Fogyókúra, stresszkezelés, biorezonancia
Kezdőlap WEBSHOP Rólam Termékek Kapcsolat Bejelentkezés Fotók
Egészségügyi állapotfelmérés

Holistic Pulsing, haramasszázs, coaching

 

Stresszoldás, lelki blokkok oldása

ringatás, haramasszázs, coaching, tanácsadás

 

Holistic Pulsing

A Holistic Pulsing ringatás egy igazi wellness-élmény, illetve orvosi kezelések és alternatív gyógymódok kiváló kiegészítője.

A kliensek zöme arról számol be, hogy a ringatással járó ellazulás a hétköznapokban felmerülő nehézségeihez, problémáihoz való hozzáállását merőben megváltoztatja. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, békésebb; nem szorong, nem fél, könnyebben, bátrabban veszi az akadályokat, rossz szokásai tűnnek el, kialakul egy belső kapaszkodója, amire mindig számíthat.

A ringatás stresszoldó, energetizáló, harmonizáló hatása segíthet:

holistic pulsing ringatás

 • idegesség, feszültség, szorongás, félelem, depresszív állapot enyhítésében, megszüntetésében; alvászavar, krónikus fáradtság, tanulási nehézségek esetén,
 • energiával, életerővel tölti fel a testet, életre kelti annak öngyógyító mechanizmusát, erősíti az immunrendszert, „beolajozza" az ízületeket,
 • fokozza az anyagcserét, és ezzel hozzájárul az ideális testsúly megteremtéséhez, visszaállítja a rugalmasságunkat, harmonizálja a mirigy- és hormonrendszert, szó szerint megfiatalít,
 • kismamáknak segít a babával való szorosabb kötődés kialakításában.

 

Haramasszázs

A hara(has)masszázs egy ősi keleti technika, amely régen csak a császárok kiváltsága volt. A has a kínai gyógyászatban több mint egyszerű testtájék, az életenergia központjának tartják. A hagyományos kínai felfogás szerint a mirigyek, az agy és az idegrendszer energiái a köldökben kapcsolódnak össze. Bár az életenergia áramlása a test bármely pontján megrekedhet, a köldök környéki energiablokkok hatása az egészségre különösen nagy.

A köldök és a has területén található reflexzónák és reflexpontok gyengéd masszírozásával feloldhatjuk a feltorlódott energiát, az energiablokkokat. A feszültségek és a görcsök kezelése és oldása kihat a test többi részére is, és az egész szervezetet szelíden méregteleníti és serkenti. Csökkenti az idegi feszültséget, és élénkíti a vegetatív idegrendszert, helyre billenti a testi és lelki kiegyensúlyozatlanságot, beindítja az öngyógyító folyamatokat.

A masszázs azon túl, hogy kihat a belső szervek működésére, elnyomott érzelmeket, félelmeket, indulatokat, emlékeket is képes felhozni és/vagy elsimítani, feloldani. Ezáltal valódi lelki megkönnyebbülést is nyújt.

A haramasszázs kiválóan alkalmas betegségmegelőzésre, illetve:haramasszázs

 • stresszes életmód, idegesség, feszültség, életerő hiánya, kimerültség, fáradtság,
 • lehangoltság, nagy lelki megterhelés, elengedés, gyász,
 • zárkózottság, belső bizonytalanság, döntésképtelenség esetén.

 

Nem alkalmazható áldott állapotban lévő nők, műtét után lábadozók, rákbetegek, gyomor-, bélfekélyes személyek esetében, illetve lázas megbetegedéseknél és nyirokmirigy-betegségeknél.

Mindkét masszázstechnika nagyon gyengéd, de lágyságuk ellenére rendkívül hatásosak, mivel idegrendszerünk sokkal szívesebben válaszol a kellemes érzésekre, mint erős nyomásra, fájdalomra. Már az első, egy-egy kezelés is hatásos lehet, de mindkét technikát - akár kombinálva - érdemes kúraszerűen, heti rendszerességgel alkalmazni.

Mind a ringatás, mind a haramasszázs masszázságyon történik, a háttérben kellemes, halk zene szól. A kezelésre érdemes kényelmes váltóruhát hoznod (melegítő nadrág, póló, pamut zokni).

 

Coaching, tanácsadás

„Belénk ivódtak bizonyos elképzelések arról, kik vagyunk - apa és lánya, orvos és páciens, „segítő" és „segítségben részesülő" -, és gyakran ezek bizonyulnak az ösztönös törődés legfőbb akadályainak. Behatárolják, hogy mit tudunk adni egymásnak. Amikor viszont sikerül áttörnünk rajtuk és az elkülönültségen túl, lélekben találkoznunk, a közösség és az együttlét nagyon mély pillanatait élhetjük át. E pillanatok pedig a nagylelkűség és a szeretetteljesség egyre mélyebb és mélyebb rétegeihez vezetnek el bennünket. Az igazi együttérzés az egységből fakad." (Ram Dass - Paul Gorman: Hogyan segítsek?)

Családi energetikai elemzés, energetikai családfa felállítás - kronobiológiai pszichogenetika és Spirit Flow® rendszer segítségével

Ajánlom mindazoknak, akik jobban, mélyebben kívánnak rálátni a saját problémájuk okaira, szeretnék felismerni és megérteni az összefüggéseket, majd úgy alakítani az életüket, hogy az mindenkinek jó legyen. A  családi energetikai szálak kibogozása után ténylegesen a kezedbe veheted a sorsodat, és magad alakíthatod a jövődet!

A kronobiológiai pszichogenetika egy fiatal tudomány, amely lehetővé teszi, hogy energetikai információs szemszögből meglássuk az emberi tulajdonságokat, karakterisztikát. Az egyén temperamentumát, érzelmi beállítottságát, gondolkodásmódját mutatja meg, illetve kapcsolódásait másokhoz.

A módszer statisztikai analízisen alapul és számos szakember (orvosok, pszichológusok, gyógyítók, tanárok, fiziológusok és pszichoterapeuták) tapasztalatát foglalja magába. A három életritmusra (bioritmusra) épül: a fizikaira, az érzelmire és az intellektuálisra. A számításhoz csak a születési dátumot kell ismerni (év, hónap, nap).

Általa:

 • Meg tudjuk határozni, hogy az egyes embereknek - energetikájuk szerint - milyen betegségre van hajlamuk. Ezáltal a gyógyítás egyéni és preventív, megelőző lehet, nem pedig utólagos, tünetet kezelő.
 • Segít hosszú távú, megbízható, harmonikus párkapcsolat kialakításában. A párkapcsolatban nagyon gyakran a természetes szimpátia és a tudat alatti, rejtett energetikai vonzalmak fontosabb szerepet játszanak, mint a tudatosan felismert tulajdonságok. A kronobiológiai pszichogenetika ezeket a láthatatlan szálakat képes megvilágítani.
 • Megismerhetjük gyermekeink képességeit, illetve lehetőségeiket, amiket életükhöz kaptak. Abban is segítségünkre lehet, hogy hogyan neveljük őket. Használatával korán fel lehet ismerni az iskolás gyermekek készségeit, és ez által segíthetjük őket szakmai pályafutásuk, tevékenységeik kiválasztásában.
 • Az üzleti életben is kamatoztathatóak ezek az ismeretek, mert segítenek megtalálni a helyes, hozzánk illő vezetői stílust és a konstruktív  konfliktuskezelést egy-egy csoporton belül.
 • A Spirit Flow® rendszer egy új önismereti és életvezetési módszer, megalkotója dr. Kézdi Andrea.
 • Segít felismerni a képességeidet és a sorsfeladatodat,
 • általa feltérképezheted az emberi játszmákat,
 • segít feldolgozni a csalódásokat és veszteségeket,
 • megjavítja a pár- és családi kapcsolataidat,
 • segít a munkában...

 

Árak:

HP ringatás (wellness) 30' 4 000,-
HP ringatás (wellness) 60' 6 000,-
HP ringatás beszélgetéssel, tanácsadással 90' 9 000,-
Haramasszázs oldással, tanácsadással 90' 9 000,-
Coaching, tanácsadás 60' 6 000,-
Egyéni energetikai elemzés 90' 9 000,-
Családi energetikai elemzés, energetikai családfa felállítás 2 óra 16 000,-
Elemzést lekövető beszélgetés, tanácsadás 60'
6 000,-

Bérletvásárlás esetén kedvezményt vehetsz igénybe: 5 alkalmas bérlet - 10%, 10 alkalmas bérlet - 20% az árból!

 

Magamról

Gulyás Pintér EditHálás vagyok a szüleimnek, hogy már gyermekként őszinteséget, bizalmat, feltétel nélküliséget és mély érzelmi megéléseket tapasztalhattam meg.

Köszönöm a jelenlegi családomnak, barátaimnak, tanítóimnak, mestereimnek a sok támogatást, amit Tőlük kapok, illetve Nekik adhatok.

Igyekszem derűsen felfogni, és gyakorlatként megélni a feladatokat, amelyekkel a sorsom megajándékoz. Az évek során egyre inkább elfogadtam, hogy minden értem van, és nem ellenem. Folyton tanulok és tapasztalok. Több diplomám: Közgazdász, PR szakértő, Párkapcsolati coach, face to face tréner, Spirituális pszichológiai tanácsadó, Holistic Pulsing ringató, Haramasszőr, Stresszoldó masszőr... mellett azokat az okleveleimet tekintem a legértékesebbeknek, amelyeket az életben, élesben érdemeltem ki.

A holisztikus szemléletben hiszek, amely az embert EGÉSZ-nek tekinti, feltételezi a TEST, a LÉLEK és a SZELLEM harmóniáját, az egységet.

Ám jellemzően már gyermekkorban, majd későbbi életünk során a minket ért érzelmi megrázkódtatások, konfliktusok, betegségek, negatív, agresszív gondolatok vagy érzések, a stresszes életmód lenyomatot - úgynevezett energetikai blokkokat - hagynak a testünkben, lelkünkben. Ezek a blokkok mintegy páncélként viselkednek, és akadályozzák életerőnk szabad áramlását. Ilyenkor elveszítjük egységünket, EGÉSZ-ségünket, elveszítjük saját magunkat; életünk különféle területein diszharmónia jelenik meg: rossz közérzet, krónikussá vált testi panaszok, tartós örömtelenség, depresszió, nem kielégítő családi, munkahelyi és egyéb kapcsolatok...

A természetes elevenség, az életerő, az energiával teli kisugárzás magja mindenkiben megtalálható. Mindannyian megkaptunk mindent, mégis csak kevesen és oly kevéssé használjuk ki lehetőségeinket.

A gyengéd ringatással, haramasszázzsal, coaching és tanácsadás által, az elfogadó, együtt érző, támogató, beszélgetések során, a figyelemben és jelenlétben Veled együtt, közös erővel, képesek leszünk feltárni a testi, lelki bajaid okait, feloldani a blokkjaidat ott is, ahol eddig az erőltetés csak ellenállást eredményezett.

 

Szeretettel várlak az Egészségrecept Stúdióban!

Gulyás-Pintér Edit

párkapcsolati coach, face to face tréner; ringató

mobil: +36 (30) 743 2930

e-mail: sziverinto@gmail.com

 

Bejelentkezés

Vendégkönyv

 • "örülök, hogy az oldalra találtam" tovább
 • "Egy kedves Apuka levelét megosztom Veletek. Kisfia 13 éves, és erős ízületi fájdalom, és gyulladás miatt keresett meg 4 hónappal ezelőtt. Hamar megtaláltam a probléma okait, és Ákos mindent ... " tovább
 • "Ma ismét egy boldog üzenettel indult a napom. :) Egy újabb Angyalkával bővül az Egészségrecept Családunk! :) Imáááááádom az ilyen reggeleket! "Szia! Szükségünk lenne a további tanácsaidra, ... " tovább
 • "Tímeával több hónapja óta dolgozunk együtt. A célom az volt, hogy elhagyjam a magas vérnyomásra (a gyógyszer előtt 160/110) több, mint 10 éve szedett gyógyszeremet, amivel 140/90 körül ... " tovább
 • "Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mit érzek ilyenkor, mikor kapok egy ilyen levelet! Pár hét és megszületik egy újabb "Kisfiam"! "Párommal 8 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, mielőtt ... " tovább
 • "Ismét egy kedves visszajelzés, hogy mennyire működik ez a módszer, amivel dolgozom. Ha helyre állítjuk a tesi-lelki egyensúlyt, a szervezetünk elkezd normálisan működni. :) "Szia Timi! A héten ... " tovább
 • "Imádom az ilyen reggeli üzeneteket! Mindig megerősít, hogy mennyire működik a természet patikája, és hogy az emberi test képes magát regenerálni, és helyreállítani! Örülök, hogy segíthettem ... " tovább
 • "Egy újabb Egészségreceptes Babóca! - 2015. október Zsuzsával elég sokáig dolgoztunk együtt, hogy sikerülhessen a Baba, de megérte a kitartó diéta, kezelések, a különböző kúrák, hiszen ... " tovább
 • "Itt egy újabb Kisfiú! Lányok, húzzatok bele! Tegnap este kaptam ezt az üzenetet, és ezt a kis csodát! Szia Timi!Örömmel értesítelek hogy kisbabánk lesz! Most 14. hétben vagyunk,ma voltam ... " tovább
 • "Hurrá! Gyöngyvér megúszta a nőgyógyászati műtétet! 3 hónap alatt annyit javult a szervezete, hogy negatív lett a citológiai eredménye! "Kedves Timi, Alábbiakban küldöm röviden a történetem ... " tovább
 • "Ezt a kedves levelet kaptam egyik Vendégemtől. :) <3 Annyira imádom ezt a gépet amivel dolgozom, mert nélküle nem tudnék ilyen hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak. Kollégának hívom, ... " tovább
 • "Indulhat a baba-program! :) - 2013. szeptember 30. A mai nap legjobb híre egy kedves Vendégemtől, akinek rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés eredménye, és HPV gyanús volt. . . a kezelések, ... " tovább
 • "Harmónikus családi életet élek két fiammal és férjemmel. Egy szép tavaszi napon azonban úgy éreztem, változtatnom kell életvitelemen, mert a sok munka és zaklatott élet negatívan befolyásolta ... " tovább
 • "Korábban meséltem már Nektek Alíz történetét, hogy - hogy sikerült idáig eljutnunk, hogy sikerült a Pocaklakó! :) Most viszont már biztos, hogy kislány lesz, nem szégyenlősködött tovább, ... " tovább
 • "Pár hete írtam egy üzenetet egyik kedves Vendégemnek, hogy mi újság vele, mert tudtam, hogy lombik programon vettek részt, akkor ezt az üzenetet kaptam. . . ;) "Szia Timi, nekem is pont eszembe ... " tovább
 • "Egy újabb sikertörténetet szeretnék Veletek megosztani! *. * - 2014. január 27. Méh polip és petefészek ciszta. . . volt - nincs! Endometriózis csökkent. . . Nagyszerű Lívi, csak így tovább! :) ... " tovább
 • "Amiért érdemes! :) - 2015. június 19. Tegnap jött hozzám egy Vendégem Édesanyja kezelésre. Mielőtt neki fogtunk volna, elkezdte mesélni, hogy voltak hétvégén a lányánál ebédelni, és ... " tovább
 • "A mai nap legjobb hírét most kaptam! :) - 2015. szeptembere Egy kedves Vendégemnek volt múlt héten műtétje, jóindulatú agydaganata van (volt). Az előző műtétnél vett szövettanból úgy ... " tovább
 • "Egyik kedves Vendégem levelét szeretném megosztani Veletek! - 2015. május 20. Ebből is látszik, hogy minden problémára van megoldás, ha valaki igazán meg szeretne gyógyulni! És minden problémának ... " tovább
 • "Imádom az ilyen üzeneteket! :) A legnagyobb öröm, hozzásegíteni egy párt, hogy lehessen kisbabájuk. A napokban volt nálam az egyik egy éves kis Angyalkám. Az az érzés, amikor a szemembe nézett, ... " tovább
 • "MEGÚJULTAM :) Kedves Timi! Csatlakozni szeretnék a sikertörténeteid táborába. :) A múlt év őszén egy elég komoly bölcsességfog műtétet követően, sajnálatos módon az antibiotikum nemcsak ... " tovább
 • "3 hónap múlva Kontroll, az eredmény P2 és a HPV is eltűnt :) Napi szinten kapok olyan leveleket, üzeneteket, telefonokat a Vendégeimtől, hogy "sokkal jobban érzem magam", "elmúlt ez-az", "tudtam ... " tovább
 • "Egy nagyon érdekes történetet szeretnék megosztani Veletek. Több mint 10 éve dolgozom ezzel a géppel, és nagyon sokféle esetet láttam már. De még nekem is vannak olyan sztorik, amire azt mondom, ... " tovább
 • "Annyira szeretem a "munkám". Csodálatos érzés ilyen üzeneteket kapni! :) Jön egy újabb Egészségrecept Babóca közénk! :) Orsi pár hónapja keresett fel, hogy segítsek nekik a Baba-programban, ... " tovább
 • "Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek. " Ezt a kedves levelet kaptam egy Vendégemtől. Dr. Kia küldte hozzám 1 évvel ezelőtt, különböző ... " tovább
 • "Szeretném megosztani Veletek egy kedves Vendégem történetét, mert nagyon sokat lehet tanulni belőle. Pár hete írt nekem egy kedves üzenetet, amit el is tudtok olvasni a korábbi cikkek között... " tovább
 • "Egy újabb kis Tündérkével bővült az Egészségrecept Család! :) - 2015. november 30. Ma kaptam ezt a két elbűvölő fotót Annáról, aki a héten már 2 hónapos lesz. Édesanyja hormonális ... " tovább
 • "5 éves korom óta sportolok, és 22 évig voltam élsportoló, ami bizony igencsak igénybe vette a szervezetemet, ízületeimet. Pályafutásom elején még magam kellett, hogy megtapasztaljam teljesítőképességem ... " tovább
 • "Van. . . . . . . Megoldás Hormonegyensúly problémára is:) Az én történetem több mint két éve kezdődött, mikor egy hűvös októberi délutáni besétáltam Timihez. Addigra már rég tudtam, hogy ... " tovább
 • "Hip-hip hurrááá! Jön egy újabb Baby!!! :))) - 2013. március 22. Tegnap kaptam ezt a levelet egy kedves vendégemtől, akik már több éve szerettek volna babát, de nem sikerült. Egy kis kezelés, ... " tovább
 • "3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény :) Ma este hívott egy Vendégem, Dr. Kia Páciense, most hívta a Doktor úr, és negatív lett a kontroll citológiai eredménye... " tovább
 • "Mikor utoljára írtam 7 hetes terhes voltam. Volt egy fogadott orvosom, és TIMI!!!!!! A terhesség minden pillanatát élveztem és jól is viseltem. Szedtem a Timi által adott természetes vitaminokat, ... " tovább
 • "Van természetes megoldás az étel intoleranciák okozta problémákra! :) Örülök, hogy segíthettem! :) "Egész testemen csalánkiütések jelentek meg, melyek viszkettek, azonban ezek 2-3 óra ... " tovább
 • "Imádok ilyen leveleket kapni! Ez történik az okos, intelligens emberi szervezettel, mikor megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat, hatóanyagokat. :) "Kedves Timi, szeretnék néhány ... " tovább
 • "A nőgyógyászati szürés fontossága - 2014. szeptember 14. Szabadságról hazatérve nincs is annál jobb érzés, mint egy kedves Vendégem telefonhívása, aki elújságolta, hogy megkapta a kontroll ... " tovább
 • "Timit régóta ismerem és mindig csodálattal néztem, ahogy segít az embereknek. Bevallom, hogy nem hittem a természetes gyógymódban, ha bármi bajom volt, akkor én mindig az orvosokhoz fordultam... " tovább
 • "Aki már féltette a gyermekét, tudja, hogy az ember mindent megmozgat, mindenhova elmegy, csak segítséget találjon. . . . Ez történt velem is. 6 éves Szonja kislányomon 2010 őszén egyik napról, ... " tovább
 • "Nem lehet szavakkal kifejezni ezt az érzést, amikor kapok egy ilyen első ultrahang képet! *. * - 2015. május 21. Nagyon Boldog vagyok! :) Közel egy éves "próbálkozás" után jött el hozzám ... " tovább
 • "Szeretnék megosztani Veletek egy nagyszerű történetet, amit ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki fél éve tartó, erős köhögésétől szeretett volna megszabadulni, és sikerült! :) Évek ... " tovább
 • "Annyira imádom a „munkámat”! - 2013. november 16. Fantasztikus érzés segíteni az embereknek! Nap, mint nap érnek olyan élmények, kapok olyan köszönő leveleket, amiket mindig megfogadok, ... " tovább
 • "Megérkezett sok lány után :) a második fiú az Egészségreceptes Babócák között! :) Februárban született, és az Édesanyja szerint, nagyon jó Kisfiú! smile hangulatjel Az Ő történetük ... " tovább
 • "Egy éve írtam utoljára Timi Vendégkönyvébe, ahol megírtam az én kálváriám kezdetét és hogyan vettem fel Timivel a kapcsolatot. Most egy év elteltével csak jó pozitív és jó dolgokat ... " tovább
 • "P5-ös citológiai eredmény. . . - 2014. augusztus 25. Szeretném megosztani Veletek egy csodálatos Lány/Nő levelét, amit a napokban kaptam. Márciusban keresett meg, hogy interneten böngészve megtalálta ... " tovább
 • "Nagyon szeretek ilyen üzeneteket kapni! :) "Sziasztok! :) Csak egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. Voltam Dr. Kianál az első citológiámon a műtétem után . . . negatív lett. :) Eltűnt ... " tovább
 • "Tósa Tímea Egészségreceptjével akkor találkoztam, amikor egy tyúktojásnyi cisztát diagnosztizáltak a petefészkemben. Az itt kapott kezelések és egészségügyi tanácsok több szempontból ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. november 13. Pár hónappal ezelőtt hívott föl egy vidám, kedves Úr, aki mondta, hogy fiatal kora ellenére sokízületi gyulladást állapítottak meg nála az orvosok... " tovább
 • "Autoimmun sokizületi gyulladás. . . - 2014. szeptember 20. Ezt az üzenetet tegnap este kaptam, egy kedves Vendégemtől: "Szia Timi! Képzeld, most vettem át a véreredményemet, és a gyulladás ... " tovább
 • "Bye - bye HPV vírus! :) Boldogan hívott pénteken az egyik kedves Vendégem, hogy most hívta Dr. Kia, és teljesen negatív a lelete, jó a citológia, és teljesen eltűnt a HPV fertőzése is... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. október 15. Egy kedves lány üzenetét szeretném ma megosztani Veletek, mert példa értékű, hogy milyen változáson megy keresztül, amióta én megismertem. Erika ... " tovább
 • "Bejegyzésem folytatásaként megosztom Veletek, hogy hogy reagált Ági orvosa a javult eredményre. . . - 2015. október Pénteken elkeseredve, szinte sírva hívott fel Ági, hogy most jött ki a rendelőből, ... " tovább
 • "Nagyon jók ezek a pozitív visszajelzések, amiket kapok Tőletek! Minden egyes üzenet, levél megerősít abban, hogy milyen csodálatos a természet patikája, mennyire működik minden természetes ... " tovább
 • "Már most imádom 2015-öt! *. * 2015. január 3. Ezt az üzenetet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, akivel csak 1 hónapot tudtunk kb. együtt dolgozni, de ez is nagyon eredményes lett úgy látom... " tovább
 • "Ahol a főszereplő a NŐ, testi lelki fejlődése, gyógyulása :) Szeretnénk Veletek megosztani egy élménybeszámolót, amit kedves Vendégünk osztott meg Velünk. Leírta, milyen hatással van ... " tovább
 • "A kitartás eredménye! :) - 2015. június 8. Tegnap ünnepeltük Barátnőm kislányának a 2. Születésnapját! Imádni való kis csajszi már most. Egyfolytában mosolyog, mindenkivel kedves, igazi ... " tovább
 • "Egy fiatal lány keresett fel két hónapja, autoimmun sokízületi gyulladással. . . - 2015. október Megcsináltuk az állapotfelmérést, jelezte a gép is az ízületi gyulladást, de jelzett mellette ... " tovább
 • "Pár napja újabb Tündérke született az Egészségrecept Családba, Luna! :) :) - 2015. októbere Szintén sok dolgunk volt az Anyukája szervezetével, hogy mind fizikálisan, mind hormonálisan ... " tovább
 • "Tegnap kaptam egyik kedves Vendégemtől üzenetet, hogy megszületett Zsomborka. Nagyon szép, nagy Baba, Ő is és Anyukája is jól vannak. :) <3 Imádom az ilyen pillanatokat, amikor kapom a fotókat, ... " tovább
 • "Még egy babócánk született, Levente! :) Csodaszép Kisfiú, Isten hozott itt a Földön, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neked, és az egész Családodnak! :) Ezt írta az Anyukája ... " tovább
 • "A mai napnak is megvan a sikersztorija. . . :-) Köszönöm, hogy írtál Viki, és nagyon örülök a jó hírnek! Boldog vagyok, hogy segíthettem! <3 :-) "Szia Timi, Meg szeretném veled osztani ... " tovább
 • "Amikor már csak az injekció segít…… Timi rendelésén először 2011 februárjában jártam. Szkeptikus ember vagyok, szeretem látni az elmondott-leírt dolgok bizonyítottját. Már akkor gyanús ... " tovább
 • "A tegnapi nap egyik sikerélménye - 2015. június 4. " Szia Timi! Ma voltam a doktor úrnál, nagyon kereste a méhpolipomat, de nem találta. . . ! Mondta, hogy így nem kell a műtét, ügyesek vagyunk, ... " tovább
 • "Van egy újabb kis Angyalkám! :) - 2015. január 22. Nagyon-nagyon örülök, és sok boldogságot, jó egészséget mindkettőtöknek Zsuzsi! *. * "Szia Timi! Rég jártam nálad és főleg azért, ... " tovább
 • "Kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett :) Tegnap délelőtt boldogan hívott az egyik kedves Vendégem, hogy most jött ki Dr. Kia rendelőjéből, meglett a kontroll citológia eredménye, ... " tovább
 • "Az élet csodája :) <3 Pocak :) Ezt a kedves levelet ma kaptam. Imádom az ilyen üzeneteket, képeket! Az élet csodája! <3 ;) Alíz ösztrogén dominanciás tünetekkel jött hozzám, elkezdtük ... " tovább
 • "Jajj de jó ilyen üzenettel indítani az új évet! :) - 2015. január 2. Ezt ma reggel kaptam egy kedves Vendégemtől, akit pár hónapja műtöttek súlyos nőgyógyászati problémával, rosszindulatú ... " tovább
 • "Ma reggel ismét örömkönnyes teát ittam. :) Ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Alíz üzenete megérkezett. Megszületett Timike! :) 3030 gramm, 51 cm-es kis Csoda, ahogy Édesanyja nevezi! <3 ... " tovább
 • "P3-as citológia, HPV fertőzéssel - 2012. december 11. Ezt az üzenetet ma kaptam egy nagyon kedves Vendégemtől, nagyon örültem neki, bevallom el is érzékenyültem. . . :) Óriási öröm segíteni ... " tovább
 • "Szeretek ilyen üzeneteket kapni, szebbé teszik a napomat! <3 Egy újabb negatív cytológiai eredmény és a HPV is eltűnt! :) "Szia Timi! És szeretném megosztani veled, hogy most jött meg a ... " tovább
 • "Természetes gyógymódok híve vagyok szerencsésen a nőgyógyászom is, az Ő ajánlásával kerültem kapcsolatba Timivel 2012. év májusában. Párommal féléve próbálkoztunk babával, amikor ... " tovább
 • "Ma Babás napom volt, ami a jó híreket illeti. . . :) - 2014. november 26. Egyik Vendégemtől - aki most a héten volt lombik programon - kaptam egy üzenetet, hogy 1-jén tudjuk meg, hogy sikeres volt-e ... " tovább
 • "Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat. " Ezt a kedves levelet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki szerette volna velem és Veletek is megosztani ... " tovább

Egyéb szolgáltatások

Táplálkozási-életmód tanácsadó Egyéni edzésterv készítés Gerincfájdalom Stresszoldó masszázsok Holistic Pulsing, haramasszázs, coaching

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akciós ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!