Fogyókúra, stresszkezelés, biorezonancia
Kezdőlap Magamról Termékek Vendégkönyv Kapcsolat Bejelentkezés Esettanulmányok
Egészségügyi állapotfelmérés

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelő adatai:
Egészség Recept Kft.
Székhely: 1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 2. em. 7.
Cégjegyzékszám: 01-09-278006
Adószám: 25487619-2-41
Adatkezelési nyilvántartási szám: bejegyzés alatt

Az Egészség Recept Kft. hírlevél feliratkozói számára a megadott email cím, és név alapján változó időközönként hírleveleket küld, mely levelekben feliratkozóit aktuális akcióiról, új és meglévő szolgáltatásairól tájékoztatja, illetőleg életmód tanácsokkal látja el olvasóit.

Hírlevél szolgáltatásunkra csak 14. életévét betöltött személy jogosult feliratkozni. 14. év alatti feliratkozók csak emailben elküldött szülői hozzájárulással vehetik igénybe hírcsatornánkat. Ezen feltételek betartásáról minden esetben a gyermekek szülői kötelesek gondoskodni. A valótlan adatokkal, vagy hiányosan elküldött hírlevél feliratkozásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Az emailek küldésében közreműködő informatikai partnerünk:
Evulon Magyarország Kft.
1174 Budapest, Hunyadi utca 47.
Cégjegyzékszám: 01-09-995506
Adószám: 24205474-2-42

A fent megjelölt partnerünk számára az Ön hírlevél feliratkozásakor megadott személyes adatait a szolgáltatás biztosítása érdekében továbbítanunk szükséges. Ettől eltekintve megadott adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére semmilyen formában nem adjuk át.

Hírlevél szolgáltatásunkról bármikor leiratkozhat, a tőlünk kapott levelek alján található leiratkozás címszóval ellátott linkre kattintva.

Jelen adatkezelési nyilatkozat, és az abban megjelölt adattárolási szándék korlátlan időre szól. A nyilatkozatban nem tárgyalt egyéb kérdéskörökről tájékoztatást kaphat, amennyiben kérdését megküldi a "Kapcsolat" aloldalon megjelölt e-mail címünkre.