Biorezonancia
Kezdőlap WEBSHOP Rólam Termékek Vendégkönyv Kapcsolat Bejelentkezés Fotók
Egészségügyi állapotfelmérés

Quantum Biofeedback Terápia

Mi az a Quantum Biofeedback terápia?

Közérthetően a Quantum Biofeedback fogalmáról és működéséről


A Quantum Biofeedback terápia a korszerű orvostudomány egyik legtöbb lehetőséget ígérő területe, amely az alapvető élettani folyamatok befolyásolásával  a szervezet önregenerációs képességeinek serkentését, vagyis gyakorlatilag az öngyógyítást célozza.

A sejtjeink elektromos aktivitását vizsgáló Quantum Biofeedback segítségével pontos információkat kapunk állapotunkról, valamint befolyásolhatjuk szervezetünk sejtszintű működését.

Míg a korábbi felfogás alapján az anyagi világ különálló, egymástól független testekből áll, addig a tudomány mai állása szerint egyértelmű, hogy világunk (az általunk megtapasztalható fizikai síkon) egy érzékenyen összehangolt, rendkívül bonyolult információ-összeköttetéseken alapuló rendszer, amelyen belül az emberi és egyéb szervezetek sem szimplán különféle molekulákból felépülő biokémiai struktúrák, hanem változatos rezgő hullámformák nagyszerű szövevényei.

A természetgyógyászok és a holisztikus gyógymódokat alkalmazó orvosok mellett napjainkban egyre többen érdeklődnek a Quantum Biofeedback Terápia alkalmazási lehetőségeiről, és az utóbbi évek kutatási eredményeire támaszkodva egyre több tudományos fórumon ismerik el a Quantum Biofeedback hatékonyságát. Azonban sokan még mindig kétes véleménnyel vannak erről a módszerről, hiszen azok számára, akik nem járatosak a hullámtanban, sokkal inkább misztikusnak, semmint tudományosnak tűnhet a quantum biofeedback alkalmazása.

Hogy eloszlassuk az ismeretlen iránti kételyeket, az alábbiakban a Quantum Biofeedback Terápia alkalmazásának lehetőségeit ismertetjük közérthető formában.

A Quantum Biofeedback Terápia a jövő orvostudománya

A fejlett orvostudomány nélkülözhetetlen diagnosztikai módszerei közé tartozik az EKG, EEG és EMG, amelyek a különböző létfontosságú szervek, területek (szív, agykéreg és vázizomzat) elektromos aktivitását mérik. A legújabb kutatások ezt a kört bővítették ki; a szervezet elektromos tevékenységének mérését tették lehetővé a Quantum Biofeedback elvén alapuló diagnosztikai és terápiás lehetőségekkel, új távlatokat nyitva a gyógyításban és egészségmegőrzésben.

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet és hangsúlyt kap a prevenció és a mellékhatásoktól mentes, "természetes gyógymódok" alkalmazása a gyógyászatban. A holisztikus szemléletű kutatók szerint a szervezet önregenerációs képességének fokozása a kulcs a betegségek megelőzéséhez és gyógyításához, s épp ezért a Quantum Biofeedback Terápia a jövő orvostudományának egyik legtöbbet ígérő területe. Természeténél fogva igen sokrétűen alkalmazható, ráadásul semmilyen káros mellékhatása nincs.

Teljes körű Quantum Biofeedback felmérés a 2. kerület – 3. kerület határánál, könnyen megközelíthető helyen.

 

A Quantum Biofeedback alapjai

A Quantum Biofeedback Terápia módszertana az ún. Schumann-hullámon alapszik.  A Schuman-hullám a bolygónkon mindenütt egységes, 7.8 Hz frekvenciájú rezgés, amely a földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatásokból adódik. A Schumann-hullámoknak 1978-ig nem tulajdonítottak jelentőséget; ekkor derült ki, hogy rezgésszámuk megegyezik az emberi agy alfa-hullámainak rezgésszámával, amelyek az álom és ébrenlét határán mérhetők a hippocampusban.

Később arra is fény derült, hogy a Schumann-hullámok az egész Földet körbeölelő, összefüggő és egységes elektromos mezőt alkotnak, így ez a rezgés bolygónk minden emlősénél azonos.

Az elektromágneses (EM) tér

Szervezetünk sejtjei között másodpercenként több ezer kémiai folyamat zajlik le. Ezeket az elektromágneses tér váltja ki,  szabályozza, illetve hangolja össze. A NASA kutatói megállapították, hogy az űrállomásokon az emberi szervezet belső egyensúlya felborul (mivel ott nem érvényesül bolygónk elektromágneses hatása), ezért az egészségügyi problémák elkerülése érdekében a Schumann-hullámokkal egyező, mesterséges elektromágneses mezőt gerjesztettek az űrállomás legénysége számára.

A kutatatók azonban azt is felismerték, hogy az ilyen mesterségesen létrehozott EM erőtér szabályozásával képesek az űrhajósok egészségi állapotát felügyelni és szükség esetén gyógyítani is - a távolból. Mivel ez jelentősen megkönnyíti munkájukat, a NASA érdeklődésének köszönhetően a Quantum Biofeedback lehetőségeinek kutatása is felgyorsult.

 

Kvantum biológia - a mérhető rezgések és az Élet

Testünk sejtekből épül fel, és szervezetünk működése közben folyamatosan több ezer sejtszintű folyamat (kb. 7.000 kémiai reakció/sejt/másodperc!) zajlik bennünk. Sejtjeink mindegyike táplálkozik, energiát termel, valamint saját funkciójának ellátása közben anyagcsereterméket hoz létre. A kvantum-biológia alapját az szolgáltatja, hogy minden egyes biokémiai folyamat előtt mérhetően megváltozik a sejtek elektromágneses aktivitása. A Quantum Biofeedback segítségével mérhető a sejtek kommunikációja.

 

A hullámok ereje

A Quantum Biofeedback elmélete szerint az anyag rendelkezik egy materializálódott formával és egy elektromágneses tulajdonsággal is. Ahogy a molekulákban mozognak az egyes elektronok, folyamatosan kölcsönhatásban állnak egymással és környezetükkel.

Mivel szervezetünk több milliárd(!) sejtből áll, tömérdek folyamatnak kell egyszerre megvalósulnia, ami tökéletes sorrendiséget és gyors irányítást igényel. A Quantum Biofeedback egy olyan eljárás, amely során EM jelekkel tudunk kommunikálni a sejtekkel, így ha a sejtek valamilyen külső hatás miatt hibás utasításokat kapnak, akkor az elváltozás idejében észrevehető és helyrehozható.

 

Interferencia

A Quantum Biofeedback a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia és kioltás jelenségein alapul, vagyis gyakorlatilag a különböző hullámok találkozása során fellépő jelenségről van szó, amely kimenetele attól függően alakul, hogy a hullámok épp milyen fázisban vannak a találkozás pillanatában. Míg bizonyos hullámok erősítik, addig más hullámok gyengítik vagy akár kioltják egymás hatását.

 

Sejtbeszéd

A Quantum Biofeedback alapjait W. R. Adey fektette le baromfikon végzett kísérleteivel. Adey a baromfik agysejtjeit vizsgálva felfedezte, hogy egy sejt rezgésre adott reakciója a frekvenciától és a jel intenzitásától is függ. Csak akkor történhet  jeltovábbítás, ha az elektromos impulzus elég intenzív, hogy gerjessze a szövetekben lévő proteinláncokat, de nem olyan erős, hogy a láncok szétváljanak tőle.

A sejtek megszűrik, hogy milyen jeleket engednek be, ezért a Quantum Biofeedback alkalmazásához tudni kell, hogy melyik típusú sejt milyen frekvencián kommunikál. Más szavakkal mondva, minden sejtet a maga nyelvén kell megszólítani.

Ezt a kommunikációs hézagot Adey-ablaknak hívjuk. Ennek köszönhető, hogy a quantum biofeedback terápiának nincsenek káros mellékhatásai, mivel a sejtek „meg sem hallják" a nem nekik szóló üzeneteket.

 

Harmonikus és diszharmonikus hullámok

Nincsen hibás működés a hibás működésre utaló rezgések nélkül, azaz egy betegség mindig hibás rezgésként mutatkozik meg a szervezet EM képében. Az egészséges hullámokat harmonikusnak, a betegségekre jellemző hullámokat pedig diszharmonikusnak nevezzük. A Quantum Biofeedback Terápia során kiigazítjuk a diszharmonikus hullámokat.

A Quantum Biofeedback kezelések során a harmonikus rezgéseket megerősítjük, a diszharmonikusakat pedig megszüntetjük: ha valamilyen betegségnél ellentétes értelmű hullámokat - utasításokat - bocsátunk a sejtekre, azzal véget vetünk a hibás kommunikációnak, így magát a betegség okát szüntetjük meg.

 

A víz emlékezete

Szervezetünk képes megőrizni a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket. A Quantum Biofeedback Terápiával kibocsátott utasításokat a vízmolekulák őrzik - már csak az a kérdés, hogy a sejtekben mennyi ideig tartható fenn ez az információ. A vízmemória információ tárolási/hordozási képessége a szervezet hidratáltsági állapotától is függ.

A víz molekula dipólusos; egyik oldala negatív, másik pedig pozitív. A negatív rész mindig  a pozitívval kapcsolódik össze, aminek köszönhetően a vízmolekulák a térben hatalmas variációs lehetőséggel tudnak elrendeződni - ez szolgáltatja a sejtek biológiai emlékezetét. Sajnos, ez a fajta tároló nem örök, mivel a jeleket a külső környezeti hatások felülírhatják, de hosszabb ideig megőrződnek, ha a kezeléseket újra és újra megismételjük.

 

A Quantum Biofeedback elve

A Quantum Biofeedback rendkívül összetett folyamat, amely révén megtanulhatunk a különféle információkkal dolgozni és felhasználhatjuk azokat egészségünk érdekében.

Az elv egyszerű: A közölt, helyes információval felülírjuk az eltávolítandó, hibás információt. Ha rendszeresen hatunk az élő anyagra, amely a negatív információ hordozója és emiatt nem megfelelően működik, akkor megváltoztathatjuk működését, azaz beindíthatjuk a szervezet regenerációs folyamatát, helyreállíthatjuk a normális működést.

 

Miért választottam ezt a gépet, ezt a módszert?

Többféle biorezonanciás gép van ma már a piacon. Én azért döntöttem a SCIO Quantum Biofeedback módszer mellett, mert ez a gép nem csak a fizikai testet térképezi fel, hanem meg tudjuk vele nézni az energetika test (aura, csakrák) állapotát is. Sőt a lelki problémákat is jelzi nekünk. Az embert mindig holisztikusan kell nézni. Nem lehet szétválasztani a test-lélek-szellem egységét. Hiába kezelnénk csak a fizikai testet, ha a lélek beteg, újra és újra elő fog jönni a probléma.

 

Mit tud a Quantum Biofeedback módszer?

A Quantum Biofeedback csúcstechnológiájú készülék képes feltérképezni a szervezetet, annak sejtszintű működését, és visszajelzést szolgáltatni pár percen belül. Használata segít, hogy testünk jelzéseit felhasználva fejlesszük egészségünket. A SCIO Quantum Biofeedback azokat a stressz faktorokat célozza meg, amelyek a modern életmóddal és környezettel járnak együtt.

Kortól függetlenül alkalmazható bárkinél, szükség esetén speciálisan állatoknál is. A készülék a nyelvtől, a verbális és vizuális vagy tudatos gondolkodási folyamatoktól függetlenül kommunikál a szervezettel.

 

Mik azok a stressz faktorok?

A stressz faktorok közé tartoznak azok a tényezők, amelyekkel együtt születtünk vagy az életünk során befolyásoltak minket, illetve a különböző káros környezeti behatások révén kerültek testünkbe. A gép megtalálja testünkben azokat a gyengeségeket, mint például kórokozók (gombák, baktériumok, vírusok, paraziták), táplálkozási hiányok, allergiák, étel érzékenységek. Feltérképezi, hogy milyen toxinok gyengíthetik az immunrendszerünket, mik okozhatnak gyulladást, hibás működést sejtjeinkben, szerveinkben. Mivel a gép sejt szinten, több féle szemszögből méri ezeket a rezgéseket, kétségtelenül más, mint a klinikai vizsgálati módszerek (vérvétel, röntgen stb.)

 

Hogyan működik a Quantum Biofeedback?

Testünk elektronikus  reaktivitása különböző paraméterek (pl. amper, impedancia, volt, kapacitás, induktancia, stb.) segítségével mérhető. A SCIO Quantum Biofeedback az elemek három vektoros (tri-vector) rezonancia frekvenciáit hasonlítja össze a kliens háromvektoros frekvenciáival. Használata kényelmes és gyors: a készülék 5 perces energetikai tesztet végez, az eredményeket betölti speciális programjába. Ezek az információk a szervezet stressz faktorait és a test energetikai állapotát mutatják.

Amikor a SCIO megmérte a szervezet különböző szintjeit: vitamin és ásványi anyag tartományokat, aminosavak, enzimek, hormonok szintjét, megnézte milyen toxinok: ételadalékok, környezeti toxinok, nehézfémek, gombák, baktériumok, paraziták,  terhelik a testet, megvizsgálta a belső szervek egyensúlyát, akkor összehasonlítja ezeket a „normálissal".

Alapvetően észrevesz mindent, ami negatívan hat az egészségre. Miután megmérte a test frekvenciáit, visszatáplálja a saját frekvenciákat, hogy semlegesítse a negatív hullám mintákat. Ez vagy a frekvencia hozzáadását jelenti, más esetekben a frekvencia megfordítását.

A SCIO Quantum Biofeedback a kvantum fizika tudományára épülő, 100%-ig megbízhatóan működő rendszer.

 • Vizsgálat közben több ezer energetikai jelre rezonál és jelzi a szervezet ezekre adott reakcióit.
 • Méri az aktuális feszültséget és a bőr ellenállását.
 • Összehasonlítja a szervezet tri-vector rezonáló frekvenciáit az adatbázisában tárolt energetikai jelekkel (ezek száma meghaladja a 10.000-et).
 • Kliens központú, autofókuszált, galvanikus bőrreflex-szel (GSR) visszajelez, lehetővé téve ezáltal az elektromos potenciál és GSR mikro-áram mérését.

 

Mi érezhető a SCIO Biofeedback alkalmazásakor?

A legtöbben nem éreznek semmit a kezelés során, de vannak, akik az ülést követően energikusabbnak érzik magukat, vagy épp mély relaxációt élnek át a készülék használatakor.

 

Milyen hatása van a Quantum Biofeedback alkalmazásának?

Ez attól is függ, milyen problémával állunk szemben.

Csökkenti a sérüléshez, betegséghez vagy érzelmi traumához kapcsoló stresszt, ezáltal segíti a regenerációt, és a szervezet egészséges működésének megőrzését. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A Quantum Biofeedback használatával nagyobb mentális tisztaság és a fizikai teljesítmény növekedése érhető el, valamint csökken a fájdalom, idegesség, magas vérnyomás.

 

A Quantum Biofeedback előnyei:

 • Nincsenek káros mellékhatásai
 • 10 000 feletti energetikai jel alapján mér, összehasonlít és visszajelez
 • Felhasználói hiba, személyes elfogultság vagy géphiba esetén vészjelzést ad
 • Három-vektoros kapcsolatot létesít a mért test és az adatbázis között
 • Könnyen mozgatható, akárhol használható
 • Hatalmas kutatási anyag tárolódik a SCIO könyvtárában
 • Hasznos lehet gyerekek számára is, hiszen ők sokszor nem tudják elmondani, megfogalmazni, hogy mi zajlik bennük. Kimutatja, ha érzelmi trauma van a tudatalattiban, ha étel intolerancia van, ha egy mélyben húzódó probléma áll például egy tanulási nehézségekkel küszködő, kezelhetetlen érzelmi reakciójú gyereknél

 

A modern technológia, és az ősi gyógyítás összekapcsolása a Quantum Biofeddback technológia előnye:

Felméri, analizálja:

 • táplálkozási hiányosságokat, bélrendszer állapotát
 • élet fontosságú vitamin és ásványi anyag hiányokat
 • allergiákat, étel érzékenységeket
 • toxinokat, méreganyagokat
 • gombákat, baktériumokat, parazitákat, vírusokat
 • a fizikai test állapotát: szervek, izmok, mirigyek, vér állapota stb
 • agyhullámokat
 • mentális stresszt
 • érzelmi blokkokat, traumákat

 

A harmonizálás,  kezelés tartalmaz:

 • táplálási kiegyensúlyozást
 • stressz csökkentést
 • szépség- és fiatalító kezeléseket
 • gerinc, fog kezelést
 • elektro akupunktúrát, és cranial sacral módszert
 • allergia érzéketlenítést
 • méregtelenítést
 • sejt szintű regenerálást, őssejt stimulálást
 • homeopátiát, bach virágterápiát
 • színterápiát
 • aura és csakra harmonizálást
 • bioritmus kezelést

 

A program végén be tudjuk tesztelni a géppel a szervezet számára legjobban felszívódó természetes vitaminokat és étrend kiegészítőket, melyek hiányában nem tud a szervezetünk jól működni, hiszen egy házat sem tudunk felépíteni, ha nem elég erős az alap. Ezek az anyagok pedig testünk fontos építőkövei.

Gyógynövényekkel tisztítjuk a szervezetet a káros toxinoktól, kórokozóktól. Fokozatosan felépítve a méregtelenítés menetét, hogy a szervezet ne gyengüljön le, és ehhez személyre szabott étrendet állítunk össze.


Egészségrecept Biorezonancia 2. kerület – 3. kerület határán.

FIGYELEM! November 1.-től az új Egészségrecept Stúdióban, a 2. kerület - 3. kerület határán, a Lajos utca és a Bécsi út sarkán várom az érdeklődőket!

 

Bejelentkezés

Vendégkönyv

 • "örülök, hogy az oldalra találtam" tovább
 • "Ma Babás napom volt, ami a jó híreket illeti. . . :) - 2014. november 26. Egyik Vendégemtől - aki most a héten volt lombik programon - kaptam egy üzenetet, hogy 1-jén tudjuk meg, hogy sikeres volt-e ... " tovább
 • "P5-ös citológiai eredmény. . . - 2014. augusztus 25. Szeretném megosztani Veletek egy csodálatos Lány/Nő levelét, amit a napokban kaptam. Márciusban keresett meg, hogy interneten böngészve megtalálta ... " tovább
 • "Egy éve írtam utoljára Timi Vendégkönyvébe, ahol megírtam az én kálváriám kezdetét és hogyan vettem fel Timivel a kapcsolatot. Most egy év elteltével csak jó pozitív és jó dolgokat ... " tovább
 • "Szeretek ilyen üzeneteket kapni, szebbé teszik a napomat! <3 Egy újabb negatív cytológiai eredmény és a HPV is eltűnt! :) "Szia Timi! És szeretném megosztani veled, hogy most jött meg a ... " tovább
 • "Biorezonancia hatékonysága Saját történetemben a gyógyulást keresve, egy internetes lapon találtam rá a Biorezonancia kezelések leírására. A fizikai és lelki állapotom mélypontra került ... " tovább
 • "Korábban meséltem már Nektek Alíz történetét, hogy - hogy sikerült idáig eljutnunk, hogy sikerült a Pocaklakó! :) Most viszont már biztos, hogy kislány lesz, nem szégyenlősködött tovább, ... " tovább
 • "Harmónikus családi életet élek két fiammal és férjemmel. Egy szép tavaszi napon azonban úgy éreztem, változtatnom kell életvitelemen, mert a sok munka és zaklatott élet negatívan befolyásolta ... " tovább
 • "Aki már féltette a gyermekét, tudja, hogy az ember mindent megmozgat, mindenhova elmegy, csak segítséget találjon. . . . Ez történt velem is. 6 éves Szonja kislányomon 2010 őszén egyik napról, ... " tovább
 • "Timit régóta ismerem és mindig csodálattal néztem, ahogy segít az embereknek. Bevallom, hogy nem hittem a természetes gyógymódban, ha bármi bajom volt, akkor én mindig az orvosokhoz fordultam... " tovább
 • "5 éves korom óta sportolok, és 22 évig voltam élsportoló, ami bizony igencsak igénybe vette a szervezetemet, ízületeimet. Pályafutásom elején még magam kellett, hogy megtapasztaljam teljesítőképességem ... " tovább
 • "  Kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett :) Tegnap délelőtt boldogan hívott az egyik kedves Vendégem, hogy most jött ki Dr. Kia rendelőjéből, meglett a kontroll citológia ... " tovább
 • "Annyira szeretem a "munkám". Csodálatos érzés ilyen üzeneteket kapni! :) Jön egy újabb Egészségrecept Babóca közénk! :) Orsi pár hónapja keresett fel, hogy segítsek nekik a Baba-programban, ... " tovább
 • "Az élet csodája :) <3 Pocak :) Ezt a kedves levelet ma kaptam. Imádom az ilyen üzeneteket, képeket! Az élet csodája! <3 ;) Alíz ösztrogén dominanciás tünetekkel jött hozzám, elkezdtük ... " tovább
 • "Bye - bye HPV vírus! :) Boldogan hívott pénteken az egyik kedves Vendégem, hogy most hívta Dr. Kia, és teljesen negatív a lelete, jó a citológia, és teljesen eltűnt a HPV fertőzése is... " tovább
 • "Van. . . . . . . Megoldás Hormonegyensúly problémára is:) Az én történetem több mint két éve kezdődött, mikor egy hűvös októberi délutáni besétáltam Timihez. Addigra már rég tudtam, hogy ... " tovább
 • "3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény :) Ma este hívott egy Vendégem, Dr. Kia Páciense, most hívta a Doktor úr, és negatív lett a kontroll citológiai eredménye... " tovább
 • "A mai napnak is megvan a sikersztorija. . . :-) Köszönöm, hogy írtál Viki, és nagyon örülök a jó hírnek! Boldog vagyok, hogy segíthettem! <3 :-) "Szia Timi, Meg szeretném veled osztani ... " tovább
 • "Egy nagyon érdekes történetet szeretnék megosztani Veletek. Több mint 10 éve dolgozom ezzel a Biorezonanciás géppel, és nagyon sokféle esetet láttam már. De még nekem is vannak olyan sztorik, ... " tovább
 • "Imádom az ilyen reggeli üzeneteket! Mindig megerősít, hogy mennyire működik a természet patikája, és hogy az emberi test képes magát regenerálni, és helyreállítani! Örülök, hogy segíthettem ... " tovább
 • "  Megérkezett sok lány után :) a második fiú az Egészségreceptes Babócák között! :) Februárban született, és az Édesanyja szerint, nagyon jó Kisfiú! smile hangulatjel Az Ő történetük ... " tovább
 • "Indulhat a baba-program! :) - 2013. szeptember 30. A mai nap legjobb híre egy kedves Vendégemtől, akinek rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés eredménye, és HPV gyanús volt. . . a biorezonanciás ... " tovább
 • "Egyik kedves Vendégem levelét szeretném megosztani Veletek! - 2015. május 20. Ebből is látszik, hogy minden problémára van megoldás, ha valaki igazán meg szeretne gyógyulni! És minden problémának ... " tovább
 • "P3-as citológia, HPV fertőzéssel - 2012. december 11. Ezt az üzenetet ma kaptam egy nagyon kedves Vendégemtől, nagyon örültem neki, bevallom el is érzékenyültem. . . :) Óriási öröm segíteni ... " tovább
 • "Hurrá! Gyöngyvér megúszta a nőgyógyászati műtétet! 3 hónap alatt annyit javult a szervezete, hogy negatív lett a citológiai eredménye! "Kedves Timi, Alábbiakban küldöm röviden a történetem ... " tovább
 • "Egy fiatal lány keresett fel két hónapja, autoimmun sokízületi gyulladással. . . - 2015. október Megcsináltuk az állapotfelmérést, jelezte a gép is az ízületi gyulladást, de jelzett mellette ... " tovább
 • "Ma ismét egy boldog üzenettel indult a napom. :) Egy újabb Angyalkával bővül az Egészségrecept Családunk! :) Imáááááádom az ilyen reggeleket! "Szia! Szükségünk lenne a további tanácsaidra, ... " tovább
 • "Nem lehet szavakkal kifejezni ezt az érzést, amikor kapok egy ilyen első ultrahang képet! *. * - 2015. május 21. Nagyon Boldog vagyok! :) Közel egy éves "próbálkozás" után jött el hozzám ... " tovább
 • "Ismét egy kedves visszajelzés, hogy mennyire működik ez a módszer, amivel dolgozom. Ha helyre állítjuk a tesi-lelki egyensúlyt, a szervezetünk elkezd normálisan működni. :) "Szia Timi! A héten ... " tovább
 • "Ezt a kedves levelet kaptam egyik Vendégemtől. :) <3 Annyira imádom ezt a Biorezonanciás gépet amivel dolgozom, mert nélküle nem tudnék ilyen hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak. Kollégának ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. november 13. Pár hónappal ezelőtt hívott föl egy vidám, kedves Úr, aki mondta, hogy fiatal kora ellenére sokízületi gyulladást állapítottak meg nála az orvosok... " tovább
 • "Honnan ered a Biorezonancia, kinek ajánlott, hogyan hat, mi történik a testben? - 2015. október 22. Aki lemaradt tegnap az adásról, és szeretné meghallgatni, ezen a linken eléritek. Csodás ... " tovább
 • "Amikor már csak az injekció segít…… Timi rendelésén először 2011 februárjában jártam. Szkeptikus ember vagyok, szeretem látni az elmondott-leírt dolgok bizonyítottját. Már akkor gyanús ... " tovább
 • "Pár napja újabb Tündérke született az Egészségrecept Családba, Luna! :) :) - 2015. októbere Szintén sok dolgunk volt az Anyukája szervezetével, hogy mind fizikálisan, mind hormonálisan ... " tovább
 • "Tósa Tímea Egészségreceptjével akkor találkoztam, amikor egy tyúktojásnyi cisztát diagnosztizáltak a petefészkemben. Az itt kapott biorezonanciás kezelések és egészségügyi tanácsok több ... " tovább
 • "Tegnap kaptam egyik kedves Vendégemtől üzenetet, hogy megszületett Zsomborka. Nagyon szép, nagy Baba, Ő is és Anyukája is jól vannak. :) <3 Imádom az ilyen pillanatokat, amikor kapom a fotókat, ... " tovább
 • "Egy újabb Egészségreceptes Babóca! - 2015. október Zsuzsával elég sokáig dolgoztunk együtt, hogy sikerülhessen a Baba, de megérte a kitartó diéta, kezelések, a különböző kúrák, hiszen ... " tovább
 • "A mai nap legjobb hírét most kaptam! :) - 2015. szeptembere Egy kedves Vendégemnek volt múlt héten műtétje, jóindulatú agydaganata van (volt). Az előző műtétnél vett szövettanból úgy ... " tovább
 • "Annyira imádom a „munkámat”! - 2013. november 16. Fantasztikus érzés segíteni az embereknek! Nap, mint nap érnek olyan élmények, kapok olyan köszönő leveleket, amiket mindig megfogadok, ... " tovább
 • "Egy kedves Apuka levelét megosztom Veletek. Kisfia 13 éves, és erős ízületi fájdalom, és gyulladás miatt keresett meg 4 hónappal ezelőtt. Hamar megtaláltam a probléma okait, és Ákos mindent ... " tovább
 • "Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek. " Ezt a kedves levelet kaptam egy Vendégemtől. Dr. Kia küldte hozzám 1 évvel ezelőtt, különböző ... " tovább
 • "Még egy babócánk született, Levente! :) Csodaszép Kisfiú, Isten hozott itt a Földön, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neked, és az egész Családodnak! :) Ezt írta az Anyukája ... " tovább
 • "Szeretnék megosztani Veletek egy nagyszerű történetet, amit ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki fél éve tartó, erős köhögésétől szeretett volna megszabadulni, és sikerült! :) Évek ... " tovább
 • "Hip-hip hurrááá! Jön egy újabb Baby!!! :))) - 2013. március 22. Tegnap kaptam ezt a levelet egy kedves vendégemtől, akik már több éve szerettek volna babát, de nem sikerült. Egy kis biorezonanciás ... " tovább
 • "Mikor utoljára írtam 7 hetes terhes voltam. Volt egy fogadott orvosom, és TIMI!!!!!! A terhesség minden pillanatát élveztem és jól is viseltem. Szedtem a Timi által adott természetes vitaminokat, ... " tovább
 • "Ma reggel ismét örömkönnyes teát ittam. :) Ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Alíz üzenete megérkezett. Megszületett Timike! :) 3030 gramm, 51 cm-es kis Csoda, ahogy Édesanyja nevezi! <3 ... " tovább
 • "Ahol a főszereplő a NŐ, testi lelki fejlődése, gyógyulása :) Szeretnénk Veletek megosztani egy élménybeszámolót, amit kedves Vendégünk osztott meg Velünk. Leírta, milyen hatással van ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. október 15. Egy kedves lány üzenetét szeretném ma megosztani Veletek, mert példa értékű, hogy milyen változáson megy keresztül, amióta én megismertem. Erika ... " tovább
 • "Autoimmun sokizületi gyulladás. . . - 2014. szeptember 20. Ezt az üzenetet tegnap este kaptam, egy kedves Vendégemtől: "Szia Timi! Képzeld, most vettem át a véreredményemet, és a gyulladás ... " tovább
 • "Bejegyzésem folytatásaként megosztom Veletek, hogy hogy reagált Ági orvosa a javult eredményre. . . - 2015. október Pénteken elkeseredve, szinte sírva hívott fel Ági, hogy most jött ki a rendelőből, ... " tovább
 • "Van természetes megoldás az étel intoleranciák okozta problémákra! :) Örülök, hogy segíthettem! :) "Egész testemen csalánkiütések jelentek meg, melyek viszkettek, azonban ezek 2-3 óra ... " tovább
 • "3 hónap múlva Kontroll, az eredmény P2 és a HPV is eltűnt :) Napi szinten kapok olyan leveleket, üzeneteket, telefonokat a Vendégeimtől, hogy "sokkal jobban érzem magam", "elmúlt ez-az", "tudtam ... " tovább
 • "Van egy újabb kis Angyalkám! :) - 2015. január 22. Nagyon-nagyon örülök, és sok boldogságot, jó egészséget mindkettőtöknek Zsuzsi! *. * "Szia Timi! Rég jártam nálad és főleg azért, ... " tovább
 • "Imádom az ilyen üzeneteket! :) A legnagyobb öröm, hozzásegíteni egy párt, hogy lehessen kisbabájuk. A napokban volt nálam az egyik egy éves kis Angyalkám. Az az érzés, amikor a szemembe nézett, ... " tovább
 • "Jajj de jó ilyen üzenettel indítani az új évet! :) - 2015. január 2. Ezt ma reggel kaptam egy kedves Vendégemtől, akit pár hónapja műtöttek súlyos nőgyógyászati problémával, rosszindulatú ... " tovább
 • "A kitartás eredménye! :) - 2015. június 8. Tegnap ünnepeltük Barátnőm kislányának a 2. Születésnapját! Imádni való kis csajszi már most. Egyfolytában mosolyog, mindenkivel kedves, igazi ... " tovább
 • "A következő történetet egy 18 éves lány írta… Az első rész tavaly íródott, a vége már idén. Erikával 2 éve kezdtük a kezeléseket, fiatal korához képest, elég komoly sokízületi ... " tovább
 • "Már most imádom 2015-öt! *. * 2015. január 3. Ezt az üzenetet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, akivel csak 1 hónapot tudtunk kb. együtt dolgozni, de ez is nagyon eredményes lett úgy látom... " tovább
 • "Egy újabb kis Tündérkével bővült az Egészségrecept Család! :) - 2015. november 30. Ma kaptam ezt a két elbűvölő fotót Annáról, aki a héten már 2 hónapos lesz. Édesanyja hormonális ... " tovább
 • "Itt egy újabb Kisfiú! Lányok, húzzatok bele! Tegnap este kaptam ezt az üzenetet, és ezt a kis csodát! Szia Timi!Örömmel értesítelek hogy kisbabánk lesz! Most 14. hétben vagyunk,ma voltam ... " tovább
 • "Természetes gyógymódok híve vagyok szerencsésen a nőgyógyászom is, az Ő ajánlásával kerültem kapcsolatba Timivel 2012. év májusában. Párommal féléve próbálkoztunk babával, amikor ... " tovább
 • "Egy újabb sikertörténetet szeretnék Veletek megosztani! *. * - 2014. január 27. Méh polip és petefészek ciszta. . . volt - nincs! Endometriózis csökkent. . . Nagyszerű Lívi, csak így tovább! :) ... " tovább
 • "Pár hete írtam egy üzenetet egyik kedves Vendégemnek, hogy mi újság vele, mert tudtam, hogy lombik programon vettek részt, akkor ezt az üzenetet kaptam. . . ;) "Szia Timi, nekem is pont eszembe ... " tovább
 • "Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mit érzek ilyenkor, mikor kapok egy ilyen levelet! Pár hét és megszületik egy újabb "Kisfiam"! "Párommal 8 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, mielőtt ... " tovább
 • "Nagyon szeretek ilyen üzeneteket kapni! :) "Sziasztok! :) Csak egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. Voltam Dr. Kianál az első citológiámon a műtétem után . . . negatív lett. :) Eltűnt ... " tovább
 • "Tímeával több hónapja óta dolgozunk együtt. A célom az volt, hogy elhagyjam a magas vérnyomásra (a gyógyszer előtt 160/110) több, mint 10 éve szedett gyógyszeremet, amivel 140/90 körül ... " tovább
 • "Szeretném megosztani Veletek egy kedves Vendégem történetét, mert nagyon sokat lehet tanulni belőle. Pár hete írt nekem egy kedves üzenetet, amit el is tudtok olvasni a korábbi cikkek között... " tovább
 • "Nagyon jók ezek a pozitív visszajelzések, amiket kapok Tőletek! Minden egyes üzenet, levél megerősít abban, hogy milyen csodálatos a természet patikája, mennyire működik minden természetes ... " tovább
 • "Amiért érdemes! :) - 2015. június 19. Tegnap jött hozzám egy Vendégem Édesanyja kezelésre. Mielőtt neki fogtunk volna, elkezdte mesélni, hogy voltak hétvégén a lányánál ebédelni, és ... " tovább
 • "A nőgyógyászati szürés fontossága - 2014. szeptember 14. Szabadságról hazatérve nincs is annál jobb érzés, mint egy kedves Vendégem telefonhívása, aki elújságolta, hogy megkapta a kontroll ... " tovább
 • "Imádok ilyen leveleket kapni! Ez történik az okos, intelligens emberi szervezettel, mikor megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat, hatóanyagokat. :) "Kedves Timi, szeretnék néhány ... " tovább
 • "MEGÚJULTAM :) Kedves Timi! Csatlakozni szeretnék a sikertörténeteid táborába. :) A múlt év őszén egy elég komoly bölcsességfog műtétet követően, sajnálatos módon az antibiotikum nemcsak ... " tovább
 • "  "Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat. " Ezt a kedves levelet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki szerette volna velem és Veletek ... " tovább
 • "A tegnapi nap egyik sikerélménye - 2015. június 4. " Szia Timi! Ma voltam a doktor úrnál, nagyon kereste a méhpolipomat, de nem találta. . . ! Mondta, hogy így nem kell a műtét, ügyesek vagyunk, ... " tovább

Egyéb szolgáltatások

Egészségügyi állapotfelmérés Táplálkozási-életmód tanácsadó Mágneses-elektro akupunktúra Méregtelenítés, stresszkezelés Fogyókúra program Egyéni edzésterv készítés Nőgyógyászati problémák Gerincfájdalom Stresszoldó masszázsok Holistic Pulsing, haramasszázs, coaching Hírlevelek Dohányzásról való leszokás

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akciós ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!