Fogyókúra, stresszkezelés, biorezonancia
Kezdőlap WEBSHOP Rólam Termékek Kapcsolat Bejelentkezés Fotók
Egészségügyi állapotfelmérés

Ízületi gyulladás

Hogyan alakul ki az ízületi gyulladás? Mik a tünetei?

 

Az ízületi gyulladásos betegségek (pl. reumatoid arthritis, artritis unica) akut és krónikus csoportba sorolhatók. Az akut változat mindig váratlanul lép fel, a krónikus gyulladás pedig mindig lassan, fokozatosan alakul ki.

Mivel gyulladás esetén fokozódik az ízületi folyadék termelése, megfeszül az ízületi tok, és emiatt megdagad az ízület, ami erős fájdalommal jár. A megduzzadt ízület bemelegszik.

Minden ilyen gyulladásnál jelentkezik előbb-utóbb a fájdalom, ami az idővel csak fokozódik, és lassan mozgáskorlátozottá válik a beteg. A gennyes, akut ízületi gyulladás különösen veszélyes, mivel megfelelő kezelés mellett is az ízület elmerevedéséhez vezethet.

 

Reuma, reumás megbetegedések

A ízületi panaszok, gyulladásos megbetegedések közé soroljuk a reumás bántalmakat is. A köztudatban gyakran keverik az egyes elnevezéseket, így itt most egy rövid ismertető következik a leggyakoribb fajtákból.

Reumatizmus: Az ízületek körül keletkező fájdalom, amit általában az ízület túlterhelése vagy sérülése okoz. A reumatizmus általában rövid időn belül elmúlik; élete során mindenki megtapasztalja ezt a fajta fájdalmat.

Artritis: Az ízületen belül keletkező gyulladás, amely a fellépő fájdalom mellett mozgáskorlátozottságot, merevséget okoz. Kezelés nélkül az ízületek idővel komolyabban is károsodhatnak.

Reumatoid artritis vagy sokizületi gyulladás: a kis- és nagyízületeket is érintő, előrehaladó, a fellépő gyulladás miatt ízületpusztulást és lágyrész-pusztulást okozó betegség. Kezelés nélkül nagyon komoly mozgáskorlátozottság, akár rokkantság is kialakulhat. A köznyelv ezt a fajta gyulladásos megbetegedést nevezi reumának, ez a "valódi reuma".

 

Ízületi gyulladás

A legáltalánosabb tünetek: fájdalom, az érintett izület duzzanata, meleg tapintás, bőrpír, az ízület mozgáskorlátozottsága.

A gyulladást okozhatják

 • baktériumok és vírusok
 • sérülés (ha az ízületi tok megnyílt, és a kórokozók az ízületbe juthattak)
 • lelki problémák

Ha bakteriális fertőzés miatt kialakult izületi gyulladásról van szó, két lehetséges megoldás van:

- műtétileg fel kell tárni az ízületi üreget és kitisztítani,

- vagy pedig a kórokozók kitisztítása biorezonanciás módszerrel és személyre szabott tisztító kúrával is lehetséges.

 

Az ízületi gyulladás következtében - főként a mozgáshiányból adódóan - más járulékos betegségek is kialakulhatnak.

 

Az ízületi gyulladás (arthritis) lelki okairól

Az ízületek gyulladása miatt fizikai merevség, mozgáskorlátozottság lép fel, ami lelki-szellemi szintre vetítve arra utal, hogy a beteg ezen a szinten is „mozgásképtelenné" (merevvé, hajthatatlanná) vált. Ez különösen idősebbeknél gyakori, mivel ők általában képtelenek változtatni kialakult álláspontjukon. Az arthritis a megfigyelések alapján többnyire a környezettel szemben tanúsított merev, makacs magatartással párhuzamosan jelentkezik.

Az arthritis kialakulásával azt jelzi a szervezet, hogy az élet valamely részével elégedetlen a páciens, nem fogadja el valamely részletét, mert másmilyennek szeretné tudni - olyannak, amilyennek ő elképzeli.

Aki ebben szenved, tegye fel magának az alábbi kérdéseket: Mit szeretne voltaképpen? Mi zavarja őt az életében? Mi akadályozza benne, hogy olyan legyen, amilyen lenni akar? Mi fáj neki?"

Ezek mind kiváltó okok, amelyek utalnak rá, hogy az illető:

 • azt hiszi, ilyennek vagy olyannak kellene lennie
 • azt hiszi, képtelen a változásra
 • korlátozza magát, merev formákhoz ragaszkodik
 • ragaszkodik valamihez
 • téves vagy túl magas mércét állít maga elé

 

Az ízületek gyulladása azt jelzi, hogy valamilyen elképzelés, eszmény, „minta" szerint próbál élni a beteg a valóság helyett; nézeteit, véleményét és gondolkodásmódját tekintve megrekedt valahol.

Mit kell tenni?

 • meg kell tanulnia újra nyitottá válni az új és szokatlan dolgokra
 • nem szabad tovább ragaszkodnia a felállított dogmákhoz, fel kell ismernie, hogy nem másokat kell megváltoztatnia, hanem önmagát
 • el kell hinnie, hogy változni sosem késő

Aki felismeri, hogy saját magát korlátozza nézeteivel, és képes változtatni ezen, annál a gyulladás okozta fizikai mozgáskorlátozottság is megszűnik, elmúlik a fájdalom.

Méregtelenítő program mellett a lelki problémákat Bach-virágterápiával, és különböző NLP programokkal tudjuk orvosolni.

Így minden kedves hozzám fordulónak teljesen személyre szabott terápiát tudok összeállítani, hogy örökre elfelejtse fájdalmát.

A mozgásszervi panaszok csoportja az egyik leggyakoribb hazánkban, amivel orvoshoz fordulnak az emberek. Ezek közül is kiemelkedik az ízületi gyulladás, vagyis a több ízületre kiterjedő krónikus gyulladás. Kialakulásának oka orvosilag még tisztázatlan, azonban gyógyszeres terápiával csökkenthetőek a panaszok és fájdalmak, lassítható a folyamat.

Hozzám is egyre gyakrabban fordulnak ilyen panaszokkal betegek. Én úgy gondolom, hogy minden betegségnek, fájdalomnak az okát, gyökerét kell keresni, mert így tudjuk megszüntetni a bajt és panaszmentessé tenni a pácienst.


A legelső ilyen vendégem, egy akkor 17 éves lány volt, akinek másfél éves kora óta volt súlyos ízületi gyulladása. Az orvosok nem tudták, hogy mitől alakult ki nála ez a betegség, Erikának viszont megkeserítette a mindennapjait az állandó fájdalom. Ehhez társultak még a gyomor és emésztőrendszeri panaszok, amiket az orvosok által felírt szteroid tartalmú gyógyszerek folyamatos szedése okozott. Amikor először végeztem el nála a biorezonanciás vizsgálatot, a gép sejtszinten 54 évesnek mutatta a szervezetét, ami a gyógyszereknek volt köszönhető.

Erika közel állt hozzám, nagyon szerettem volna neki segíteni. Belegondoltam, hogy én 17 évesen milyen aktív életet éltem, mennyit sportoltam, buliztam, kirándultam. Fájt a szívem, hogy Ő ezt nem tudja megtenni, mert néha még egyetlen lépés is erős fájdalommal jár számára.

Elhatároztam, hogy igenis megkeresem az okot. Mitől lehet egy másfél éves gyereknek ízületi gyulladása? Megkérdeztem az Anyukáját, hogy mi történt akkor; kapott-e valamilyen oltást, gyógyszert, történt-e bármi a családban, ami lelki szinten ezt válthatta ki a kisgyerekből. Édesanyja elmondta, hogy Ő is gyanakodott, hiszen Erika a panaszok megjelenése előtt nem sokkal kapott egy kötelező védőoltást. De az orvos azt mondta, kizárt, hogy attól legyen.

Így már volt egy támpontom, hogy mit keressek. Megnéztem a géppel, hogy milyen méreganyag lerakódások vannak a szervezetében, szerveiben, ízületeiben, és bizony találtunk oltóanyag maradványokat, nehézfémeket, kórokozókat. Tudtam, hogy nem lesz könnyű folyamat ezt kitisztítani, de mégis örültem, hogy legalább van valami.


Erikával elkezdtünk a kezelések mellett egy méregtelenítő kúrát, ami ezeket a toxinokat tisztította a szervezetéből, illetve elkezdtük helyre állítani a bélflóráját, az emésztő rendszer egyensúlyát, amit a gyógyszeres kezelések tönkre tettek. A gyógyuláshoz teljes életmódváltásra volt szükség. Meg kellett változtatnia a táplálkozását, a gondolkodását, és még ha fáj is az elején, de több mozgást kellett vinnie mindennapjaiba.Mint minden betegségnek, az ízületi gyulladásnak is vannak, lehetnek lelki okai is
, így ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni, ezt is kezelni kell. Nem volt nehéz betartani a szigorú változtatásokat, hiszen Erika hamar megérezte a javulást, és amikor az orvosi kontroll vizsgálat is hatalmas eredményeket mutatott, az még nagyobb erőt adott neki. Azóta teljes életet él, fájdalmak nélkül. Szinte minden nap sportol, magas sarkú cipőben jár (ami neki az egyik álma volt) :) és boldog, mert sokkal több energiája van mindenre.

(Erika teljes gyógyulásának történetét hamarosan a vendégkönyvben lehet majd olvasni.)

 

Ezután az eset után több középkorú hölgy vendégem is volt, akik ízületi panaszokkal jöttek hozzám. A gyulladás miatti ízületi elváltozások, nagy fájdalmak kínozták őket. Náluk is találtam baktériumokat, nagy mennyiségű amalgámot, nehézfémeket lerakódva. Ahogy elkezdtük a speciális méregtelenítő kúrát, úgy csökkentek náluk is az ízületi gyulladás okozta panaszok. Sajnos kevesen gondolnak rá, hogy ha a szervezetben nagyfokú gyulladás van, akkor az vészjelzés a test részéről: a szervezet kiált, hogy valami oda nem való anyag van benne.

Az amalgám és nehézfém terheltség - főleg, ha baktérium vagy gomba is jelen van, és még savas is a szervezet - nagyon sok problémát tud okozni testünkben.

Pontos, tudatos személyre szabott méregtelenítést kell alkalmazni, amihez persze erőre és kitartásra van szükség, mert nem megy egyik napról a másikra. A folyamat közben természetes fájdalomcsökkentő krémmel enyhítjük a tüneteket, hogy élvezhetőbbek legyenek a hétköznapok.


Bejelentkezés

Vendégkönyv

 • "Ma Babás napom volt, ami a jó híreket illeti. . . :) - 2014. november 26. Egyik Vendégemtől - aki most a héten volt lombik programon - kaptam egy üzenetet, hogy 1-jén tudjuk meg, hogy sikeres volt-e ... " tovább
 • "Természetes gyógymódok híve vagyok szerencsésen a nőgyógyászom is, az Ő ajánlásával kerültem kapcsolatba Timivel 2012. év májusában. Párommal féléve próbálkoztunk babával, amikor ... " tovább
 • "Aki már féltette a gyermekét, tudja, hogy az ember mindent megmozgat, mindenhova elmegy, csak segítséget találjon. . . . Ez történt velem is. 6 éves Szonja kislányomon 2010 őszén egyik napról, ... " tovább
 • "Megérkezett sok lány után :) a második fiú az Egészségreceptes Babócák között! :) Februárban született, és az Édesanyja szerint, nagyon jó Kisfiú! smile hangulatjel Az Ő történetük ... " tovább
 • "Indulhat a baba-program! :) - 2013. szeptember 30. A mai nap legjobb híre egy kedves Vendégemtől, akinek rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés eredménye, és HPV gyanús volt. . . a kezelések, ... " tovább
 • "Ismét egy kedves visszajelzés, hogy mennyire működik ez a módszer, amivel dolgozom. Ha helyre állítjuk a tesi-lelki egyensúlyt, a szervezetünk elkezd normálisan működni. :) "Szia Timi! A héten ... " tovább
 • "Timit régóta ismerem és mindig csodálattal néztem, ahogy segít az embereknek. Bevallom, hogy nem hittem a természetes gyógymódban, ha bármi bajom volt, akkor én mindig az orvosokhoz fordultam... " tovább
 • "Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek. " Ezt a kedves levelet kaptam egy Vendégemtől. Dr. Kia küldte hozzám 1 évvel ezelőtt, különböző ... " tovább
 • "Egy nagyon érdekes történetet szeretnék megosztani Veletek. Több mint 10 éve dolgozom ezzel a géppel, és nagyon sokféle esetet láttam már. De még nekem is vannak olyan sztorik, amire azt mondom, ... " tovább
 • "Ahol a főszereplő a NŐ, testi lelki fejlődése, gyógyulása :) Szeretnénk Veletek megosztani egy élménybeszámolót, amit kedves Vendégünk osztott meg Velünk. Leírta, milyen hatással van ... " tovább
 • "3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény :) Ma este hívott egy Vendégem, Dr. Kia Páciense, most hívta a Doktor úr, és negatív lett a kontroll citológiai eredménye... " tovább
 • "Hurrá! Gyöngyvér megúszta a nőgyógyászati műtétet! 3 hónap alatt annyit javult a szervezete, hogy negatív lett a citológiai eredménye! "Kedves Timi, Alábbiakban küldöm röviden a történetem ... " tovább
 • "Egy újabb Egészségreceptes Babóca! - 2015. október Zsuzsával elég sokáig dolgoztunk együtt, hogy sikerülhessen a Baba, de megérte a kitartó diéta, kezelések, a különböző kúrák, hiszen ... " tovább
 • "Hip-hip hurrááá! Jön egy újabb Baby!!! :))) - 2013. március 22. Tegnap kaptam ezt a levelet egy kedves vendégemtől, akik már több éve szerettek volna babát, de nem sikerült. Egy kis kezelés, ... " tovább
 • "Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat. " Ezt a kedves levelet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki szerette volna velem és Veletek is megosztani ... " tovább
 • "A mai napnak is megvan a sikersztorija. . . :-) Köszönöm, hogy írtál Viki, és nagyon örülök a jó hírnek! Boldog vagyok, hogy segíthettem! <3 :-) "Szia Timi, Meg szeretném veled osztani ... " tovább
 • "Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mit érzek ilyenkor, mikor kapok egy ilyen levelet! Pár hét és megszületik egy újabb "Kisfiam"! "Párommal 8 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, mielőtt ... " tovább
 • "Amikor már csak az injekció segít…… Timi rendelésén először 2011 februárjában jártam. Szkeptikus ember vagyok, szeretem látni az elmondott-leírt dolgok bizonyítottját. Már akkor gyanús ... " tovább
 • "Mikor utoljára írtam 7 hetes terhes voltam. Volt egy fogadott orvosom, és TIMI!!!!!! A terhesség minden pillanatát élveztem és jól is viseltem. Szedtem a Timi által adott természetes vitaminokat, ... " tovább
 • "Tímeával több hónapja óta dolgozunk együtt. A célom az volt, hogy elhagyjam a magas vérnyomásra (a gyógyszer előtt 160/110) több, mint 10 éve szedett gyógyszeremet, amivel 140/90 körül ... " tovább
 • "Egy újabb sikertörténetet szeretnék Veletek megosztani! *. * - 2014. január 27. Méh polip és petefészek ciszta. . . volt - nincs! Endometriózis csökkent. . . Nagyszerű Lívi, csak így tovább! :) ... " tovább
 • "3 hónap múlva Kontroll, az eredmény P2 és a HPV is eltűnt :) Napi szinten kapok olyan leveleket, üzeneteket, telefonokat a Vendégeimtől, hogy "sokkal jobban érzem magam", "elmúlt ez-az", "tudtam ... " tovább
 • "Egyik kedves Vendégem levelét szeretném megosztani Veletek! - 2015. május 20. Ebből is látszik, hogy minden problémára van megoldás, ha valaki igazán meg szeretne gyógyulni! És minden problémának ... " tovább
 • "Szeretek ilyen üzeneteket kapni, szebbé teszik a napomat! <3 Egy újabb negatív cytológiai eredmény és a HPV is eltűnt! :) "Szia Timi! És szeretném megosztani veled, hogy most jött meg a ... " tovább
 • "A mai nap legjobb hírét most kaptam! :) - 2015. szeptembere Egy kedves Vendégemnek volt múlt héten műtétje, jóindulatú agydaganata van (volt). Az előző műtétnél vett szövettanból úgy ... " tovább
 • "Bejegyzésem folytatásaként megosztom Veletek, hogy hogy reagált Ági orvosa a javult eredményre. . . - 2015. október Pénteken elkeseredve, szinte sírva hívott fel Ági, hogy most jött ki a rendelőből, ... " tovább
 • "Ma reggel ismét örömkönnyes teát ittam. :) Ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Alíz üzenete megérkezett. Megszületett Timike! :) 3030 gramm, 51 cm-es kis Csoda, ahogy Édesanyja nevezi! <3 ... " tovább
 • "Harmónikus családi életet élek két fiammal és férjemmel. Egy szép tavaszi napon azonban úgy éreztem, változtatnom kell életvitelemen, mert a sok munka és zaklatott élet negatívan befolyásolta ... " tovább
 • "Ma ismét egy boldog üzenettel indult a napom. :) Egy újabb Angyalkával bővül az Egészségrecept Családunk! :) Imáááááádom az ilyen reggeleket! "Szia! Szükségünk lenne a további tanácsaidra, ... " tovább
 • "Imádok ilyen leveleket kapni! Ez történik az okos, intelligens emberi szervezettel, mikor megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat, hatóanyagokat. :) "Kedves Timi, szeretnék néhány ... " tovább
 • "Pár napja újabb Tündérke született az Egészségrecept Családba, Luna! :) :) - 2015. októbere Szintén sok dolgunk volt az Anyukája szervezetével, hogy mind fizikálisan, mind hormonálisan ... " tovább
 • "Nagyon szeretek ilyen üzeneteket kapni! :) "Sziasztok! :) Csak egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. Voltam Dr. Kianál az első citológiámon a műtétem után . . . negatív lett. :) Eltűnt ... " tovább
 • "A tegnapi nap egyik sikerélménye - 2015. június 4. " Szia Timi! Ma voltam a doktor úrnál, nagyon kereste a méhpolipomat, de nem találta. . . ! Mondta, hogy így nem kell a műtét, ügyesek vagyunk, ... " tovább
 • "A nőgyógyászati szürés fontossága - 2014. szeptember 14. Szabadságról hazatérve nincs is annál jobb érzés, mint egy kedves Vendégem telefonhívása, aki elújságolta, hogy megkapta a kontroll ... " tovább
 • "MEGÚJULTAM :) Kedves Timi! Csatlakozni szeretnék a sikertörténeteid táborába. :) A múlt év őszén egy elég komoly bölcsességfog műtétet követően, sajnálatos módon az antibiotikum nemcsak ... " tovább
 • "örülök, hogy az oldalra találtam" tovább
 • "Imádom az ilyen reggeli üzeneteket! Mindig megerősít, hogy mennyire működik a természet patikája, és hogy az emberi test képes magát regenerálni, és helyreállítani! Örülök, hogy segíthettem ... " tovább
 • "Egy fiatal lány keresett fel két hónapja, autoimmun sokízületi gyulladással. . . - 2015. október Megcsináltuk az állapotfelmérést, jelezte a gép is az ízületi gyulladást, de jelzett mellette ... " tovább
 • "Korábban meséltem már Nektek Alíz történetét, hogy - hogy sikerült idáig eljutnunk, hogy sikerült a Pocaklakó! :) Most viszont már biztos, hogy kislány lesz, nem szégyenlősködött tovább, ... " tovább
 • "Van természetes megoldás az étel intoleranciák okozta problémákra! :) Örülök, hogy segíthettem! :) "Egész testemen csalánkiütések jelentek meg, melyek viszkettek, azonban ezek 2-3 óra ... " tovább
 • "P3-as citológia, HPV fertőzéssel - 2012. december 11. Ezt az üzenetet ma kaptam egy nagyon kedves Vendégemtől, nagyon örültem neki, bevallom el is érzékenyültem. . . :) Óriási öröm segíteni ... " tovább
 • "Itt egy újabb Kisfiú! Lányok, húzzatok bele! Tegnap este kaptam ezt az üzenetet, és ezt a kis csodát! Szia Timi!Örömmel értesítelek hogy kisbabánk lesz! Most 14. hétben vagyunk,ma voltam ... " tovább
 • "Ezt a kedves levelet kaptam egyik Vendégemtől. :) <3 Annyira imádom ezt a gépet amivel dolgozom, mert nélküle nem tudnék ilyen hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak. Kollégának hívom, ... " tovább
 • "Van. . . . . . . Megoldás Hormonegyensúly problémára is:) Az én történetem több mint két éve kezdődött, mikor egy hűvös októberi délutáni besétáltam Timihez. Addigra már rég tudtam, hogy ... " tovább
 • "A kitartás eredménye! :) - 2015. június 8. Tegnap ünnepeltük Barátnőm kislányának a 2. Születésnapját! Imádni való kis csajszi már most. Egyfolytában mosolyog, mindenkivel kedves, igazi ... " tovább
 • "Már most imádom 2015-öt! *. * 2015. január 3. Ezt az üzenetet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, akivel csak 1 hónapot tudtunk kb. együtt dolgozni, de ez is nagyon eredményes lett úgy látom... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. október 15. Egy kedves lány üzenetét szeretném ma megosztani Veletek, mert példa értékű, hogy milyen változáson megy keresztül, amióta én megismertem. Erika ... " tovább
 • "Tegnap kaptam egyik kedves Vendégemtől üzenetet, hogy megszületett Zsomborka. Nagyon szép, nagy Baba, Ő is és Anyukája is jól vannak. :) <3 Imádom az ilyen pillanatokat, amikor kapom a fotókat, ... " tovább
 • "Amiért érdemes! :) - 2015. június 19. Tegnap jött hozzám egy Vendégem Édesanyja kezelésre. Mielőtt neki fogtunk volna, elkezdte mesélni, hogy voltak hétvégén a lányánál ebédelni, és ... " tovább
 • "Szeretném megosztani Veletek egy kedves Vendégem történetét, mert nagyon sokat lehet tanulni belőle. Pár hete írt nekem egy kedves üzenetet, amit el is tudtok olvasni a korábbi cikkek között... " tovább
 • "Még egy babócánk született, Levente! :) Csodaszép Kisfiú, Isten hozott itt a Földön, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neked, és az egész Családodnak! :) Ezt írta az Anyukája ... " tovább
 • "Imádom az ilyen üzeneteket! :) A legnagyobb öröm, hozzásegíteni egy párt, hogy lehessen kisbabájuk. A napokban volt nálam az egyik egy éves kis Angyalkám. Az az érzés, amikor a szemembe nézett, ... " tovább
 • "Annyira szeretem a "munkám". Csodálatos érzés ilyen üzeneteket kapni! :) Jön egy újabb Egészségrecept Babóca közénk! :) Orsi pár hónapja keresett fel, hogy segítsek nekik a Baba-programban, ... " tovább
 • "5 éves korom óta sportolok, és 22 évig voltam élsportoló, ami bizony igencsak igénybe vette a szervezetemet, ízületeimet. Pályafutásom elején még magam kellett, hogy megtapasztaljam teljesítőképességem ... " tovább
 • "Jajj de jó ilyen üzenettel indítani az új évet! :) - 2015. január 2. Ezt ma reggel kaptam egy kedves Vendégemtől, akit pár hónapja műtöttek súlyos nőgyógyászati problémával, rosszindulatú ... " tovább
 • "Az élet csodája :) <3 Pocak :) Ezt a kedves levelet ma kaptam. Imádom az ilyen üzeneteket, képeket! Az élet csodája! <3 ;) Alíz ösztrogén dominanciás tünetekkel jött hozzám, elkezdtük ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. november 13. Pár hónappal ezelőtt hívott föl egy vidám, kedves Úr, aki mondta, hogy fiatal kora ellenére sokízületi gyulladást állapítottak meg nála az orvosok... " tovább
 • "Autoimmun sokizületi gyulladás. . . - 2014. szeptember 20. Ezt az üzenetet tegnap este kaptam, egy kedves Vendégemtől: "Szia Timi! Képzeld, most vettem át a véreredményemet, és a gyulladás ... " tovább
 • "P5-ös citológiai eredmény. . . - 2014. augusztus 25. Szeretném megosztani Veletek egy csodálatos Lány/Nő levelét, amit a napokban kaptam. Márciusban keresett meg, hogy interneten böngészve megtalálta ... " tovább
 • "Tósa Tímea Egészségreceptjével akkor találkoztam, amikor egy tyúktojásnyi cisztát diagnosztizáltak a petefészkemben. Az itt kapott kezelések és egészségügyi tanácsok több szempontból ... " tovább
 • "Van egy újabb kis Angyalkám! :) - 2015. január 22. Nagyon-nagyon örülök, és sok boldogságot, jó egészséget mindkettőtöknek Zsuzsi! *. * "Szia Timi! Rég jártam nálad és főleg azért, ... " tovább
 • "Szeretnék megosztani Veletek egy nagyszerű történetet, amit ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki fél éve tartó, erős köhögésétől szeretett volna megszabadulni, és sikerült! :) Évek ... " tovább
 • "Nem lehet szavakkal kifejezni ezt az érzést, amikor kapok egy ilyen első ultrahang képet! *. * - 2015. május 21. Nagyon Boldog vagyok! :) Közel egy éves "próbálkozás" után jött el hozzám ... " tovább
 • "Annyira imádom a „munkámat”! - 2013. november 16. Fantasztikus érzés segíteni az embereknek! Nap, mint nap érnek olyan élmények, kapok olyan köszönő leveleket, amiket mindig megfogadok, ... " tovább
 • "Egy újabb kis Tündérkével bővült az Egészségrecept Család! :) - 2015. november 30. Ma kaptam ezt a két elbűvölő fotót Annáról, aki a héten már 2 hónapos lesz. Édesanyja hormonális ... " tovább
 • "Bye - bye HPV vírus! :) Boldogan hívott pénteken az egyik kedves Vendégem, hogy most hívta Dr. Kia, és teljesen negatív a lelete, jó a citológia, és teljesen eltűnt a HPV fertőzése is... " tovább
 • "Egy éve írtam utoljára Timi Vendégkönyvébe, ahol megírtam az én kálváriám kezdetét és hogyan vettem fel Timivel a kapcsolatot. Most egy év elteltével csak jó pozitív és jó dolgokat ... " tovább
 • "Nagyon jók ezek a pozitív visszajelzések, amiket kapok Tőletek! Minden egyes üzenet, levél megerősít abban, hogy milyen csodálatos a természet patikája, mennyire működik minden természetes ... " tovább
 • "Pár hete írtam egy üzenetet egyik kedves Vendégemnek, hogy mi újság vele, mert tudtam, hogy lombik programon vettek részt, akkor ezt az üzenetet kaptam. . . ;) "Szia Timi, nekem is pont eszembe ... " tovább
 • "Kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett :) Tegnap délelőtt boldogan hívott az egyik kedves Vendégem, hogy most jött ki Dr. Kia rendelőjéből, meglett a kontroll citológia eredménye, ... " tovább
 • "Egy kedves Apuka levelét megosztom Veletek. Kisfia 13 éves, és erős ízületi fájdalom, és gyulladás miatt keresett meg 4 hónappal ezelőtt. Hamar megtaláltam a probléma okait, és Ákos mindent ... " tovább

Egyéb szolgáltatások

Táplálkozási-életmód tanácsadó Egyéni edzésterv készítés Gerincfájdalom Stresszoldó masszázsok Holistic Pulsing, haramasszázs, coaching

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akciós ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!