkezelés, biorezonancia
Kezdőlap WEBSHOP Rólam Termékek Vendégkönyv Kapcsolat Bejelentkezés Fotók
Egészségügyi állapotfelmérés

Magnetoterápia

Tűszúrás nélküli akupunktúrás kezelés a Magnevit Reflex T-100 (CD-9) magneto-elektro-akupunktúrás készülékkel

Amikor először találkoztam a Magnevit elektro-mágneses akupunktúrás készülékkel, rögtön szerelembe estem. Egy előadáson kezelték vele a nyakamat és hátamat, s én pár perc után úgy éreztem, mintha kicseréltek volna, mázsás terheket vettek volna le a vállamról. Kilazította az izmokat, megszüntette az izomcsomókat, jobb lett a keringés, az oxigénellátás ezen a területen.
Itt el is döntöttem, hogy én szeretnék ezzel a géppel dolgozni.

A kínai medicina nagyon közel áll hozzám, ezért is tanultam meg a fül-akupunktúra és az akupresszúra alapelveit. Sok ember nem szereti, ha tűvel szurkálják, emiatt nagyon szerencsés ez a kis gépezet, mert segítségével tűszúrás nélkül tudjuk kezelni az akupunktúrás pontokat, meridiánokat. Ha konkrét problémával jön hozzám valaki, akkor a megfelelő pont kombinációkat alkalmazva tudjuk megszüntetni a panaszait.

Legtöbbször azonban izom és ízületi sérülésekre alkalmazom. Fantasztikusan gyorsan hat. Lazít, regenerál már fél óra használat után is. Több sikertörténet van már a tarsolyomban, amit ennek a gépezetnek és az akupunktúra tudományának köszönhetünk. :)

A Magnevit Reflex T-100 a komplementer gyógyászati eszközök közé tartozik, amolyan „hordozható miniklinika”, amely rendkívül hasznos az orvosok és természetgyógyászok, masszőrök és kozmetikusok számára. A készülék segítségével a kb. fél órás időtartamú kezelés kis helyen, akár munkahelyi körülmények között is elvégezhető.Hogyan működik?

A Magnevit készülék működési elve a magneto-elektro-akupunktúra, vagyis a gép a kínai gyógyászat és az akupunktúra/akupresszúra lehetőségeit ötvözi a modern kutatási és technológiai eredményekkel oly módon, hogy nemcsak a szakemberek, hanem a laikusok számára is egyszerűen és biztonságosan használható az egészségmegőrzés és szépségápolás területein.

Mivel a különleges technikai megoldásoknak köszönhetően a Magnevit az akupunktúrás pontokra gyakorol hatást, ezáltal rendkívül hatékony kezelést tesz lehetővé.

Rég ismert tény, hogy mágneses térben felgyorsul a vérkeringés, az anyagcsere folyamatok és a salakanyagok kiürítése fokozódik, továbbá csökken a koleszterinszint és a mészlerakódás a véredényekben. A mágnesesség segítségével a hormonkiválasztás és az enzimtevékenység is szabályozható, valamint bizonyított, hogy erős fájdalomcsillapító hatása van. A sebek és csonttörések is gyorsabban gyógyulnak, mivel a mágnesesség hatására nagymértékben javul a kollagén-képződés, valamint a kalcium-, magnézium-, nátrium- és káliumionok aktiválása, a sebgyógyulás gyorsabbá válik és a csonttörések is hamarabb összeforrnak.

A Föld állandó mágneses mezején belül, minden élőlényt további természetes és mesterséges elektromágneses mezők vesznek körbe, hatnak szervezetükre. Ahogyan a külső, mesterséges elektromágneses sugárzás egyes típusainak hatására az élő szervezet sejtjei kimerülnek, védtelenné válnak, ugyanúgy a túlzott stressz hatására is.
Amennyiben az egészséges érték alá csökken a test energiaszintje, fáradtságot érzünk, súlyosabb energiaveszteség esetében pedig különböző működési zavarok lépnek fel, betegségekre utaló tünetek jelentkeznek. Mivel nem tudunk kibújni ezek alól a sugárzások alól, nagy szükségünk van egy külső regeneráló erőre, főleg, ha az állandó stresszben élünk, és emiatt immunrendszerünk gyenge.

Az akupunktúrás pontba szúrt tűn keresztül – mint egy vevőantennán – beáramlik a test meridiánjaiba a környezetből származó vitális erő, és ennek köszönhetően aktivizálódik a test védelmi rendszere. Ez a kívülről bevitt energia feloldja a blokádokat a szervezetben, így a sejtek újra „normálisan” működhetnek.

A Magnevit készülékkel történő kezelésnél ugyanígy, de tűszúrás nélkül viszünk be vitális energiát az akupunktúrás pontokba. Az eredmény ugyanaz, mintha klasszikus módon tűt alkalmaznánk, de nincs szúrás, és gyorsabban elvégezhető a kezelés. A kutatások során bebizonyosodott, hogy az együttesen alkalmazott elektromos, mágneses és akupunktúrás kezelésnek nincsenek mellékhatásai, és rendkívül hasznos és hatékony a betegségek gyógyításában.
A Magnevit orvosi műszerként engedélyezett, 134 féle betegségnél igazolt terápiás hatású, orvosi műszer engedéllyel rendelkező készülék. Dupla-mágneses kezelőfejjel rendelkezik, amelyben egy erős, elektromosan vezető anyagú, kétpólusú mágnes található.

A Magnevit különösen hatékony az alábbi esetekben:

 • Alvásproblémák, fáradékonyság
 • Betegség megelőzés, általános teljesítményfokozás
 • Bőrgyógyászati betegségek, herpesz, vírusos szemölcs
 • Anti-aging, öregedés gátlás
 • Emésztő rendszeri és anyagcsere zavarok
 • Esztétikai kezelések, ránctalanítás
 • Fájdalomcsökkentés
 • Fáradtság,
 • Fogyókúra, cellulitis, anyagcsere-zavarok
 • Gerincproblémák, nyakcsigolya fájdalom
 • Gyermekek emésztési zavarai
 • Immunrendszer erősítése
 • Igazolt megelőző hatás: csontritkulás, sejtvédelem, mirigy- és hormonrendszeri problémák
 • Mentális frissítés eszköze
 • Neurológiai betegségek, fejfájás, migrén
 • Nőgyógyászati betegségek, gyulladások, felfázás
 • Nyirokrendszer betegségei
 • Sav-lúg bázis egyensúly helyreállítása
 • Sportsérülések (izmok és ízületek, törések és zúzódások, stb.)
 • Stresszcsökkentés
 • Tartáshibák, hátfájás, nyakfeszülés, fejfájás
 • Teniszkönyök
 • Zsír- és cukoranyagcsere folyamatok
 • Vérnyomás, vesegyulladás, vesekő

A mágnesek alkalmazásának nincs káros mellékhatása.
A Magnevit nem helyettesíti az orvosi kezelést, a készülék elsősorban preventív, megelőző célzattal, illetve betegség esetén kizárólag az orvosi kezelés kiegészítéseként alkalmazható. A módszer szinte minden betegség esetén használható a hagyományos kínai akupunktúra szabályait alapul véve.

Mit lehet tudni az ősi kínai gyógyászatról?

Kínában kb. ie. 400-ig az orvostudomány elvált a vallástól és mágiától, és a gyógyítást hivatásszerűen, államilag szervezett rendszerben, tevékenység szerinti besorolásban végezték az orvosok.
A kínai orvos a harmónia, az egyensúly helyreállításával próbálta gyógyítani a beteget. Egyrészt az öt alapelem (föld, víz, tűz, fa, fém) közti egyensúly, másrészt a jin és a jang erő közti egyensúly révén. Az öt elemről úgy hitték, belőlük épül fel minden, míg a jin a nedves, sötét, női jelleget, a jang pedig a száraz, fényes, férfiúi tulajdonságokat hordozza. A kínai felfogás szerint ezek nem létezhetnek egymás nélkül (a két szó eredeti jelentése: jin = a domb árnyékos oldala, jang = a domb napos oldala).

Mágneses akupunktúra

A kínai orvostudomány jelentős része a Nej-csingben található (szabadfordításban "A fizika kézikönyve"), amelyet feltételezhetően i.e. 479-300 között állítottak össze. A kezelési módszer alapja az energiaáramlás: az energia, azaz csi behatol a szervezetbe vagy elhagyja azt azon 365 (egyes iskolák szerint 600) pont egyikén, amelyekbe a meridiánoknak megfelelően tűket szúrtak be. A meridiánok a testben függőlegesen elhelyezkedő utak, melyeken át a csi áramlik (nem azonosak az idegek lefutásával!). Minden egyes meridián kapcsolatban van valamelyik szervvel.
A betegségeknek külső és belső okai vannak a Nej-csing szerint. Külső: a szél, a hőmérséklet változások, a nedvességi viszonyok, a táplálékhibák, fáradtság, rovarok és csúszómászók, mérgek. Belső: a szenvedélyek, a gond, a félelem, érzelemhullámzás. A leírás szerint  minden főszerv baja olyan színű orvossággal kúrálható, amilyen színűvé festi az adott szerv a bőrt. Leghíresebb gyógyszerük (amit a jómódúak naponta ittak) a gin-seng gyökér (zsen-sen); ezt alkalmazták vérszegénység, TBC, láz esetén, de használták a citrust, rebarbarát, indiai kendert, kámforfát, fiatal bambuszhajtásokat, hagymát, teát, bürköt, a fák gyantáit, stb.


A kínai gyógyászat sajátos és minden területen alkalmazott módszere az akupunktúra, amelyet eredetileg hosszú fém vagy csonttűvel végeztek, és néha egészen mélyen szúrták a testbe, hogy helyreállítsák a szervezet vér-és nedvkeringését. Minden egyes betegségnek megvan a pontos akupunktúrás helye, a megfelelő pontok eltalálása nagyfokú ügyességet és gyakorlatot kíván.
A kínaiak nagy súlyt helyeztek a betegségek megelőzésére, a táplálkozásnak különösen nagy figyelmet szenteltek, mivel „a betegség a szájon keresztül hatol be". Az egész szervezet erősítésére törekedtek; diétát, napfürdőt, masszázst, vízgyógyászatot és gyógytornát alkalmaztak.


Bejelentkezés

Vendégkönyv

 • "Indulhat a baba-program! :) - 2013. szeptember 30. A mai nap legjobb híre egy kedves Vendégemtől, akinek rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés eredménye, és HPV gyanús volt. . . a biorezonanciás ... " tovább
 • "MEGÚJULTAM :) Kedves Timi! Csatlakozni szeretnék a sikertörténeteid táborába. :) A múlt év őszén egy elég komoly bölcsességfog műtétet követően, sajnálatos módon az antibiotikum nemcsak ... " tovább
 • "Amiért érdemes! :) - 2015. június 19. Tegnap jött hozzám egy Vendégem Édesanyja kezelésre. Mielőtt neki fogtunk volna, elkezdte mesélni, hogy voltak hétvégén a lányánál ebédelni, és ... " tovább
 • "3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény :) Ma este hívott egy Vendégem, Dr. Kia Páciense, most hívta a Doktor úr, és negatív lett a kontroll citológiai eredménye... " tovább
 • "Szeretnék megosztani Veletek egy nagyszerű történetet, amit ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki fél éve tartó, erős köhögésétől szeretett volna megszabadulni, és sikerült! :) Évek ... " tovább
 • "5 éves korom óta sportolok, és 22 évig voltam élsportoló, ami bizony igencsak igénybe vette a szervezetemet, ízületeimet. Pályafutásom elején még magam kellett, hogy megtapasztaljam teljesítőképességem ... " tovább
 • "Timit régóta ismerem és mindig csodálattal néztem, ahogy segít az embereknek. Bevallom, hogy nem hittem a természetes gyógymódban, ha bármi bajom volt, akkor én mindig az orvosokhoz fordultam... " tovább
 • "Ma ismét egy boldog üzenettel indult a napom. :) Egy újabb Angyalkával bővül az Egészségrecept Családunk! :) Imáááááádom az ilyen reggeleket! "Szia! Szükségünk lenne a további tanácsaidra, ... " tovább
 • "Természetes gyógymódok híve vagyok szerencsésen a nőgyógyászom is, az Ő ajánlásával kerültem kapcsolatba Timivel 2012. év májusában. Párommal féléve próbálkoztunk babával, amikor ... " tovább
 • "Egyik kedves Vendégem levelét szeretném megosztani Veletek! - 2015. május 20. Ebből is látszik, hogy minden problémára van megoldás, ha valaki igazán meg szeretne gyógyulni! És minden problémának ... " tovább
 • "P3-as citológia, HPV fertőzéssel - 2012. december 11. Ezt az üzenetet ma kaptam egy nagyon kedves Vendégemtől, nagyon örültem neki, bevallom el is érzékenyültem. . . :) Óriási öröm segíteni ... " tovább
 • "Van természetes megoldás az étel intoleranciák okozta problémákra! :) Örülök, hogy segíthettem! :) "Egész testemen csalánkiütések jelentek meg, melyek viszkettek, azonban ezek 2-3 óra ... " tovább
 • "Szeretném megosztani Veletek egy kedves Vendégem történetét, mert nagyon sokat lehet tanulni belőle. Pár hete írt nekem egy kedves üzenetet, amit el is tudtok olvasni a korábbi cikkek között... " tovább
 • "Ismét egy kedves visszajelzés, hogy mennyire működik ez a módszer, amivel dolgozom. Ha helyre állítjuk a tesi-lelki egyensúlyt, a szervezetünk elkezd normálisan működni. :) "Szia Timi! A héten ... " tovább
 • "örülök, hogy az oldalra találtam" tovább
 • "  Kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett :) Tegnap délelőtt boldogan hívott az egyik kedves Vendégem, hogy most jött ki Dr. Kia rendelőjéből, meglett a kontroll citológia ... " tovább
 • "Autoimmun sokizületi gyulladás. . . - 2014. szeptember 20. Ezt az üzenetet tegnap este kaptam, egy kedves Vendégemtől: "Szia Timi! Képzeld, most vettem át a véreredményemet, és a gyulladás ... " tovább
 • "Szeretek ilyen üzeneteket kapni, szebbé teszik a napomat! <3 Egy újabb negatív cytológiai eredmény és a HPV is eltűnt! :) "Szia Timi! És szeretném megosztani veled, hogy most jött meg a ... " tovább
 • "Pár napja újabb Tündérke született az Egészségrecept Családba, Luna! :) :) - 2015. októbere Szintén sok dolgunk volt az Anyukája szervezetével, hogy mind fizikálisan, mind hormonálisan ... " tovább
 • "Ahol a főszereplő a NŐ, testi lelki fejlődése, gyógyulása :) Szeretnénk Veletek megosztani egy élménybeszámolót, amit kedves Vendégünk osztott meg Velünk. Leírta, milyen hatással van ... " tovább
 • "A mai napnak is megvan a sikersztorija. . . :-) Köszönöm, hogy írtál Viki, és nagyon örülök a jó hírnek! Boldog vagyok, hogy segíthettem! <3 :-) "Szia Timi, Meg szeretném veled osztani ... " tovább
 • "Egy éve írtam utoljára Timi Vendégkönyvébe, ahol megírtam az én kálváriám kezdetét és hogyan vettem fel Timivel a kapcsolatot. Most egy év elteltével csak jó pozitív és jó dolgokat ... " tovább
 • "Korábban meséltem már Nektek Alíz történetét, hogy - hogy sikerült idáig eljutnunk, hogy sikerült a Pocaklakó! :) Most viszont már biztos, hogy kislány lesz, nem szégyenlősködött tovább, ... " tovább
 • "Annyira imádom a „munkámat”! - 2013. november 16. Fantasztikus érzés segíteni az embereknek! Nap, mint nap érnek olyan élmények, kapok olyan köszönő leveleket, amiket mindig megfogadok, ... " tovább
 • "Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek. " Ezt a kedves levelet kaptam egy Vendégemtől. Dr. Kia küldte hozzám 1 évvel ezelőtt, különböző ... " tovább
 • "Itt egy újabb Kisfiú! Lányok, húzzatok bele! Tegnap este kaptam ezt az üzenetet, és ezt a kis csodát! Szia Timi!Örömmel értesítelek hogy kisbabánk lesz! Most 14. hétben vagyunk,ma voltam ... " tovább
 • "Bye - bye HPV vírus! :) Boldogan hívott pénteken az egyik kedves Vendégem, hogy most hívta Dr. Kia, és teljesen negatív a lelete, jó a citológia, és teljesen eltűnt a HPV fertőzése is... " tovább
 • "Tegnap kaptam egyik kedves Vendégemtől üzenetet, hogy megszületett Zsomborka. Nagyon szép, nagy Baba, Ő is és Anyukája is jól vannak. :) <3 Imádom az ilyen pillanatokat, amikor kapom a fotókat, ... " tovább
 • "Tósa Tímea Egészségreceptjével akkor találkoztam, amikor egy tyúktojásnyi cisztát diagnosztizáltak a petefészkemben. Az itt kapott biorezonanciás kezelések és egészségügyi tanácsok több ... " tovább
 • "A nőgyógyászati szürés fontossága - 2014. szeptember 14. Szabadságról hazatérve nincs is annál jobb érzés, mint egy kedves Vendégem telefonhívása, aki elújságolta, hogy megkapta a kontroll ... " tovább
 • "Imádom az ilyen reggeli üzeneteket! Mindig megerősít, hogy mennyire működik a természet patikája, és hogy az emberi test képes magát regenerálni, és helyreállítani! Örülök, hogy segíthettem ... " tovább
 • "Még egy babócánk született, Levente! :) Csodaszép Kisfiú, Isten hozott itt a Földön, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neked, és az egész Családodnak! :) Ezt írta az Anyukája ... " tovább
 • "Egy újabb Egészségreceptes Babóca! - 2015. október Zsuzsával elég sokáig dolgoztunk együtt, hogy sikerülhessen a Baba, de megérte a kitartó diéta, kezelések, a különböző kúrák, hiszen ... " tovább
 • "3 hónap múlva Kontroll, az eredmény P2 és a HPV is eltűnt :) Napi szinten kapok olyan leveleket, üzeneteket, telefonokat a Vendégeimtől, hogy "sokkal jobban érzem magam", "elmúlt ez-az", "tudtam ... " tovább
 • "Tímeával több hónapja óta dolgozunk együtt. A célom az volt, hogy elhagyjam a magas vérnyomásra (a gyógyszer előtt 160/110) több, mint 10 éve szedett gyógyszeremet, amivel 140/90 körül ... " tovább
 • "Bejegyzésem folytatásaként megosztom Veletek, hogy hogy reagált Ági orvosa a javult eredményre. . . - 2015. október Pénteken elkeseredve, szinte sírva hívott fel Ági, hogy most jött ki a rendelőből, ... " tovább
 • "Ma Babás napom volt, ami a jó híreket illeti. . . :) - 2014. november 26. Egyik Vendégemtől - aki most a héten volt lombik programon - kaptam egy üzenetet, hogy 1-jén tudjuk meg, hogy sikeres volt-e ... " tovább
 • "Már most imádom 2015-öt! *. * 2015. január 3. Ezt az üzenetet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, akivel csak 1 hónapot tudtunk kb. együtt dolgozni, de ez is nagyon eredményes lett úgy látom... " tovább
 • "Az élet csodája :) <3 Pocak :) Ezt a kedves levelet ma kaptam. Imádom az ilyen üzeneteket, képeket! Az élet csodája! <3 ;) Alíz ösztrogén dominanciás tünetekkel jött hozzám, elkezdtük ... " tovább
 • "Egy fiatal lány keresett fel két hónapja, autoimmun sokízületi gyulladással. . . - 2015. október Megcsináltuk az állapotfelmérést, jelezte a gép is az ízületi gyulladást, de jelzett mellette ... " tovább
 • "Jajj de jó ilyen üzenettel indítani az új évet! :) - 2015. január 2. Ezt ma reggel kaptam egy kedves Vendégemtől, akit pár hónapja műtöttek súlyos nőgyógyászati problémával, rosszindulatú ... " tovább
 • "Ma reggel ismét örömkönnyes teát ittam. :) Ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Alíz üzenete megérkezett. Megszületett Timike! :) 3030 gramm, 51 cm-es kis Csoda, ahogy Édesanyja nevezi! <3 ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. november 13. Pár hónappal ezelőtt hívott föl egy vidám, kedves Úr, aki mondta, hogy fiatal kora ellenére sokízületi gyulladást állapítottak meg nála az orvosok... " tovább
 • "Egy újabb sikertörténetet szeretnék Veletek megosztani! *. * - 2014. január 27. Méh polip és petefészek ciszta. . . volt - nincs! Endometriózis csökkent. . . Nagyszerű Lívi, csak így tovább! :) ... " tovább
 • "A tegnapi nap egyik sikerélménye - 2015. június 4. " Szia Timi! Ma voltam a doktor úrnál, nagyon kereste a méhpolipomat, de nem találta. . . ! Mondta, hogy így nem kell a műtét, ügyesek vagyunk, ... " tovább
 • "Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mit érzek ilyenkor, mikor kapok egy ilyen levelet! Pár hét és megszületik egy újabb "Kisfiam"! "Párommal 8 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, mielőtt ... " tovább
 • "Biorezonancia hatékonysága Saját történetemben a gyógyulást keresve, egy internetes lapon találtam rá a Biorezonancia kezelések leírására. A fizikai és lelki állapotom mélypontra került ... " tovább
 • "Honnan ered a Biorezonancia, kinek ajánlott, hogyan hat, mi történik a testben? - 2015. október 22. Aki lemaradt tegnap az adásról, és szeretné meghallgatni, ezen a linken eléritek. Csodás ... " tovább
 • "Pár hete írtam egy üzenetet egyik kedves Vendégemnek, hogy mi újság vele, mert tudtam, hogy lombik programon vettek részt, akkor ezt az üzenetet kaptam. . . ;) "Szia Timi, nekem is pont eszembe ... " tovább
 • "  "Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat. " Ezt a kedves levelet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki szerette volna velem és Veletek ... " tovább
 • "Hurrá! Gyöngyvér megúszta a nőgyógyászati műtétet! 3 hónap alatt annyit javult a szervezete, hogy negatív lett a citológiai eredménye! "Kedves Timi, Alábbiakban küldöm röviden a történetem ... " tovább
 • "A következő történetet egy 18 éves lány írta… Az első rész tavaly íródott, a vége már idén. Erikával 2 éve kezdtük a kezeléseket, fiatal korához képest, elég komoly sokízületi ... " tovább
 • "A kitartás eredménye! :) - 2015. június 8. Tegnap ünnepeltük Barátnőm kislányának a 2. Születésnapját! Imádni való kis csajszi már most. Egyfolytában mosolyog, mindenkivel kedves, igazi ... " tovább
 • "Amikor már csak az injekció segít…… Timi rendelésén először 2011 februárjában jártam. Szkeptikus ember vagyok, szeretem látni az elmondott-leírt dolgok bizonyítottját. Már akkor gyanús ... " tovább
 • "  Megérkezett sok lány után :) a második fiú az Egészségreceptes Babócák között! :) Februárban született, és az Édesanyja szerint, nagyon jó Kisfiú! smile hangulatjel Az Ő történetük ... " tovább
 • "Nem lehet szavakkal kifejezni ezt az érzést, amikor kapok egy ilyen első ultrahang képet! *. * - 2015. május 21. Nagyon Boldog vagyok! :) Közel egy éves "próbálkozás" után jött el hozzám ... " tovább
 • "A mai nap legjobb hírét most kaptam! :) - 2015. szeptembere Egy kedves Vendégemnek volt múlt héten műtétje, jóindulatú agydaganata van (volt). Az előző műtétnél vett szövettanból úgy ... " tovább
 • "Annyira szeretem a "munkám". Csodálatos érzés ilyen üzeneteket kapni! :) Jön egy újabb Egészségrecept Babóca közénk! :) Orsi pár hónapja keresett fel, hogy segítsek nekik a Baba-programban, ... " tovább
 • "Van. . . . . . . Megoldás Hormonegyensúly problémára is:) Az én történetem több mint két éve kezdődött, mikor egy hűvös októberi délutáni besétáltam Timihez. Addigra már rég tudtam, hogy ... " tovább
 • "Aki már féltette a gyermekét, tudja, hogy az ember mindent megmozgat, mindenhova elmegy, csak segítséget találjon. . . . Ez történt velem is. 6 éves Szonja kislányomon 2010 őszén egyik napról, ... " tovább
 • "Egy újabb kis Tündérkével bővült az Egészségrecept Család! :) - 2015. november 30. Ma kaptam ezt a két elbűvölő fotót Annáról, aki a héten már 2 hónapos lesz. Édesanyja hormonális ... " tovább
 • "Nagyon jók ezek a pozitív visszajelzések, amiket kapok Tőletek! Minden egyes üzenet, levél megerősít abban, hogy milyen csodálatos a természet patikája, mennyire működik minden természetes ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. október 15. Egy kedves lány üzenetét szeretném ma megosztani Veletek, mert példa értékű, hogy milyen változáson megy keresztül, amióta én megismertem. Erika ... " tovább
 • "Egy kedves Apuka levelét megosztom Veletek. Kisfia 13 éves, és erős ízületi fájdalom, és gyulladás miatt keresett meg 4 hónappal ezelőtt. Hamar megtaláltam a probléma okait, és Ákos mindent ... " tovább
 • "Ezt a kedves levelet kaptam egyik Vendégemtől. :) <3 Annyira imádom ezt a Biorezonanciás gépet amivel dolgozom, mert nélküle nem tudnék ilyen hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak. Kollégának ... " tovább
 • "Hip-hip hurrááá! Jön egy újabb Baby!!! :))) - 2013. március 22. Tegnap kaptam ezt a levelet egy kedves vendégemtől, akik már több éve szerettek volna babát, de nem sikerült. Egy kis biorezonanciás ... " tovább
 • "Imádok ilyen leveleket kapni! Ez történik az okos, intelligens emberi szervezettel, mikor megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat, hatóanyagokat. :) "Kedves Timi, szeretnék néhány ... " tovább
 • "Imádom az ilyen üzeneteket! :) A legnagyobb öröm, hozzásegíteni egy párt, hogy lehessen kisbabájuk. A napokban volt nálam az egyik egy éves kis Angyalkám. Az az érzés, amikor a szemembe nézett, ... " tovább
 • "Nagyon szeretek ilyen üzeneteket kapni! :) "Sziasztok! :) Csak egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. Voltam Dr. Kianál az első citológiámon a műtétem után . . . negatív lett. :) Eltűnt ... " tovább
 • "Van egy újabb kis Angyalkám! :) - 2015. január 22. Nagyon-nagyon örülök, és sok boldogságot, jó egészséget mindkettőtöknek Zsuzsi! *. * "Szia Timi! Rég jártam nálad és főleg azért, ... " tovább
 • "Egy nagyon érdekes történetet szeretnék megosztani Veletek. Több mint 10 éve dolgozom ezzel a Biorezonanciás géppel, és nagyon sokféle esetet láttam már. De még nekem is vannak olyan sztorik, ... " tovább
 • "Mikor utoljára írtam 7 hetes terhes voltam. Volt egy fogadott orvosom, és TIMI!!!!!! A terhesség minden pillanatát élveztem és jól is viseltem. Szedtem a Timi által adott természetes vitaminokat, ... " tovább
 • "Harmónikus családi életet élek két fiammal és férjemmel. Egy szép tavaszi napon azonban úgy éreztem, változtatnom kell életvitelemen, mert a sok munka és zaklatott élet negatívan befolyásolta ... " tovább
 • "P5-ös citológiai eredmény. . . - 2014. augusztus 25. Szeretném megosztani Veletek egy csodálatos Lány/Nő levelét, amit a napokban kaptam. Márciusban keresett meg, hogy interneten böngészve megtalálta ... " tovább

Egyéb szolgáltatások

Egészségügyi állapotfelmérés Táplálkozási-életmód tanácsadó Mágneses-elektro akupunktúra Méregtelenítés, stresszkezelés Fogyókúra program Egyéni edzésterv készítés Nőgyógyászati problémák Gerincfájdalom Stresszoldó masszázsok Holistic Pulsing, haramasszázs, coaching Hírlevelek Dohányzásról való leszokás

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akciós ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!