Lelki problémák
Kezdőlap WEBSHOP Rólam Termékek Kapcsolat Bejelentkezés Fotók
Egészségügyi állapotfelmérés

Bach virágterápia

A Bach virágterápia alapját az 1930-as években fedezték fel. Ennek a rendkívül hatékony módszernek a lényege, hogy a növények virágaiból kivont esszenciák által hatnak a lelkiállapotra. A Bach virágterápia rendszerét dr. Edward Bach angol orvos fedezte fel, az általa kidolgozott gyógyító eljárásban 38 féle vadon élő növényt alkalmazunk a lelki problémák és az azokból adódó betegségek kezelésére.

Dr. Edward Bach gyógyító stratégiája

„Nem leküzdeni, hanem átalakítani." - Edward Bach gyógyítói hitvallását legjobban ez a jelmondat példázza.

A Bach virágterápia középpontjában mindig az ember áll, sosem a betegség.

 • Lelki egészség fenntartása, helyreállítása
 • Lelki problémák, stressz helyzetek, életkrízisek akut kezelése
 • Krónikus és akut lelki és testi betegségek kiegészítő kezelése
 • Személyiségfejlesztés

A  Bach virágterápia egyéb hagyományos, illetve természetgyógyászati módszerekkel is kombinálható, mivel hatását más szinten fejti ki.

Gyermekgyógyászat
A Bach virágterápia a gyermekgyógyászatban is igen jól alkalmazható. Egyrészt, a gyermekkori panaszok többsége lelki eredetű (a fej- és hasfájások kb. 80%-a pszichés panaszokra vezethető vissza), másrészt pedig a gyerekek érzelmei sokkal egyszerűbbek, könnyebben felismerhetőek (pl. félelem), mint a felnőtteknél, és ráadásul a kicsik jóval gyorsabban is reagálnak a kezelésekre.

A Bach virágterápia segítségével jól enyhíthetőek – többek között – az alábbi gyermekkori panaszok:

 • allergia, ekcéma, asztma
 • éjszakai bepisilés
 • fájdalmak jelentős része
 • félelem, szorongás
 • hiperaktivitás
 • iskolai beilleszkedési problémák, tanulási zavarok
 • serdülőkori krízisek
 • túlzott agresszivitás


Nőgyógyászat
Mivel a pszichés kapcsolat a nőgyógyászati jellegű panaszok nagy részénél (PMS, menstruációs fájdalmak, klimaktérium, terhességi / szüléssel kapcsolatos problémák) is egyértelmű, a Bach virágterápia ezen a területen is kiváló hatásfokkal alkalmazható.

Állatgyógyászat
A virágesszenciák nemcsak az ember-, hanem az állatgyógyászatban is használhatók, hiszen az állatok is rendelkeznek érzelmi mintákkal és egyedi jellemvonásaik vannak, amelyek nem mindig működnek harmonikusan.

Pszichoterápia
A Bach virágterápia jól használható pszichoterápiás kezelések kiegészítéseként is, főként a felkészítésnél, a megrendült személyiség stabilizálására, illetve a terápia egyes – problematikusabb, gyökeres változást hozó – szakaszaiban, valamint a kezelés után is.

A Bach virágterápia segítségével hatékonyan támogatható, leggyakoribb panaszok:

•    depressziós problémák
•    félelem, szorongás
•    fóbiák
•    pszichoszomatikus betegségek

Méregtelenítés

Számtalan béltisztító és böjtkúra létezik – ezek hatékonysága a Bach virágesszenciákkal szintén támogatható, a terápia lelki szinten segíti a mérgek távozását, és gátolja a lelki mérgek felhalmozódását. (Pl. a vadalma virága “a megtisztulás virága” - segít legyőzni a bűnösség, szennyezettség érzését.)

Kineziológia
A kineziológia egyes irányzataiban sokszor alkalmazzák a Bach virágesszenciákat, mert segítségükkel a stresszoldás sokkal hatékonyabb. A különféle stresszoldó technikák révén a páciens megszabadul a negatív érzelmi töltéstől, amelyek a múltbéli eseményekhez tapadnak. Ezután további, otthon is végzendő korrekciós feladatokkal, gyakorlatokkal folytatja az érzelmi stressz oldását.

Masszázs
A Bach virágterápia az egyes masszázstechnikákkal kombináltan alkalmazva segíti az ellazulást, jelentős mértékben csökkenti a stresszt, és támogatja az izomfeszültség miatt kialakult csomók, keményedések kioldását. (Jó lehet pl. az ernyős madártej, szilfa, vagy nebáncsvirág, de a beteg lelkiállapotától függően számos egyéb virág is.)

Rehabilitáció
A komolyabb betegségek utáni rehabilitációnál rendkívül fontos a páciens önbizalmának,  lelki egyensúlyának helyreállítása. Ehhez is segítséget nyújt a Bach virágterápia, amelyből a virágesszenciák közül elsőként az ernyős madártej ajánlható.

Geriátria
Idősebb korban a fizikai és a szellemi állapot romlásával szaporodnak a pszichés eredetű panaszok is (pl. álmatlanság, félelmek), így ezen a területen is javasolt a Bach virágterápia alkalmazása.

A Bach virágterápia lépései:


1.    A jellem hiányosságainak feltérképezése az életmód tanácsadó segítségével, a szellemi félreértések és a miattuk keletkezett negatív reakcióminták, lelki problémák felismerése.
2.    A helyzet nem „leküzdeni" akarása, hanem értékelés nélkül, jelenlegi állapotként való elfogadása és azonnali „ejtése", azaz „már megtörténtnek, túlhaladottnak" tekintése.
3.    A meglévő negatív reakciómintákra illő virágesszenciák felismerése és beszedése.
4.    Nézőpont váltás: a Nagy Egészhez való visszaigazodás (vagyis a szellemi törvényekhez, a belső irányításhoz és a felsőbb énhez, a saját élettervhez).
5.    A negatív reakcióminták reharmonizálása a pozitív magatartásminták következetes érvényre juttatásával.

Így válik a pozitív potenciál hozzáférhetővé: a jellembeli hiányosságok a Bach virágterápia segítségével a jellem erősségeivé alakulnak át.

Ha tisztában vagyunk vele, hogy a betegségek valódi okai saját személyiségünkből fakadnak és ezáltal az irányításunk alatt állnak, akkor egyértelmű, hogy a „gyógyszert” is magunkban kell keresnünk. A Bach virágterápia kimondja, hogy a gyógyulásnak belülről kell jönnie: el kell ismernünk a hibáinkat és helyesbítenünk azokat, miközben ráhangoljuk lényünket az isteni tervre.
A lelki problémák megszűnésével megszűnnek a testi tünetek is.

Azzal nem segítünk magunkon, ha a meglelt hibákat akaraterővel leküzdjük, elnyomjuk! Egy hiba ellen való küzdéssel felerősítjük annak erejét, mivel figyelmünk ráirányul. Az ellentétes erény fejlesztésére kell koncentrálnunk, amely automatikusan törli a hiba nyomait lényünkből.

Ebben nyújt segítséget a Bach virágterápia.

A Bach virágterápia az öngyógyítás egyik nagyszerű módszere, amely segít, hogy rohanó világunkban ráleljünk lelki harmóniánkra, megtaláljuk a békét és megnyugvást.
A Bach virágterápia alkalmazása egyszerű és nincsenek mellékhatásai, ezért a cseppek mind több családnál képezik a házipatika részét. Könnyen alkalmazható a mindennapokban, és mindenkor áldásos hatású.

A Bach virágterápiában alkalmazott 38 növény:

Apróbojtorján - Bach virágterápia Rezgőnyár - Bach virágterápia Bükkfa - Bach virágterápia Kisezerjófű- Bach virágterápia Kékgyökér - Bach virágterápia Cseresznyeszilva- Bach virágterápia
1. Apróbojtorján 2. Rezgőnyár 3. Bükkfa 4. Kisezerjófű 5. Kékgyökér 6. Cseresznyeszilva
Vadgesztenyerügy - Bach virágterápia Katángkóró - Bach virágterápia Iszalag - Bach virágterápia Vadalma - Bach virágterápia Szilfa - Bach virágterápia Tarnics - Bach virágterápia
7. Vadgesztenyerügy 8. Katángkóró 9. Iszalag 10. Vadalma 11. Szilfa 12. Tárnics
Sülzanót - Bach virágterápia Hangafű - Bach virágterápia Magyal - Bach virágterápia Jerikói lonc - Bach virágterápia Gyertyán - Bach virágterápia Nebáncsvirág - Bach virágterápia
13. Sülzanót 14. Hangafű 15. Magyal 16. Jerikói lonc 17. Gyertyán 18. Nebáncsvirág
Vörösfenyő - Bach virágterápia Bohócvirág - Bach virágterápia Vadrepce - Bach virágterápia Tölgyfa - Bach virágterápia Olajfa - Bach virágterápia Erdeifenyő - Bach virágterápia
19. Vörösfenyő 20. Bohócvirág 21. Vadrepce 22. Tölgyfa 23. Olajfa 24. Erdeifenyő
Vörös vadgesztenye - Bach virágterápia Napvirág - Bach virágterápia Forrásvíz - Bach virágterápia Szikárka - Bach virágterápia Ernyős madártej - Bach virágterápia Szelídgesztenye - Bach virágterápia
25. Vörös vadgesztenye 26. Napvirág 27. Forrásvíz 28. Szikárka 29. Ernyős madártej 30. Szelídgesztenye
Vasfű - Bach virágterápia Szőlő - Bach virágterápia Diófa - Bach virágterápia Szelídgesztenye - Bach virágterápia Fehér vadgesztenye - Bach virágterápia Rozsnok - Bach virágterápia
31. Vasfű 32. Szőlő 33. Diófa 34. Békaliliom 35. Fehér vadgesztenye 36. Rozsnok
Vadrózsa - Bach virágterápia Fűzfa - Bach virágterápia
37. Vadrózsa 38. Fűzfa


Nem arról van szó, hogy a terapeuta átveszi a pácienstől a felelősséget. Ellenkezőleg: segít neki, hogy saját maga felelősséget vállaljon – tudatosan – az életében kialakul helyzetekért.

A Bach virágterápia megkezdésekor az életmód tanácsadó és a páciens kiválasztják azokat az alapszereket, amelyek az aktuális problémák megoldásában segítenek. A legelső alkalommal általában 5 féle virágesszencia kerül kiválasztásra. Sosem a múltbéli helyzet és a kialakult testi tünet a meghatározó, hanem mindig a jelenlegi problémák.

A testi tünetek esetében is az a lényeges, hogy milyen lelki reakciókat vált ki, azaz milyen lelki problémák vannak:

 • Türelmetlenség
 • Idegesség
 • Zárkózottság
 • Félelem
 • Depresszió
 • stb...
 • serdülőkori krízisek
 • túlzott agresszivitás

Hogyan működik a Bach virágterápia a gyakorlatban?

A terapeuta a kiválasztott virágesszenciákból 3-3 cseppet csepegtet tiszta vízbe, és a páciensnek ezt a keveréket kell naponta 3 x 4 csepp dózisban a szájába cseppenteni. A gyógyulási folyamat megindul, s mivel nem hatóanyag-elvű terápiáról van szó, így a Bach virágterápia semmilyen mellékhatással nem jár.

Alkalmazható a Bach virágterápia mellett egyéb terápia?

Igen, a Bach virágterápia nyugodtan kiegészíthető más módszerekkel, azok nem fogják lerontani a hatását. Viszont ahhoz, hogy mérhető legyen a hatása, a Bach virágterápia során érdemes egyféle rezgésterápiát alkalmazni.
Kiegészítésként inkább fizikai jellegű, mozgásterápia javasolt.

Mennyi időt vesz igénybe a Bach virágterápia?

A kapott oldat kb. 4-5 hétre elegendő, elfogyása után szükséges egy kontroll beszélgetés. Ennek során tisztázásra kerül a kialakult új lelki állapot, és a páciens az életmód tanácsadóval szükség esetén új keveréket állít össze, amelyben részben az előző szerek vannak benne, mint ismétlő rezgések, más részt pedig bizonyos problémák kikerülnek, amik eddig csupán elfedtek egy másikat.

Nem az a cél, hogy a páciens évekig Bach terápiára járjon.
Ideális esetben már a legelső keverék alkalmazását követően jelentős javulás történik, de  előfordulhat az is, hogy pár alkalommal még beszélni kell az újabban felmerülő problémákról.


Bejelentkezés

Vendégkönyv

 • "Sokizületi gyulladás - 2014. október 15. Egy kedves lány üzenetét szeretném ma megosztani Veletek, mert példa értékű, hogy milyen változáson megy keresztül, amióta én megismertem. Erika ... " tovább
 • "Mikor utoljára írtam 7 hetes terhes voltam. Volt egy fogadott orvosom, és TIMI!!!!!! A terhesség minden pillanatát élveztem és jól is viseltem. Szedtem a Timi által adott természetes vitaminokat, ... " tovább
 • "P5-ös citológiai eredmény. . . - 2014. augusztus 25. Szeretném megosztani Veletek egy csodálatos Lány/Nő levelét, amit a napokban kaptam. Márciusban keresett meg, hogy interneten böngészve megtalálta ... " tovább
 • "Imádom az ilyen üzeneteket! :) A legnagyobb öröm, hozzásegíteni egy párt, hogy lehessen kisbabájuk. A napokban volt nálam az egyik egy éves kis Angyalkám. Az az érzés, amikor a szemembe nézett, ... " tovább
 • "Van egy újabb kis Angyalkám! :) - 2015. január 22. Nagyon-nagyon örülök, és sok boldogságot, jó egészséget mindkettőtöknek Zsuzsi! *. * "Szia Timi! Rég jártam nálad és főleg azért, ... " tovább
 • "Egy újabb Egészségreceptes Babóca! - 2015. október Zsuzsával elég sokáig dolgoztunk együtt, hogy sikerülhessen a Baba, de megérte a kitartó diéta, kezelések, a különböző kúrák, hiszen ... " tovább
 • "Ma reggel ismét örömkönnyes teát ittam. :) Ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Alíz üzenete megérkezett. Megszületett Timike! :) 3030 gramm, 51 cm-es kis Csoda, ahogy Édesanyja nevezi! <3 ... " tovább
 • "Harmónikus családi életet élek két fiammal és férjemmel. Egy szép tavaszi napon azonban úgy éreztem, változtatnom kell életvitelemen, mert a sok munka és zaklatott élet negatívan befolyásolta ... " tovább
 • "Korábban meséltem már Nektek Alíz történetét, hogy - hogy sikerült idáig eljutnunk, hogy sikerült a Pocaklakó! :) Most viszont már biztos, hogy kislány lesz, nem szégyenlősködött tovább, ... " tovább
 • "P3-as citológia, HPV fertőzéssel - 2012. december 11. Ezt az üzenetet ma kaptam egy nagyon kedves Vendégemtől, nagyon örültem neki, bevallom el is érzékenyültem. . . :) Óriási öröm segíteni ... " tovább
 • "Sokizületi gyulladás - 2014. november 13. Pár hónappal ezelőtt hívott föl egy vidám, kedves Úr, aki mondta, hogy fiatal kora ellenére sokízületi gyulladást állapítottak meg nála az orvosok... " tovább
 • "Bye - bye HPV vírus! :) Boldogan hívott pénteken az egyik kedves Vendégem, hogy most hívta Dr. Kia, és teljesen negatív a lelete, jó a citológia, és teljesen eltűnt a HPV fertőzése is... " tovább
 • "Ismét egy kedves visszajelzés, hogy mennyire működik ez a módszer, amivel dolgozom. Ha helyre állítjuk a tesi-lelki egyensúlyt, a szervezetünk elkezd normálisan működni. :) "Szia Timi! A héten ... " tovább
 • "Annyira szeretem a "munkám". Csodálatos érzés ilyen üzeneteket kapni! :) Jön egy újabb Egészségrecept Babóca közénk! :) Orsi pár hónapja keresett fel, hogy segítsek nekik a Baba-programban, ... " tovább
 • "Megérkezett sok lány után :) a második fiú az Egészségreceptes Babócák között! :) Februárban született, és az Édesanyja szerint, nagyon jó Kisfiú! smile hangulatjel Az Ő történetük ... " tovább
 • "Jajj de jó ilyen üzenettel indítani az új évet! :) - 2015. január 2. Ezt ma reggel kaptam egy kedves Vendégemtől, akit pár hónapja műtöttek súlyos nőgyógyászati problémával, rosszindulatú ... " tovább
 • "Természetes gyógymódok híve vagyok szerencsésen a nőgyógyászom is, az Ő ajánlásával kerültem kapcsolatba Timivel 2012. év májusában. Párommal féléve próbálkoztunk babával, amikor ... " tovább
 • "Van természetes megoldás az étel intoleranciák okozta problémákra! :) Örülök, hogy segíthettem! :) "Egész testemen csalánkiütések jelentek meg, melyek viszkettek, azonban ezek 2-3 óra ... " tovább
 • "Annyira imádom a „munkámat”! - 2013. november 16. Fantasztikus érzés segíteni az embereknek! Nap, mint nap érnek olyan élmények, kapok olyan köszönő leveleket, amiket mindig megfogadok, ... " tovább
 • "5 éves korom óta sportolok, és 22 évig voltam élsportoló, ami bizony igencsak igénybe vette a szervezetemet, ízületeimet. Pályafutásom elején még magam kellett, hogy megtapasztaljam teljesítőképességem ... " tovább
 • "Itt egy újabb Kisfiú! Lányok, húzzatok bele! Tegnap este kaptam ezt az üzenetet, és ezt a kis csodát! Szia Timi!Örömmel értesítelek hogy kisbabánk lesz! Most 14. hétben vagyunk,ma voltam ... " tovább
 • "Autoimmun sokizületi gyulladás. . . - 2014. szeptember 20. Ezt az üzenetet tegnap este kaptam, egy kedves Vendégemtől: "Szia Timi! Képzeld, most vettem át a véreredményemet, és a gyulladás ... " tovább
 • "Ahol a főszereplő a NŐ, testi lelki fejlődése, gyógyulása :) Szeretnénk Veletek megosztani egy élménybeszámolót, amit kedves Vendégünk osztott meg Velünk. Leírta, milyen hatással van ... " tovább
 • "Szeretek ilyen üzeneteket kapni, szebbé teszik a napomat! <3 Egy újabb negatív cytológiai eredmény és a HPV is eltűnt! :) "Szia Timi! És szeretném megosztani veled, hogy most jött meg a ... " tovább
 • "örülök, hogy az oldalra találtam" tovább
 • "A kitartás eredménye! :) - 2015. június 8. Tegnap ünnepeltük Barátnőm kislányának a 2. Születésnapját! Imádni való kis csajszi már most. Egyfolytában mosolyog, mindenkivel kedves, igazi ... " tovább
 • "A mai nap legjobb hírét most kaptam! :) - 2015. szeptembere Egy kedves Vendégemnek volt múlt héten műtétje, jóindulatú agydaganata van (volt). Az előző műtétnél vett szövettanból úgy ... " tovább
 • "Egyik kedves Vendégem levelét szeretném megosztani Veletek! - 2015. május 20. Ebből is látszik, hogy minden problémára van megoldás, ha valaki igazán meg szeretne gyógyulni! És minden problémának ... " tovább
 • "Egy újabb sikertörténetet szeretnék Veletek megosztani! *. * - 2014. január 27. Méh polip és petefészek ciszta. . . volt - nincs! Endometriózis csökkent. . . Nagyszerű Lívi, csak így tovább! :) ... " tovább
 • "Pár hete írtam egy üzenetet egyik kedves Vendégemnek, hogy mi újság vele, mert tudtam, hogy lombik programon vettek részt, akkor ezt az üzenetet kaptam. . . ;) "Szia Timi, nekem is pont eszembe ... " tovább
 • "3 hónap alatt elértük, hogy P3-ról P2 lett a citológiai eredmény :) Ma este hívott egy Vendégem, Dr. Kia Páciense, most hívta a Doktor úr, és negatív lett a kontroll citológiai eredménye... " tovább
 • "MEGÚJULTAM :) Kedves Timi! Csatlakozni szeretnék a sikertörténeteid táborába. :) A múlt év őszén egy elég komoly bölcsességfog műtétet követően, sajnálatos módon az antibiotikum nemcsak ... " tovább
 • "Van. . . . . . . Megoldás Hormonegyensúly problémára is:) Az én történetem több mint két éve kezdődött, mikor egy hűvös októberi délutáni besétáltam Timihez. Addigra már rég tudtam, hogy ... " tovább
 • "Imádom az ilyen reggeli üzeneteket! Mindig megerősít, hogy mennyire működik a természet patikája, és hogy az emberi test képes magát regenerálni, és helyreállítani! Örülök, hogy segíthettem ... " tovább
 • "A nőgyógyászati szürés fontossága - 2014. szeptember 14. Szabadságról hazatérve nincs is annál jobb érzés, mint egy kedves Vendégem telefonhívása, aki elújságolta, hogy megkapta a kontroll ... " tovább
 • "Aki már féltette a gyermekét, tudja, hogy az ember mindent megmozgat, mindenhova elmegy, csak segítséget találjon. . . . Ez történt velem is. 6 éves Szonja kislányomon 2010 őszén egyik napról, ... " tovább
 • "Egy nagyon érdekes történetet szeretnék megosztani Veletek. Több mint 10 éve dolgozom ezzel a géppel, és nagyon sokféle esetet láttam már. De még nekem is vannak olyan sztorik, amire azt mondom, ... " tovább
 • "3 hónap múlva Kontroll, az eredmény P2 és a HPV is eltűnt :) Napi szinten kapok olyan leveleket, üzeneteket, telefonokat a Vendégeimtől, hogy "sokkal jobban érzem magam", "elmúlt ez-az", "tudtam ... " tovább
 • "Nagyon szeretek ilyen üzeneteket kapni! :) "Sziasztok! :) Csak egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. Voltam Dr. Kianál az első citológiámon a műtétem után . . . negatív lett. :) Eltűnt ... " tovább
 • "A mai napnak is megvan a sikersztorija. . . :-) Köszönöm, hogy írtál Viki, és nagyon örülök a jó hírnek! Boldog vagyok, hogy segíthettem! <3 :-) "Szia Timi, Meg szeretném veled osztani ... " tovább
 • "Hip-hip hurrááá! Jön egy újabb Baby!!! :))) - 2013. március 22. Tegnap kaptam ezt a levelet egy kedves vendégemtől, akik már több éve szerettek volna babát, de nem sikerült. Egy kis kezelés, ... " tovább
 • "Tímeával több hónapja óta dolgozunk együtt. A célom az volt, hogy elhagyjam a magas vérnyomásra (a gyógyszer előtt 160/110) több, mint 10 éve szedett gyógyszeremet, amivel 140/90 körül ... " tovább
 • "Indulhat a baba-program! :) - 2013. szeptember 30. A mai nap legjobb híre egy kedves Vendégemtől, akinek rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés eredménye, és HPV gyanús volt. . . a kezelések, ... " tovább
 • "Nagyon jók ezek a pozitív visszajelzések, amiket kapok Tőletek! Minden egyes üzenet, levél megerősít abban, hogy milyen csodálatos a természet patikája, mennyire működik minden természetes ... " tovább
 • "Timit régóta ismerem és mindig csodálattal néztem, ahogy segít az embereknek. Bevallom, hogy nem hittem a természetes gyógymódban, ha bármi bajom volt, akkor én mindig az orvosokhoz fordultam... " tovább
 • "Hurrá! Gyöngyvér megúszta a nőgyógyászati műtétet! 3 hónap alatt annyit javult a szervezete, hogy negatív lett a citológiai eredménye! "Kedves Timi, Alábbiakban küldöm röviden a történetem ... " tovább
 • "Egy fiatal lány keresett fel két hónapja, autoimmun sokízületi gyulladással. . . - 2015. október Megcsináltuk az állapotfelmérést, jelezte a gép is az ízületi gyulladást, de jelzett mellette ... " tovább
 • "Egy újabb kis Tündérkével bővült az Egészségrecept Család! :) - 2015. november 30. Ma kaptam ezt a két elbűvölő fotót Annáról, aki a héten már 2 hónapos lesz. Édesanyja hormonális ... " tovább
 • "Egy kedves Apuka levelét megosztom Veletek. Kisfia 13 éves, és erős ízületi fájdalom, és gyulladás miatt keresett meg 4 hónappal ezelőtt. Hamar megtaláltam a probléma okait, és Ákos mindent ... " tovább
 • "Az élet csodája :) <3 Pocak :) Ezt a kedves levelet ma kaptam. Imádom az ilyen üzeneteket, képeket! Az élet csodája! <3 ;) Alíz ösztrogén dominanciás tünetekkel jött hozzám, elkezdtük ... " tovább
 • "Ma Babás napom volt, ami a jó híreket illeti. . . :) - 2014. november 26. Egyik Vendégemtől - aki most a héten volt lombik programon - kaptam egy üzenetet, hogy 1-jén tudjuk meg, hogy sikeres volt-e ... " tovább
 • "Amikor már csak az injekció segít…… Timi rendelésén először 2011 februárjában jártam. Szkeptikus ember vagyok, szeretem látni az elmondott-leírt dolgok bizonyítottját. Már akkor gyanús ... " tovább
 • "Imádok ilyen leveleket kapni! Ez történik az okos, intelligens emberi szervezettel, mikor megkapja a működéséhez szükséges tápanyagokat, hatóanyagokat. :) "Kedves Timi, szeretnék néhány ... " tovább
 • "Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mit érzek ilyenkor, mikor kapok egy ilyen levelet! Pár hét és megszületik egy újabb "Kisfiam"! "Párommal 8 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, mielőtt ... " tovább
 • "Szeretném megosztani Veletek egy kedves Vendégem történetét, mert nagyon sokat lehet tanulni belőle. Pár hete írt nekem egy kedves üzenetet, amit el is tudtok olvasni a korábbi cikkek között... " tovább
 • "Sokszor voltam dokinál, de mindig csak mondtak, hogy ne egyek puffasztókat, és ne stresszeljek. " Ezt a kedves levelet kaptam egy Vendégemtől. Dr. Kia küldte hozzám 1 évvel ezelőtt, különböző ... " tovább
 • "Még egy babócánk született, Levente! :) Csodaszép Kisfiú, Isten hozott itt a Földön, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neked, és az egész Családodnak! :) Ezt írta az Anyukája ... " tovább
 • "Szeretnék megosztani Veletek egy nagyszerű történetet, amit ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki fél éve tartó, erős köhögésétől szeretett volna megszabadulni, és sikerült! :) Évek ... " tovább
 • "Nem lehet szavakkal kifejezni ezt az érzést, amikor kapok egy ilyen első ultrahang képet! *. * - 2015. május 21. Nagyon Boldog vagyok! :) Közel egy éves "próbálkozás" után jött el hozzám ... " tovább
 • "Tósa Tímea Egészségreceptjével akkor találkoztam, amikor egy tyúktojásnyi cisztát diagnosztizáltak a petefészkemben. Az itt kapott kezelések és egészségügyi tanácsok több szempontból ... " tovább
 • "Sokkal kiegyensúlyozottabbnak és szerethetőbbnek érzem magam. Sokkal könnyebb állom a sarat. " Ezt a kedves levelet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, aki szerette volna velem és Veletek is megosztani ... " tovább
 • "Bejegyzésem folytatásaként megosztom Veletek, hogy hogy reagált Ági orvosa a javult eredményre. . . - 2015. október Pénteken elkeseredve, szinte sírva hívott fel Ági, hogy most jött ki a rendelőből, ... " tovább
 • "Kontroll citológia eredménye, teljesen negatív P1 lett :) Tegnap délelőtt boldogan hívott az egyik kedves Vendégem, hogy most jött ki Dr. Kia rendelőjéből, meglett a kontroll citológia eredménye, ... " tovább
 • "Ezt a kedves levelet kaptam egyik Vendégemtől. :) <3 Annyira imádom ezt a gépet amivel dolgozom, mert nélküle nem tudnék ilyen hatékonyan segíteni a hozzám fordulóknak. Kollégának hívom, ... " tovább
 • "Már most imádom 2015-öt! *. * 2015. január 3. Ezt az üzenetet ma kaptam egy kedves Vendégemtől, akivel csak 1 hónapot tudtunk kb. együtt dolgozni, de ez is nagyon eredményes lett úgy látom... " tovább
 • "Egy éve írtam utoljára Timi Vendégkönyvébe, ahol megírtam az én kálváriám kezdetét és hogyan vettem fel Timivel a kapcsolatot. Most egy év elteltével csak jó pozitív és jó dolgokat ... " tovább
 • "Amiért érdemes! :) - 2015. június 19. Tegnap jött hozzám egy Vendégem Édesanyja kezelésre. Mielőtt neki fogtunk volna, elkezdte mesélni, hogy voltak hétvégén a lányánál ebédelni, és ... " tovább
 • "Ma ismét egy boldog üzenettel indult a napom. :) Egy újabb Angyalkával bővül az Egészségrecept Családunk! :) Imáááááádom az ilyen reggeleket! "Szia! Szükségünk lenne a további tanácsaidra, ... " tovább
 • "Pár napja újabb Tündérke született az Egészségrecept Családba, Luna! :) :) - 2015. októbere Szintén sok dolgunk volt az Anyukája szervezetével, hogy mind fizikálisan, mind hormonálisan ... " tovább
 • "A tegnapi nap egyik sikerélménye - 2015. június 4. " Szia Timi! Ma voltam a doktor úrnál, nagyon kereste a méhpolipomat, de nem találta. . . ! Mondta, hogy így nem kell a műtét, ügyesek vagyunk, ... " tovább
 • "Tegnap kaptam egyik kedves Vendégemtől üzenetet, hogy megszületett Zsomborka. Nagyon szép, nagy Baba, Ő is és Anyukája is jól vannak. :) <3 Imádom az ilyen pillanatokat, amikor kapom a fotókat, ... " tovább

Egyéb szolgáltatások

Táplálkozási-életmód tanácsadó Egyéni edzésterv készítés Gerincfájdalom Stresszoldó masszázsok Holistic Pulsing, haramasszázs, coaching

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről, akciós ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!