Biorezonancia
Kezdőlap Rólam Termékek Vendégkönyv Kapcsolat Bejelentkezés Esettanulmányok Fotók
Egészségügyi állapotfelmérés

Biorezonancia

Mi az a biorezonancia?

Közérthetően a biorezonancia fogalmáról és működéséről


A biorezonancia a korszerű orvostudomány egyik legtöbb lehetőséget ígérő területe, amely az alapvető élettani folyamatok befolyásolásával  a szervezet önregenerációs képességeinek serkentését, vagyis gyakorlatilag az öngyógyítást célozza.

A sejtjeink elektromos aktivitását vizsgáló biorezonancia segítségével pontos információkat kapunk állapotunkról, valamint befolyásolhatjuk szervezetünk sejtszintű működését.

Míg a korábbi felfogás alapján az anyagi világ különálló, egymástól független testekből áll, addig a tudomány mai állása szerint egyértelmű, hogy világunk (az általunk megtapasztalható fizikai síkon) egy érzékenyen összehangolt, rendkívül bonyolult információ-összeköttetéseken alapuló rendszer, amelyen belül az emberi és egyéb szervezetek sem szimplán különféle molekulákból felépülő biokémiai struktúrák, hanem változatos rezgő hullámformák nagyszerű szövevényei.

A természetgyógyászok és a holisztikus gyógymódokat alkalmazó orvosok mellett napjainkban egyre többen érdeklődnek a biorezonanciás diagnózis illetve terápia alkalmazási lehetőségeiről, és az utóbbi évek kutatási eredményeire támaszkodva egyre több tudományos fórumon ismerik el a biorezonancia hatékonyságát. Azonban sokan még mindig kétes véleménnyel vannak erről a módszerről, hiszen azok számára, akik nem járatosak a hullámtanban, sokkal inkább misztikusnak, semmint tudományosnak tűnhet a biorezonancia alkalmazása.

Hogy eloszlassuk az ismeretlen iránti kételyeket, az alábbiakban a biorezonancia működését és alkalmazásának lehetőségeit ismertetjük közérthető formában.

A biorezonancia a jövő orvostudománya

A fejlett orvostudomány nélkülözhetetlen diagnosztikai módszerei közé tartozik az EKG, EEG és EMG, amelyek a különböző létfontosságú szervek, területek (szív, agykéreg és vázizomzat) elektromos aktivitását mérik. A legújabb kutatások ezt a kört bővítették ki; a szervezet elektromos tevékenységének mérését tették lehetővé a biorezonancia elvén alapuló diagnosztikai és terápiás lehetőségekkel, új távlatokat nyitva a gyógyításban és egészségmegőrzésben.

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet és hangsúlyt kap a prevenció és a mellékhatásoktól mentes, "természetes gyógymódok" alkalmazása a gyógyászatban. A holisztikus szemléletű kutatók szerint a szervezet önregenerációs képességének fokozása a kulcs a betegségek megelőzéséhez és gyógyításához, s épp ezért a biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legtöbbet ígérő területe. Természeténél fogva igen sokrétűen alkalmazható, ráadásul semmilyen káros mellékhatása nincs.

Teljes körű biorezonanciás felmérés a 2. kerület – 3. kerület határánál, könnyen megközelíthető helyen.

 

A biorezonancia alapjai

A biorezonancia módszertana az ún. Schumann-hullámon alapszik.  A Schuman-hullám a bolygónkon mindenütt egységes, 7.8 Hz frekvenciájú rezgés, amely a földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatásokból adódik. A Schumann-hullámoknak 1978-ig nem tulajdonítottak jelentőséget; ekkor derült ki, hogy rezgésszámuk megegyezik az emberi agy alfa-hullámainak rezgésszámával, amelyek az álom és ébrenlét határán mérhetők a hippocampusban.

Később arra is fény derült, hogy a Schumann-hullámok az egész Földet körbeölelő, összefüggő és egységes elektromos mezőt alkotnak, így ez a rezgés bolygónk minden emlősénél azonos.

Az elektromágneses (EM) tér

Szervezetünk sejtjei között másodpercenként több ezer kémiai folyamat zajlik le. Ezeket az elektromágneses tér váltja ki,  szabályozza, illetve hangolja össze. A NASA kutatói megállapították, hogy az űrállomásokon az emberi szervezet belső egyensúlya felborul (mivel ott nem érvényesül bolygónk elektromágneses hatása), ezért az egészségügyi problémák elkerülése érdekében a Schumann-hullámokkal egyező, mesterséges elektromágneses mezőt gerjesztettek az űrállomás legénysége számára.

A kutatatók azonban azt is felismerték, hogy az ilyen mesterségesen létrehozott EM erőtér szabályozásával képesek az űrhajósok egészségi állapotát felügyelni és szükség esetén gyógyítani is - a távolból. Mivel ez jelentősen megkönnyíti munkájukat, a NASA érdeklődésének köszönhetően a biorezonancia lehetőségeinek kutatása is felgyorsult.

 

Kvantum biológia - a mérhető rezgések és az Élet

Testünk sejtekből épül fel, és szervezetünk működése közben folyamatosan több ezer sejtszintű folyamat (kb. 7.000 kémiai reakció/sejt/másodperc!) zajlik bennünk. Sejtjeink mindegyike táplálkozik, energiát termel, valamint saját funkciójának ellátása közben anyagcsereterméket hoz létre. A kvantum-biológia alapját az szolgáltatja, hogy minden egyes biokémiai folyamat előtt mérhetően megváltozik a sejtek elektromágneses aktivitása. A biorezonancia segítségével mérhető a sejtek kommunikációja.

 

A hullámok ereje

A biorezonancia elmélete szerint az anyag rendelkezik egy materializálódott formával és egy elektromágneses tulajdonsággal is. Ahogy a molekulákban mozognak az egyes elektronok, folyamatosan kölcsönhatásban állnak egymással és környezetükkel.

Mivel szervezetünk több milliárd(!) sejtből áll, tömérdek folyamatnak kell egyszerre megvalósulnia, ami tökéletes sorrendiséget és gyors irányítást igényel. A biorezonancia egy olyan eljárás, amely során EM jelekkel tudunk kommunikálni a sejtekkel, így ha a sejtek valamilyen külső hatás miatt hibás utasításokat kapnak, akkor az elváltozás idejében észrevehető és helyrehozható.

 

Interferencia

A biorezonancia a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia és kioltás jelenségein alapul, vagyis gyakorlatilag a különböző hullámok találkozása során fellépő jelenségről van szó, amely kimenetele attól függően alakul, hogy a hullámok épp milyen fázisban vannak a találkozás pillanatában. Míg bizonyos hullámok erősítik, addig más hullámok gyengítik vagy akár kioltják egymás hatását.

 

Sejtbeszéd

A biorezonancia alapjait W. R. Adey fektette le baromfikon végzett kísérleteivel. Adey a baromfik agysejtjeit vizsgálva felfedezte, hogy egy sejt rezgésre adott reakciója a frekvenciától és a jel intenzitásától is függ. Csak akkor történhet  jeltovábbítás, ha az elektromos impulzus elég intenzív, hogy gerjessze a szövetekben lévő proteinláncokat, de nem olyan erős, hogy a láncok szétváljanak tőle.

A sejtek megszűrik, hogy milyen jeleket engednek be, ezért a biorezonancia alkalmazásához tudni kell, hogy melyik típusú sejt milyen frekvencián kommunikál. Más szavakkal mondva, minden sejtet a maga nyelvén kell megszólítani.

Ezt a kommunikációs hézagot Adey-ablaknak hívjuk. Ennek köszönhető, hogy a biorezonancia terápiának nincsenek káros mellékhatásai, mivel a sejtek „meg sem hallják" a nem nekik szóló üzeneteket.

 

Harmonikus és diszharmonikus hullámok

Nincsen hibás működés a hibás működésre utaló rezgések nélkül, azaz egy betegség mindig hibás rezgésként mutatkozik meg a szervezet EM képében. Az egészséges hullámokat harmonikusnak, a betegségekre jellemző hullámokat pedig diszharmonikusnak nevezzük. A biorezonancia terápia során kiigazítjuk a diszharmonikus hullámokat.

A biorezonanciás kezelések során a harmonikus rezgéseket megerősítjük, a diszharmonikusakat pedig megszüntetjük: ha valamilyen betegségnél ellentétes értelmű hullámokat - utasításokat - bocsátunk a sejtekre, azzal véget vetünk a hibás kommunikációnak, így magát a betegség okát szüntetjük meg.

 

A víz emlékezete

Szervezetünk képes megőrizni a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket. A biorezonancia terápiával kibocsátott utasításokat a vízmolekulák őrzik - már csak az a kérdés, hogy a sejtekben mennyi ideig tartható fenn ez az információ. A vízmemória információ tárolási/hordozási képessége a szervezet hidratáltsági állapotától is függ.

A víz molekula dipólusos; egyik oldala negatív, másik pedig pozitív. A negatív rész mindig  a pozitívval kapcsolódik össze, aminek köszönhetően a vízmolekulák a térben hatalmas variációs lehetőséggel tudnak elrendeződni - ez szolgáltatja a sejtek biológiai emlékezetét. Sajnos, ez a fajta tároló nem örök, mivel a jeleket a külső környezeti hatások felülírhatják, de hosszabb ideig megőrződnek, ha a kezeléseket újra és újra megismételjük.

 

A biorezonancia elve

A biorezonancia rendkívül összetett folyamat, amely révén megtanulhatunk a különféle információkkal dolgozni és felhasználhatjuk azokat egészségünk érdekében.

Az elv egyszerű: A közölt, helyes információval felülírjuk az eltávolítandó, hibás információt. Ha rendszeresen hatunk az élő anyagra, amely a negatív információ hordozója és emiatt nem megfelelően működik, akkor megváltoztathatjuk működését, azaz beindíthatjuk a szervezet regenerációs folyamatát, helyreállíthatjuk a normális működést.

 

Miért választottam ezt a gépet, ezt a módszert?

Többféle biorezonanciás gép van ma már a piacon. Én azért döntöttem a SCIO Quantum Biofedback módszer mellett, mert ez a gép nem csak a fizikai testet térképezi fel, hanem meg tudjuk vele nézni az energetika test (aura, csakrák) állapotát is. Sőt a lelki problémákat is jelzi nekünk. Az embert mindig holisztikusan kell nézni. Nem lehet szétválasztani a test-lélek-szellem egységét. Hiába kezelnénk csak a fizikai testet, ha a lélek beteg, újra és újra elő fog jönni a probléma.

 

Mit tud a Quantum Biofeedback módszer?

A Quantum Biofeedback csúcstechnológiájú készülék képes feltérképezni a szervezetet, annak sejtszintű működését, és visszajelzést szolgáltatni pár percen belül. Használata segít, hogy testünk jelzéseit felhasználva fejlesszük egészségünket. A SCIO Quantum Biofeedback azokat a stressz faktorokat célozza meg, amelyek a modern életmóddal és környezettel járnak együtt.

Kortól függetlenül alkalmazható bárkinél, szükség esetén speciálisan állatoknál is. A készülék a nyelvtől, a verbális és vizuális vagy tudatos gondolkodási folyamatoktól függetlenül kommunikál a szervezettel.

 

Mik azok a stressz faktorok?

A stressz faktorok közé tartoznak azok a tényezők, amelyekkel együtt születtünk vagy az életünk során befolyásoltak minket, illetve a különböző káros környezeti behatások révén kerültek testünkbe. A gép megtalálja testünkben azokat a gyengeségeket, mint például kórokozók (gombák, baktériumok, vírusok, paraziták), táplálkozási hiányok, allergiák, étel érzékenységek. Feltérképezi, hogy milyen toxinok gyengíthetik az immunrendszerünket, mik okozhatnak gyulladást, hibás működést sejtjeinkben, szerveinkben. Mivel a gép sejt szinten, több féle szemszögből méri ezeket a rezgéseket, kétségtelenül más, mint a klinikai vizsgálati módszerek (vérvétel, röntgen stb.)

 

Hogyan működik a Quantum Biofeedback?

Testünk elektronikus  reaktivitása különböző paraméterek (pl. amper, impedancia, volt, kapacitás, induktancia, stb.) segítségével mérhető. A SCIO Quantum Biofeedback az elemek három vektoros (tri-vector) rezonancia frekvenciáit hasonlítja össze a kliens háromvektoros frekvenciáival. Használata kényelmes és gyors: a készülék 5 perces energetikai tesztet végez, az eredményeket betölti speciális programjába. Ezek az információk a szervezet stressz faktorait és a test energetikai állapotát mutatják.

Amikor a SCIO megmérte a szervezet különböző szintjeit: vitamin és ásványi anyag tartományokat, aminosavak, enzimek, hormonok szintjét, megnézte milyen toxinok: ételadalékok, környezeti toxinok, nehézfémek, gombák, baktériumok, paraziták,  terhelik a testet, megvizsgálta a belső szervek egyensúlyát, akkor összehasonlítja ezeket a „normálissal".

Alapvetően észrevesz mindent, ami negatívan hat az egészségre. Miután megmérte a test frekvenciáit, visszatáplálja a saját frekvenciákat, hogy semlegesítse a negatív hullám mintákat. Ez vagy a frekvencia hozzáadását jelenti, más esetekben a frekvencia megfordítását.

A SCIO Quantum Biofeedback a kvantum fizika tudományára épülő, 100%-ig megbízhatóan működő rendszer.

 • Vizsgálat közben több ezer energetikai jelre rezonál és jelzi a szervezet ezekre adott reakcióit.
 • Méri az aktuális feszültséget és a bőr ellenállását.
 • Összehasonlítja a szervezet tri-vector rezonáló frekvenciáit az adatbázisában tárolt energetikai jelekkel (ezek száma meghaladja a 10.000-et).
 • Kliens központú, autofókuszált, galvanikus bőrreflex-szel (GSR) visszajelez, lehetővé téve ezáltal az elektromos potenciál és GSR mikro-áram mérését.

 

Mi érezhető a SCIO Biofeedback alkalmazásakor?

A legtöbben nem éreznek semmit a kezelés során, de vannak, akik az ülést követően energikusabbnak érzik magukat, vagy épp mély relaxációt élnek át a készülék használatakor.

 

Milyen hatása van a Quantum Biofeedback alkalmazásának?

Ez attól is függ, milyen problémával állunk szemben.

Csökkenti a sérüléshez, betegséghez vagy érzelmi traumához kapcsoló stresszt, ezáltal segíti a regenerációt, és a szervezet egészséges működésének megőrzését. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A Quantum Biofeedback használatával nagyobb mentális tisztaság és a fizikai teljesítmény növekedése érhető el, valamint csökken a fájdalom, idegesség, magas vérnyomás.

 

A Quantum Biofeedback előnyei:

 • Nincsenek káros mellékhatásai
 • 10 000 feletti energetikai jel alapján mér, összehasonlít és visszajelez
 • Felhasználói hiba, személyes elfogultság vagy géphiba esetén vészjelzést ad
 • Három-vektoros kapcsolatot létesít a mért test és az adatbázis között
 • Könnyen mozgatható, akárhol használható
 • Hatalmas kutatási anyag tárolódik a SCIO könyvtárában
 • Hasznos lehet gyerekek számára is, hiszen ők sokszor nem tudják elmondani, megfogalmazni, hogy mi zajlik bennük. Kimutatja, ha érzelmi trauma van a tudatalattiban, ha étel intolerancia van, ha egy mélyben húzódó probléma áll például egy tanulási nehézségekkel küszködő, kezelhetetlen érzelmi reakciójú gyereknél

 

A modern technológia, és az ősi gyógyítás összekapcsolása a Quantum Biofeddback technológia előnye:

Felméri, analizálja:

 • táplálkozási hiányosságokat, bélrendszer állapotát
 • élet fontosságú vitamin és ásványi anyag hiányokat
 • allergiákat, étel érzékenységeket
 • toxinokat, méreganyagokat
 • gombákat, baktériumokat, parazitákat, vírusokat
 • a fizikai test állapotát: szervek, izmok, mirigyek, vér állapota stb
 • agyhullámokat
 • mentális stresszt
 • érzelmi blokkokat, traumákat

 

A harmonizálás,  kezelés tartalmaz:

 • táplálási kiegyensúlyozást
 • stressz csökkentést
 • szépség- és fiatalító kezeléseket
 • gerinc, fog kezelést
 • elektro akupunktúrát, és cranial sacral módszert
 • allergia érzéketlenítést
 • méregtelenítést
 • sejt szintű regenerálást, őssejt stimulálást
 • homeopátiát, bach virágterápiát
 • színterápiát
 • aura és csakra harmonizálást
 • bioritmus kezelést

 

A program végén be tudjuk tesztelni a géppel a szervezet számára legjobban felszívódó természetes vitaminokat és étrend kiegészítőket, melyek hiányában nem tud a szervezetünk jól működni, hiszen egy házat sem tudunk felépíteni, ha nem elég erős az alap. Ezek az anyagok pedig testünk fontos építőkövei.

Gyógynövényekkel tisztítjuk a szervezetet a káros toxinoktól, kórokozóktól. Fokozatosan felépítve a méregtelenítés menetét, hogy a szervezet ne gyengüljön le, és ehhez személyre szabott étrendet állítunk össze.


Egészségrecept Biorezonancia 2. kerület – 3. kerület határán.

FIGYELEM! November 1.-től az új Egészségrecept Stúdióban, a 2. kerület - 3. kerület határán, a Lajos utca és a Bécsi út sarkán várom az érdeklődőket!

 

Bejelentkezés

Vendégkönyv

 • "Egy fiatal lány keresett fel két hónapja, autoimmun sokízületi gyulladással. . . - 2015. október Megcsináltuk az állapotfelmérést, jelezte a gép is az ízületi gyulladást, de jelzett mellette ... " tovább
 • "Harmónikus családi életet élek két fiammal és férjemmel. Egy szép tavaszi napon azonban úgy éreztem, változtatnom kell életvitelemen, mert a sok munka és zaklatott élet negatívan befolyásolta ... " tovább
 • "Van természetes megoldás az étel intoleranciák okozta problémákra! :) Örülök, hogy segíthettem! :) "Egész testemen csalánkiütések jelentek meg, melyek viszkettek, azonban ezek 2-3 óra ... " tovább
 • "Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek. " Ezt a kedves levelet kaptam egy Vendégemtől. Dr. Kia küldte hozzám 1 évvel ezelőtt, különböző ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. november 13. Pár hónappal ezelőtt hívott föl egy vidám, kedves Úr, aki mondta, hogy fiatal kora ellenére sokízületi gyulladást állapítottak meg nála az orvosok... " tovább
 • "Aki már féltette a gyermekét, tudja, hogy az ember mindent megmozgat, mindenhova elmegy, csak segítséget találjon. . . . Ez történt velem is. 6 éves Szonja kislányomon 2010 őszén egyik napról, ... " tovább
 • "Szeretek ilyen üzeneteket kapni, szebbé teszik a napomat! <3 Egy újabb negatív cytológiai eredmény és a HPV is eltűnt! :) "Szia Timi! És szeretném megosztani veled, hogy most jött meg a ... " tovább
 • "Egy újabb sikertörténetet szeretnék Veletek megosztani! *. * - 2014. január 27. Méh polip és petefészek ciszta. . . volt - nincs! Endometriózis csökkent. . . Nagyszerű Lívi, csak így tovább! :) ... " tovább
 • "Biorezonancia hatékonysága Saját történetemben a gyógyulást keresve, egy internetes lapon találtam rá a Biorezonancia kezelések leírására. A fizikai és lelki állapotom mélypontra került ... " tovább
 • "3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény :) Ma este hívott egy Vendégem, Dr. Kia Páciense, most hívta a Doktor úr, és negatív lett a kontroll citológiai eredménye... " tovább
 • "Annyira imádom a „munkámat”! - 2013. november 16. Fantasztikus érzés segíteni az embereknek! Nap, mint nap érnek olyan élmények, kapok olyan köszönő leveleket, amiket mindig megfogadok, ... " tovább
 • "Annyira szeretem a "munkám". Csodálatos érzés ilyen üzeneteket kapni! :) Jön egy újabb Egészségrecept Babóca közénk! :) Orsi pár hónapja keresett fel, hogy segítsek nekik a Baba-programban, ... " tovább
 • "Tímeával több hónapja óta dolgozunk együtt. A célom az volt, hogy elhagyjam a magas vérnyomásra (a gyógyszer előtt 160/110) több, mint 10 éve szedett gyógyszeremet, amivel 140/90 körül ... " tovább
 • "Indulhat a baba-program! :) - 2013. szeptember 30. A mai nap legjobb híre egy kedves Vendégemtől, akinek rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés eredménye, és HPV gyanús volt. . . a biorezonanciás ... " tovább
 • "Timit régóta ismerem és mindig csodálattal néztem, ahogy segít az embereknek. Bevallom, hogy nem hittem a természetes gyógymódban, ha bármi bajom volt, akkor én mindig az orvosokhoz fordultam... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. október 15. Egy kedves lány üzenetét szeretném ma megosztani Veletek, mert példa értékű, hogy milyen változáson megy keresztül, amióta én megismertem. Erika ... " tovább
 • "Bejegyzésem folytatásaként megosztom Veletek, hogy hogy reagált Ági orvosa a javult eredményre. . . - 2015. október Pénteken elkeseredve, szinte sírva hívott fel Ági, hogy most jött ki a rendelőből, ... " tovább
 • "Ahol a főszereplő a NŐ, testi lelki fejlődése, gyógyulása :) Szeretnénk Veletek megosztani egy élménybeszámolót, amit kedves Vendégünk osztott meg Velünk. Leírta, milyen hatással van ... " tovább
 • "Ma reggel ismét örömkönnyes teát ittam. :) Ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Alíz üzenete megérkezett. Megszületett Timike! :) 3030 gramm, 51 cm-es kis Csoda, ahogy Édesanyja nevezi! <3 ... " tovább
 • "A következő történetet egy 18 éves lány írta… Az első rész tavaly íródott, a vége már idén. Erikával 2 éve kezdtük a kezeléseket, fiatal korához képest, elég komoly sokízületi ... " tovább
 • "Hip-hip hurrááá! Jön egy újabb Baby!!! :))) - 2013. március 22. Tegnap kaptam ezt a levelet egy kedves vendégemtől, akik már több éve szerettek volna babát, de nem sikerült. Egy kis biorezonanciás ... " tovább
 • "Imádok ilyen leveleket kapni! Ez történik az okos, intelligens emberi szervezettel, mikor megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat, hatóanyagokat. :) "Kedves Timi, szeretnék néhány ... " tovább
 • "Egyik kedves Vendégem levelét szeretném megosztani Veletek! - 2015. május 20. Ebből is látszik, hogy minden problémára van megoldás, ha valaki igazán meg szeretne gyógyulni! És minden problémának ... " tovább
 • "Pár napja újabb Tündérke született az Egészségrecept Családba, Luna! :) :) - 2015. októbere Szintén sok dolgunk volt az Anyukája szervezetével, hogy mind fizikálisan, mind hormonálisan ... " tovább
 • "Nagyon jók ezek a pozitív visszajelzések, amiket kapok Tőletek! Minden egyes üzenet, levél megerősít abban, hogy milyen csodálatos a természet patikája, mennyire működik minden természetes ... " tovább
 • "Bye - bye HPV vírus! :) Boldogan hívott pénteken az egyik kedves Vendégem, hogy most hívta Dr. Kia, és teljesen negatív a lelete, jó a citológia, és teljesen eltűnt a HPV fertőzése is... " tovább
 • "  Kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett :) Tegnap délelőtt boldogan hívott az egyik kedves Vendégem, hogy most jött ki Dr. Kia rendelőjéből, meglett a kontroll citológia ... " tovább
 • "  Megérkezett sok lány után :) a második fiú az Egészségreceptes Babócák között! :) Februárban született, és az Édesanyja szerint, nagyon jó Kisfiú! smile hangulatjel Az Ő történetük ... " tovább
 • "Van. . . . . . . Megoldás Hormonegyensúly problémára is:) Az én történetem több mint két éve kezdődött, mikor egy hűvös októberi délutáni besétáltam Timihez. Addigra már rég tudtam, hogy ... " tovább
 • "örülök, hogy az oldalra találtam" tovább
 • "Egy kedves Apuka levelét megosztom Veletek. Kisfia 13 éves, és erős ízületi fájdalom, és gyulladás miatt keresett meg 4 hónappal ezelőtt. Hamar megtaláltam a probléma okait, és Ákos mindent ... " tovább
 • "Egy éve írtam utoljára Timi Vendégkönyvébe, ahol megírtam az én kálváriám kezdetét és hogyan vettem fel Timivel a kapcsolatot. Most egy év elteltével csak jó pozitív és jó dolgokat ... " tovább
 • "A kitartás eredménye! :) - 2015. június 8. Tegnap ünnepeltük Barátnőm kislányának a 2. Születésnapját! Imádni való kis csajszi már most. Egyfolytában mosolyog, mindenkivel kedves, igazi ... " tovább
 • "Honnan ered a Biorezonancia, kinek ajánlott, hogyan hat, mi történik a testben? - 2015. október 22. Aki lemaradt tegnap az adásról, és szeretné meghallgatni, ezen a linken eléritek. Csodás ... " tovább
 • "Tósa Tímea Egészségreceptjével akkor találkoztam, amikor egy tyúktojásnyi cisztát diagnosztizáltak a petefészkemben. Az itt kapott biorezonanciás kezelések és egészségügyi tanácsok több ... " tovább
 • "3 hónap múlva Kontroll, az eredmény P2 és a HPV is eltűnt :) Napi szinten kapok olyan leveleket, üzeneteket, telefonokat a Vendégeimtől, hogy "sokkal jobban érzem magam", "elmúlt ez-az", "tudtam ... " tovább
 • "A tegnapi nap egyik sikerélménye - 2015. június 4. " Szia Timi! Ma voltam a doktor úrnál, nagyon kereste a méhpolipomat, de nem találta. . . ! Mondta, hogy így nem kell a műtét, ügyesek vagyunk, ... " tovább
 • "  "Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat. " Ezt a kedves levelet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki szerette volna velem és Veletek ... " tovább
 • "Már most imádom 2015-öt! *. * 2015. január 3. Ezt az üzenetet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, akivel csak 1 hónapot tudtunk kb. együtt dolgozni, de ez is nagyon eredményes lett úgy látom... " tovább
 • "Pár hete írtam egy üzenetet egyik kedves Vendégemnek, hogy mi újság vele, mert tudtam, hogy lombik programon vettek részt, akkor ezt az üzenetet kaptam. . . ;) "Szia Timi, nekem is pont eszembe ... " tovább
 • "A nőgyógyászati szürés fontossága - 2014. szeptember 14. Szabadságról hazatérve nincs is annál jobb érzés, mint egy kedves Vendégem telefonhívása, aki elújságolta, hogy megkapta a kontroll ... " tovább
 • "Jajj de jó ilyen üzenettel indítani az új évet! :) - 2015. január 2. Ezt ma reggel kaptam egy kedves Vendégemtől, akit pár hónapja műtöttek súlyos nőgyógyászati problémával, rosszindulatú ... " tovább
 • "MEGÚJULTAM :) Kedves Timi! Csatlakozni szeretnék a sikertörténeteid táborába. :) A múlt év őszén egy elég komoly bölcsességfog műtétet követően, sajnálatos módon az antibiotikum nemcsak ... " tovább
 • "A mai napnak is megvan a sikersztorija. . . :-) Köszönöm, hogy írtál Viki, és nagyon örülök a jó hírnek! Boldog vagyok, hogy segíthettem! <3 :-) "Szia Timi, Meg szeretném veled osztani ... " tovább
 • "Imádom az ilyen üzeneteket! :) A legnagyobb öröm, hozzásegíteni egy párt, hogy lehessen kisbabájuk. A napokban volt nálam az egyik egy éves kis Angyalkám. Az az érzés, amikor a szemembe nézett, ... " tovább
 • "A mai nap legjobb hírét most kaptam! :) - 2015. szeptembere Egy kedves Vendégemnek volt múlt héten műtétje, jóindulatú agydaganata van (volt). Az előző műtétnél vett szövettanból úgy ... " tovább
 • "Természetes gyógymódok híve vagyok szerencsésen a nőgyógyászom is, az Ő ajánlásával kerültem kapcsolatba Timivel 2012. év májusában. Párommal féléve próbálkoztunk babával, amikor ... " tovább
 • "Nem lehet szavakkal kifejezni ezt az érzést, amikor kapok egy ilyen első ultrahang képet! *. * - 2015. május 21. Nagyon Boldog vagyok! :) Közel egy éves "próbálkozás" után jött el hozzám ... " tovább
 • "Nagyon szeretek ilyen üzeneteket kapni! :) "Sziasztok! :) Csak egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. Voltam Dr. Kianál az első citológiámon a műtétem után . . . negatív lett. :) Eltűnt ... " tovább
 • "Egy újabb kis Tündérkével bővült az Egészségrecept Család! :) - 2015. november 30. Ma kaptam ezt a két elbűvölő fotót Annáról, aki a héten már 2 hónapos lesz. Édesanyja hormonális ... " tovább
 • "5 éves korom óta sportolok, és 22 évig voltam élsportoló, ami bizony igencsak igénybe vette a szervezetemet, ízületeimet. Pályafutásom elején még magam kellett, hogy megtapasztaljam teljesítőképességem ... " tovább
 • "P3-as citológia, HPV fertőzéssel - 2012. december 11. Ezt az üzenetet ma kaptam egy nagyon kedves Vendégemtől, nagyon örültem neki, bevallom el is érzékenyültem. . . :) Óriási öröm segíteni ... " tovább
 • "Ma Babás napom volt, ami a jó híreket illeti. . . :) - 2014. november 26. Egyik Vendégemtől - aki most a héten volt lombik programon - kaptam egy üzenetet, hogy 1-jén tudjuk meg, hogy sikeres volt-e ... " tovább
 • "Amikor már csak az injekció segít…… Timi rendelésén először 2011 februárjában jártam. Szkeptikus ember vagyok, szeretem látni az elmondott-leírt dolgok bizonyítottját. Már akkor gyanús ... " tovább
 • "Amiért érdemes! :) - 2015. június 19. Tegnap jött hozzám egy Vendégem Édesanyja kezelésre. Mielőtt neki fogtunk volna, elkezdte mesélni, hogy voltak hétvégén a lányánál ebédelni, és ... " tovább
 • "Mikor utoljára írtam 7 hetes terhes voltam. Volt egy fogadott orvosom, és TIMI!!!!!! A terhesség minden pillanatát élveztem és jól is viseltem. Szedtem a Timi által adott természetes vitaminokat, ... " tovább
 • "Korábban meséltem már Nektek Alíz történetét, hogy - hogy sikerült idáig eljutnunk, hogy sikerült a Pocaklakó! :) Most viszont már biztos, hogy kislány lesz, nem szégyenlősködött tovább, ... " tovább
 • "Az élet csodája :) <3 Pocak :) Ezt a kedves levelet ma kaptam. Imádom az ilyen üzeneteket, képeket! Az élet csodája! <3 ;) Alíz ösztrogén dominanciás tünetekkel jött hozzám, elkezdtük ... " tovább
 • "Tegnap kaptam egyik kedves Vendégemtől üzenetet, hogy megszületett Zsomborka. Nagyon szép, nagy Baba, Ő is és Anyukája is jól vannak. :) <3 Imádom az ilyen pillanatokat, amikor kapom a fotókat, ... " tovább
 • "P5-ös citológiai eredmény. . . - 2014. augusztus 25. Szeretném megosztani Veletek egy csodálatos Lány/Nő levelét, amit a napokban kaptam. Márciusban keresett meg, hogy interneten böngészve megtalálta ... " tovább
 • "Autoimmun sokizületi gyulladás. . . - 2014. szeptember 20. Ezt az üzenetet tegnap este kaptam, egy kedves Vendégemtől: "Szia Timi! Képzeld, most vettem át a véreredményemet, és a gyulladás ... " tovább
 • "Van egy újabb kis Angyalkám! :) - 2015. január 22. Nagyon-nagyon örülök, és sok boldogságot, jó egészséget mindkettőtöknek Zsuzsi! *. * "Szia Timi! Rég jártam nálad és főleg azért, ... " tovább
 • "Egy újabb Egészségreceptes Babóca! - 2015. október Zsuzsával elég sokáig dolgoztunk együtt, hogy sikerülhessen a Baba, de megérte a kitartó diéta, kezelések, a különböző kúrák, hiszen ... " tovább

Egyéb szolgáltatások

Egészségügyi állapotfelmérés Táplálkozási-életmód tanácsadó Mágneses-elektro akupunktúra Méregtelenítés, stresszkezelés Fogyókúra program Egyéni edzésterv készítés Nőgyógyászati problémák Gerincfájdalom Stresszoldó masszázsok Holistic Pulsing, haramasszázs, coaching Hírlevelek

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akciós ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!